Моуриньо официално в Реал Мадрид за осем милиона

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Re: Всичко е решено - Моу за 4 години в Реал, вижте вижданията м

Мнениеот storm » 23 май 2010 15:11

Аз ако бях на мястото на Моу щях да си остана в отбора . Има готов отбор шампион и т.н .Нормално е догодина да не повтори успеха си ,но важното е ,че успя сега и ще стане легенда. Ще си печели още няколко титли в Италия понеже (Милан и Юве) са слаби и пей му сърце :) .Докато сега като се маха не е сигурно какво е бъдещето на този отбор.Вярно вече го няма страхът от провала ,но някой от основните играчи могат да го последват ,а това ще е пагубно за отбора , да не забравяме и ,че в отбора има много стари които скоро трябва да окачат бутонките .Така ,че комай Баерн спечели снощи макар ,че не ми се вярва с този отбор догодина да играят пак финал .
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 23 май 2010 15:21

niki87 написа:
durex написа:Ми чесно да ти кажа силно се надявам,че нито Бенитес нито Михайлович ще ни поемат...от имената които се спрягат най бих доволен от Рийкард и Капело,но за втория е почти невъзможно ;)

И аз ти пожелавам да не Бенитес :mrgreen: И дано този сезон на Интер не е просто един фойерверк,от тук нататък тепърва ви престои сложното :)
[offtopic]Я ми кажи,ама честно-според теб имаше ли дуза за Байерн вчера :? Според мен и според братчедка ми(фенка на Интер :twisted: )-да :oops:[/offtopic]

[offtopic]Чесно ли? Можеше да свири можеше и да не свири не заради ръката,а заради това,че Майкон го задържа за фланелката,защото беше неизбежно да не му се одари в ръката това е моето мнение ;)[/offtopic]

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 23 май 2010 15:25

durex написа:[offtopic]Чесно ли? Можеше да свири можеше и да не свири не заради ръката,а заради това,че Майкон го задържа за фланелката,защото беше неизбежно да не му се одари в ръката това е моето мнение ;)[/offtopic]

[offtopic]И аз така мисля мисля,по-скоро е дузпа,най-малкото имаше двойно нарушение,радвам се на обективността ти :) Успех и през следващия сезон ;)[/offtopic]

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 23 май 2010 15:50

storm написа:Аз ако бях на мястото на Моу щях да си остана в отбора . Има готов отбор шампион и т.н .Нормално е догодина да не повтори успеха си ,но важното е ,че успя сега и ще стане легенда. Ще си печели още няколко титли в Италия понеже (Милан и Юве) са слаби и пей му сърце :) .Докато сега като се маха не е сигурно какво е бъдещето на този отбор.Вярно вече го няма страхът от провала ,но някой от основните играчи могат да го последват ,а това ще е пагубно за отбора , да не забравяме и ,че в отбора има много стари които скоро трябва да окачат бутонките .Така ,че комай Баерн спечели снощи макар ,че не ми се вярва с този отбор догодина да играят пак финал .

Добре, че Моу не е с твойто разбиране иначе нямаше да стигне до тука! И за какво му е да печели още н на брой титли в Италия? Той иска да остане в историята, а не да спечели 10 пъти италианското което като първенство не му допада! Той ако се страхуваше от предизвикателства и несигурност щеше да си е още в Порто поне португалското всяка година щеше да му е в кърпа вързано според твойта логика! Не случайно той е най-големия тренъор в момента а ти обикновен фен без да се обиждаш! ;)

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 23 май 2010 15:53

niki87 написа:Мауриньо ще постигне успехи с Реал М,може да не стане още първия сезон,но успехи ще има.А за Интер-май победата им вчера се оказа пирова-загубиха човъкт,благодарение на който са Европейски шампиони,а Байерн спечели-запазва треньора си,запази си най-добрите футболисти и в следващите години пак ще играе финал в ШЛ,финал,който Интер скоро може и да не види...
В кръга на шегата,Роналдо да се готви за ляв бек,а Кака за десен :lol: :lol: :lol:

Последното ти изречение хич не е в кръга на шегата :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 23 май 2010 15:53

durex написа:Ми чесно да ти кажа силно се надявам,че нито Бенитес нито Михайлович ще ни поемат...от имената които се спрягат най бих доволен от Рийкард и Капело,но за втория е почти невъзможно ;)

Рийкард е миланист,няма да ви стане треньор ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 23 май 2010 15:55

niki87 написа:
durex написа:[offtopic]Чесно ли? Можеше да свири можеше и да не свири не заради ръката,а заради това,че Майкон го задържа за фланелката,защото беше неизбежно да не му се одари в ръката това е моето мнение ;)[/offtopic]

[offtopic]И аз така мисля мисля,по-скоро е дузпа,най-малкото имаше двойно нарушение,радвам се на обективността ти :) Успех и през следващия сезон ;)[/offtopic]

Мерси успех и на твоя отбор следващия сезон и дай Боже пак да играем финал двата отбора ;)

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 23 май 2010 15:58

durex написа:Мерси успех и на твоя отбор следващия сезон и дай Боже пак да играем финал двата отбора ;)

Ако се класираме за финал,бих искал да играем срещу Реал(Мауриньо) или Интер :twisted: ...Просто Байерн има историческия навик,когато е губил от даден отбор важна битка,да си връща всичко с лихвите,справка-Ман Ю и Порто :geek:

Потребителски аватар
G0nzi
Контакти:

Мнениеот G0nzi » 23 май 2010 16:09

Много жалко, аз да си призная направо обичам този човек и имах късмета да ръководи любимите ми отбори, но се га реал?!?!?!?
Все пак едно голямо БЛАГОДАРЯ ЖОЗЕ! Успех ти си най-великия!
За винаги оставам аз ЛЕВСКАР
верен на отбора си до край!
Аз не ще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов!

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 23 май 2010 16:16

Моуриньо трябва да знае,че Реал Мадрид практикува атакуващ футбол.Въобще да не си мисли,че може да минава с дефанзивна тактика,в който и да е мач.В Реал освен титлите е важно и да се играе атакуващо.

Върни се в “Реал Мадрид”