"С тоя треньор не ни чака нищо добро" - заяви Лечков
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Re: "С тоя треньор не ни чака нищо добро" - заяви Лечков
Не харесвам Лечков , но споделям същата теза , че нищо добро не ни чака с Мъри и Наско
Интересното е , че враговете Венци Стефанов и Йордан Лечков тук са на едно и също мнение
Впрочем , доколкото знам , единствено Лечков и Гигов от Изпълкома са гласували против оставането на Мъри 

- Sagittarius
Аааааа не,без такива
.Кога приказвахме,че Смръдльо не е никакъв треньор и никъде няма да ни класира палячовците от БФС се наредихте всичките зад него да го подкрепяте и преназначавате,вкл. и Плеши.Така,че сега да си му бере гайлето и да е с него докрай,не да ми се измъква мазно мазно като пръдня из гащи.И още нещо за Плеши - вместо да говори за футбол да си гледа проблемите със закона,че както я е подкарал скоро може да надене раираната пижама и да го е страх да си изпусне сапуна под душа.
ПС:Перуци вратарчето,нямаш ли намерение да уволниш заместника си,който прокуратура и съд уловиха в злоупотреби,съдиха и осъдиха,изгониха от кметския пост?Престъпници ли са само в БФС а?Плеши бандита докога ще е фактор в БФС или там всички сте такива крадци и мошеници
ПС:Перуци вратарчето,нямаш ли намерение да уволниш заместника си,който прокуратура и съд уловиха в злоупотреби,съдиха и осъдиха,изгониха от кметския пост?Престъпници ли са само в БФС а?Плеши бандита докога ще е фактор в БФС или там всички сте такива крадци и мошеници
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
- 2OLEGEND
- Контакти:
САЩ 1994,гола срещу Германия.
Не уе,само споменавам. 
GLORY GLORY GLORY MAN.UNITED!!!
2OLEGEND написа:САЩ 1994,гола срещу Германия.Не уе,само споменавам.
Предполагам правиш разлика между футболиста Лечков и управленеца Лечков?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
За тези които не знаят, секретарят на БФС се казва Борислав Попов - точно толкова неизвестен и слабовлиятелен, колкото изпълнителния директор на Малеш Микрево например. Споменавам го, за да ви покажа що за структура е това. Една от най-влиятелните длъжности е заета от най-безгласната буква в Изпълкома
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- 2OLEGEND
- Контакти:
Dust написа:2OLEGEND написа:САЩ 1994,гола срещу Германия.Не уе,само споменавам.
Предполагам правиш разлика между футболиста Лечков и управленеца Лечков?
Казах,че само споменавам
GLORY GLORY GLORY MAN.UNITED!!!
-
georgisd
- Контакти:
Действително доста странно изказване!
Но Лечков е известен с това, че когато е за нещо то тогава в действителност е против него!

Но Лечков е известен с това, че когато е за нещо то тогава в действителност е против него!
да си прочел някъде досега да казват,че е бил слаб футболист,аз не съм,но за ръководители не стават никои от звездния отбор
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .
Т'ва не го прави по-малък престъпник! Ако ще и 20 гола на Германия да е вкарал... мястото му е зад решетките!!!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
-
SHAKOMINATORA
- Контакти:
Само павета за тези хубавци от БФС