Мнениеот Sagittarius » 22 май 2010 20:29
А аз доколкото знам съдът го изгони от кметския пост,защото е счел,че е извършил достатъчно престъпления и заемането на пост може да му помогне да ги прикрие.Навсякъде в бяла държава такъв позор щеше да има като последствие-оставка в БФС.Разбира се,Плеши няма грам достойнство и не пуска оставка.Тогава достойната постъпка на шефа на БФС е да го изгони като куче,защото не може да си петни своето име и името на институцията с това,че на ръководен пост там се намира изпечен престъпник и крадец гонен от съда,съден от съда,гонен от полицията и с единия крак в затвора.Факта,че това не става говори само,че и Перуци и сие са в "играта".Абе цирк и това е,а тоя Плеши е и нагъл,вместо да потъне в дън земя той дава интервюта наглеца му с наглец.Иначе не сме забравили гола,но като вкарал гол дай да краде,дай да рекетира,дай да дерибейства,дай да псува полицаи?Ами дайте да пишем до съда,че щото вкарал гол преди 16 години да го освободят от отговорност човечеца,да крадне още някой милион-два за гола си?
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...