Венци отсече: Кокала остава
Райс Мболи се върна в Славия, но няма да остане дълго
Снимка: АФП
Нетърпeливковци правят интриги, заяви шефът на Славия
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов каза тежката си дума. Емил Велев остава треньор на Славия въпреки двете домакински загуби от началото на сезона. След провала срещу Берое напрежението ескалира. Част от феновете поискаха оставката на Кокала, обиждаха го и го псуваха.
- Това не са нормални запалянковци, а идиоти. Ще им забраня да идват на стадиона - закани се Стефанов пред Блиц. - Сто пъти най-малко съм казал, че искам отборът да се обиграе с налагането на млади момчета. И че трябва да изчакаме за по-добри резултати. Има обаче такива нетърпеливковци, които само се чудят как да правят интриги и скандали. Няма да махам Емил Велев, макар че на някои доста им се иска.
В предстоящия четвърти кръг Славия гостува на Пирин в Благоевград. Белите взеха предишния си мач извън София - те победиха Миньор в Кюстендил с 2:1.
Вратарят Райс Мболи се присъедини към отбора. Миналата седмица той игра за Алжир в контролата срещу Габон, а след това бе на погребението на майка си в Париж. Мболи ще тренира със Славия, но много скоро ще напусне. Интерес към него не липсва и до края на трансферния прозорец той ще бъде продаден.
Честно казано , тотално ми омръзна от този наглец , абсолютно съм съгласен да трагнеме по пътя на Ботев , но този НАГЛЕЦ да се разкара от отбора завинаги

Знаете ли какво общо има между ПФК Левски и българския лев? - И двете нямат стойност в Европа