Моуриньо официално в Реал Мадрид за осем милиона
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- storm
- Контакти:
Re: Всичко е решено - Моу за 4 години в Реал, вижте вижданията м
Аз ако бях на мястото на Моу щях да си остана в отбора . Има готов отбор шампион и т.н .Нормално е догодина да не повтори успеха си ,но важното е ,че успя сега и ще стане легенда. Ще си печели още няколко титли в Италия понеже (Милан и Юве) са слаби и пей му сърце
.Докато сега като се маха не е сигурно какво е бъдещето на този отбор.Вярно вече го няма страхът от провала ,но някой от основните играчи могат да го последват ,а това ще е пагубно за отбора , да не забравяме и ,че в отбора има много стари които скоро трябва да окачат бутонките .Така ,че комай Баерн спечели снощи макар ,че не ми се вярва с този отбор догодина да играят пак финал .
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
niki87 написа:durex написа:Ми чесно да ти кажа силно се надявам,че нито Бенитес нито Михайлович ще ни поемат...от имената които се спрягат най бих доволен от Рийкард и Капело,но за втория е почти невъзможно
И аз ти пожелавам да не БенитесИ дано този сезон на Интер не е просто един фойерверк,от тук нататък тепърва ви престои сложното
![]()
[offtopic]Я ми кажи,ама честно-според теб имаше ли дуза за Байерн вчераСпоред мен и според братчедка ми(фенка на Интер
)-да
[/offtopic]
[offtopic]Чесно ли? Можеше да свири можеше и да не свири не заради ръката,а заради това,че Майкон го задържа за фланелката,защото беше неизбежно да не му се одари в ръката това е моето мнение
durex написа:[offtopic]Чесно ли? Можеше да свири можеше и да не свири не заради ръката,а заради това,че Майкон го задържа за фланелката,защото беше неизбежно да не му се одари в ръката това е моето мнение[/offtopic]
[offtopic]И аз така мисля мисля,по-скоро е дузпа,най-малкото имаше двойно нарушение,радвам се на обективността ти
storm написа:Аз ако бях на мястото на Моу щях да си остана в отбора . Има готов отбор шампион и т.н .Нормално е догодина да не повтори успеха си ,но важното е ,че успя сега и ще стане легенда. Ще си печели още няколко титли в Италия понеже (Милан и Юве) са слаби и пей му сърце.Докато сега като се маха не е сигурно какво е бъдещето на този отбор.Вярно вече го няма страхът от провала ,но някой от основните играчи могат да го последват ,а това ще е пагубно за отбора , да не забравяме и ,че в отбора има много стари които скоро трябва да окачат бутонките .Така ,че комай Баерн спечели снощи макар ,че не ми се вярва с този отбор догодина да играят пак финал .
Добре, че Моу не е с твойто разбиране иначе нямаше да стигне до тука! И за какво му е да печели още н на брой титли в Италия? Той иска да остане в историята, а не да спечели 10 пъти италианското което като първенство не му допада! Той ако се страхуваше от предизвикателства и несигурност щеше да си е още в Порто поне португалското всяка година щеше да му е в кърпа вързано според твойта логика! Не случайно той е най-големия тренъор в момента а ти обикновен фен без да се обиждаш!
niki87 написа:Мауриньо ще постигне успехи с Реал М,може да не стане още първия сезон,но успехи ще има.А за Интер-май победата им вчера се оказа пирова-загубиха човъкт,благодарение на който са Европейски шампиони,а Байерн спечели-запазва треньора си,запази си най-добрите футболисти и в следващите години пак ще играе финал в ШЛ,финал,който Интер скоро може и да не види...
В кръга на шегата,Роналдо да се готви за ляв бек,а Кака за десен![]()
![]()
Последното ти изречение хич не е в кръга на шегата
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
durex написа:Ми чесно да ти кажа силно се надявам,че нито Бенитес нито Михайлович ще ни поемат...от имената които се спрягат най бих доволен от Рийкард и Капело,но за втория е почти невъзможно
Рийкард е миланист,няма да ви стане треньор
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
niki87 написа:durex написа:[offtopic]Чесно ли? Можеше да свири можеше и да не свири не заради ръката,а заради това,че Майкон го задържа за фланелката,защото беше неизбежно да не му се одари в ръката това е моето мнение[/offtopic]
[offtopic]И аз така мисля мисля,по-скоро е дузпа,най-малкото имаше двойно нарушение,радвам се на обективността тиУспех и през следващия сезон
[/offtopic]
Мерси успех и на твоя отбор следващия сезон и дай Боже пак да играем финал двата отбора
durex написа:Мерси успех и на твоя отбор следващия сезон и дай Боже пак да играем финал двата отбора
Ако се класираме за финал,бих искал да играем срещу Реал(Мауриньо) или Интер
Много жалко, аз да си призная направо обичам този човек и имах късмета да ръководи любимите ми отбори, но се га реал?!?!?!?
Все пак едно голямо БЛАГОДАРЯ ЖОЗЕ! Успех ти си най-великия!
Все пак едно голямо БЛАГОДАРЯ ЖОЗЕ! Успех ти си най-великия!
За винаги оставам аз ЛЕВСКАР
верен на отбора си до край!
Аз не ще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов!
верен на отбора си до край!
Аз не ще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов!
Моуриньо трябва да знае,че Реал Мадрид практикува атакуващ футбол.Въобще да не си мисли,че може да минава с дефанзивна тактика,в който и да е мач.В Реал освен титлите е важно и да се играе атакуващо.