Мнението ви за Георги Георгиев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Мнението ви за Георги Георгиев
Сега по новините по Канал 1 даваха Отчето и Бойко Борисов на среща с Папата.
vranchevi написа:Приходите на "Ботев" са примерно:
1.Членски внос- 200 човека х 240лв.= 50 000лв.
2.Спонсор на фланелките- КЦМ- 200 000лв.
3.Реклама на паната на стадиона- 50 000лв.
4.Дарения- 50 000лв.
5.Билети- 10 000 души х 4лв. х 15 мача=600 000лв.
6.Телевизионни права- 100 000лв.
7.Продажба на футболисти- 50 000лв.
8.Продажба на шалчета- 50 000лв.
Всичко-1 150 000лв.
Не виждам логика някой да даде още 600 000лв. и да притежава мажоритарния дял.
т. 1,2 , 3 и 4 възможни
т. 5 билети айде посмали малко 10 000 х 4 лв 15 мача, нали не смяташ БФС ще ви организира първенство така че да играете 15 мача с нас с Левски и ЦСКА
т. 6 ТВ права има време за тях поне 2-3 сезона няма кой да ви излъчва
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
Толкова се събирахме на тия мачове, когато играеше сельовия Ботев. Сега, надявам се, ще сме много повече, стига тва робство да не е убило надеждите на по-старите фенове...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
veseo написа:Толкова се събирахме на тия мачове, когато играеше сельовия Ботев. Сега, надявам се, ще сме много повече, стига тва робство да не е убило надеждите на по-старите фенове...
Ако вкарате малко реализъм няма да е зле
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
ivailodd написа:Колко пари внесе фондацията в касата? Колко пари внесоха бизнесмените? Колко има в касата? От тези отговори ще зависи дали аз и моя приател ще платим.А сигурно и други колебаище се.
Ако твоето решение зависи от това дали някой ще даде и колко , по добре не давай.Честно казано писна ми да чета как го караме типично по български.Сякаш не е най важното БОТЕВ Пловдив , а това някой да не се мине. Е недей се минавай !
А относно Коев и фондацията бъди сигурен ще дадът.
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
loko2004 написа:veseo написа:Толкова се събирахме на тия мачове, когато играеше сельовия Ботев. Сега, надявам се, ще сме много повече, стига тва робство да не е убило надеждите на по-старите фенове...
Ако вкарате малко реализъм няма да е зле/преди месец смятахте как 1000 и повече ще се юрнат да дават по 240 лв но реалността е друга
това го казвам с ясното съзнание че при всички други ще се получи същия резултат//по 10000 ще бъдете в първите 2-3 мача от ентусиазъм и интерес сигурно и аз бих отушъл да видя новия Ботев после 8-7- и накрая нормалните 3-4 000
7000 - 8000 са нормалните. Отвори един сайт със статистика за миналия сезон и виж средната посещаемост.
А колко ще дадат членски внос - рано е да се каже
Не натискайте ТУК!
Ако Несебър бие почти сигурно ще играем в "Б" група, а другото хубаво е това, че от "А" група изпаднаха два отбора от Запада.
Kolega kakva e ulovkata ako Nesebar bie nie da igraem v B grupa ?
-
stanislav89
- Контакти:
Има предвди че Б групата ще се изпразни , ще останат 10-ина отбора , но това са глупости ,че можем да вземем тези места , защото те се запълват с клубове които са 2-ри и 3-ти във "В" групите.
Трябва обединение с Раднево , Свиленград или Любимец за да сме в "Б" групата.
Докато по темата , аз съм твърдо против Георгиев, причини бол , шоп е , чорбар е , иска да даде едва половината пари като бюджет за Б група но да държи мажоритарния дял , я мощно в дивия!
Трябва обединение с Раднево , Свиленград или Любимец за да сме в "Б" групата.
Докато по темата , аз съм твърдо против Георгиев, причини бол , шоп е , чорбар е , иска да даде едва половината пари като бюджет за Б група но да държи мажоритарния дял , я мощно в дивия!
nqkade predi bqh napisal che sreshtu teq 800 000 lv za B grupa mojem da mu dadem 8 % akcii v edno novo ad
)) ako e navit dobre,problema e che ni trqbva chovek kato grishata ili subev da nalivat milioni vav nova trenirovachka baza,igrishta trenirovuchni i nov stadion plus remont na stariq,no za sajalenie v Bg mai ne sa ostanali takiva hora