Край на спекулациите!Рибери остава в Байерн до 2015г.!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Край на спекулациите!Рибери остава в Байерн до 2015г.!

Мнениеот niki87 » 23 май 2010 13:09

http://www.fcbayern.telekom.de/de/aktue ... /index.php
Страхотна новина за бъдещето на отбора.Освен това спортния директор Нерлингер призна,че отборът ще бъде подсилен с още качествени попълнения :) Догодина Байерн ще бъде още по-силен,а желанието за триумф в Европа двойно по-голямоИзображение

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Край на спекулациите!Рибери остава в Байерн до 2015г.!

Мнениеот ros » 23 май 2010 13:13

Ники, да ти напомня, че договорът му е до 2015, а дали ще остане до тогава е мнооого спорен въпрос. Може още през зимата да напусне ;) .
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 23 май 2010 13:16

Това няма как да стане.Румениге заяви,че Рибери е непродаваем и,че Байерн гради отбор,който да властва в Германия и Европа,а този сезон е едва началото ;)

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 23 май 2010 13:24

niki87 написа:Това няма как да стане.Румениге заяви,че Рибери е непродаваем и,че Байерн гради отбор,който да властва в Германия и Европа,а този сезон е едва началото ;)

Не желая да те разстройвам още повече след снощната загуба, но той и Кака беше непродаваем и Кристиано също, но стане ли въпрос за бизнес и пари, дори мастити босове като Берлускони и собствениците на Манчестър замлъкват. В този комерсиален сват нищо не е по-ценно от кинтите
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 23 май 2010 13:27

Само че забравяш едно.Байерн е най-стабилния финансово клуб в света и не на последно място Байерн не е Ман Ю,т.е. не е сергия от която отбори като Реал М да си пазаруват когато поискат ;)

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 23 май 2010 13:33

Идеално! Аз лично не го исках в Реал, то и без това прекалихме миналото лято! Още повече, в момента на пазара е Ди Мария, който е по-млад и по-евтин от Рибери и тепърва ще се развива. А и за Байерн е добре, тъй като Рибери се е доказал там, лидер е и пасва на отбора!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 23 май 2010 14:14

Както казах преди няколко дена: Пълен абсурд ще е, ако изкара до край договора си. Помните ли 2006 Роналдиньо. Беше най-добрият футболист в света. Имаше космически оферти от всякакви клубове, но те казаха роналдиньо остава до 2012. Година и половина по-късно какво се случи? Рони бе продаден за доста по ниска цена на Милан. Всичко се случва. Една продължителна контузия на Рибери (дано да не го сполети, защото е прекрасен футболист) би го превърнала от непродаваем в "20 милиона и ви го даваме"
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 23 май 2010 15:29

niki87 написа:Само че забравяш едно.Байерн е най-стабилния финансово клуб в света и не на последно място Байерн не е Ман Ю,т.е. не е сергия от която отбори като Реал М да си пазаруват когато поискат ;)

За тази година Манчестър Юнайтед са на второ място по приходи след Реал М и са вторият на богат клуб в света, а ако паундът не беше паднал толкова ниско щяхме да сме 1ви.Байерн са извън топ3 дори. :)Отделно искам да спомена за тв правата в Англия, които от следващия сезон ще са на стойност 1.8млрд лири(най-високи в света), така че в дългосрочен план Юнайтед ще бъдат номер едно в света по отношение на финансови приходи и т.н. ;)

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 23 май 2010 15:50

RedeviL написа:
niki87 написа:Само че забравяш едно.Байерн е най-стабилния финансово клуб в света и не на последно място Байерн не е Ман Ю,т.е. не е сергия от която отбори като Реал М да си пазаруват когато поискат ;)

За тази година Манчестър Юнайтед са на второ място по приходи след Реал М и са вторият на богат клуб в света, а ако паундът не беше паднал толкова ниско щяхме да сме 1ви.Байерн са извън топ3 дори. :)

Само че забравяш за дълговете от над 700 000 000 паунда на Ман Ю и на другите английски отбори,подобни задължения имат и испанските и италиански отбори.Байерн няма нито едно евро задължения и е на печалба последните 17 г.,което го прави най-стабилната финансова спортна структора в света ;)

Върни се в “Байерн”