Полузащитникът, играещ под наем в Берое, Искрен Писаров даде интервю за .. Ето какво заяви играчът, класирал Берое на финал за Купата на България :
- Как смятате да продължите кариерата си оттук нататък?
- Имам договор с Локомотив Пловдив за две години и оставам в Пловдив. Засега няма как да отида в друг клуб.
- Има ли сили Берое да остави следа в Лига Европа?
- Това зависи единствено от ръководството на клуба, а именно – дали ще остане треньорът Илиан Илиев, дали ще остане ядрото на отбора. Ако се привлекат 3-4 по-класни попълнения, може и да се представи на едно добро ниво.
Цялото интервю: http://..net/?p=50729
Хм, мисля, че дори и да привлекат няколко добри играчи, пак няма да направят почти нищо...
Искрен Писаров : Връщам се в Локомотив Пловдив
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Искрен Писаров : Връщам се в Локомотив Пловдив
От Локо Пд са поискали 150 000 лева за Писаров. Няма как да ги извадим. А иначе голяма част от отборите, с които можем да играем в Европа, са толкова по-напред, че шансът е нищожен, с каквато и да е селекция. Пак повтарям, че важното е да се представим достойно и да си направим купона.
- Blue_AvalanchE
- Контакти:
Отива в Локото, защото там поне Коко Динев дава пари. Иначе му желая успех в кариерата. 

ЗАВИНАГИ СИН !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !
Не е баш така. Иска да остане и се е надявал ръководствата да се споразумеят за цената, но в Берое няма пари за трансфери. Откъс от същото интервю:
"- Как бихте оценили представянето на Берое през изминалия сезон?
- Ами мисля, че беше една чудесна година, в която бях предостъпен в Берое. Смятам, че се представих добре и се получи един бонус – спечелването на Купата, което oще повече ме ощастливи. Жалкото е, че предостъпването ми свърши и се прибирам в Локомотив Пловдив. Това е единственото лошо за мен и има много малък шанс да се завърна дa играя в Берое.
- Доволен ли сте от обстановката в Стара Загора и клуба?
- Разбира се, една година ми се предостави шанс да играя в такъв голям отбор и там треньорското ръкодовство разчиташе на мен. Всички фенове през тази година, в която бях в отбора, ме заобичаха и съм много щастлив, че съм играл в такъв отбор като Берое."
Успех на Писара нататък в кариерата!
"- Как бихте оценили представянето на Берое през изминалия сезон?
- Ами мисля, че беше една чудесна година, в която бях предостъпен в Берое. Смятам, че се представих добре и се получи един бонус – спечелването на Купата, което oще повече ме ощастливи. Жалкото е, че предостъпването ми свърши и се прибирам в Локомотив Пловдив. Това е единственото лошо за мен и има много малък шанс да се завърна дa играя в Берое.
- Доволен ли сте от обстановката в Стара Загора и клуба?
- Разбира се, една година ми се предостави шанс да играя в такъв голям отбор и там треньорското ръкодовство разчиташе на мен. Всички фенове през тази година, в която бях в отбора, ме заобичаха и съм много щастлив, че съм играл в такъв отбор като Берое."
Успех на Писара нататък в кариерата!
Благодаря на Искрен Писаров за всички прекрасни моменти със зелената фланелка,много съжалявам,че няма как да остане при нас и му желая много успехи в кариерата оттук нататък 

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- david_villa
- Контакти:
С негов гол паднахме за Купата, но мисля, че ако "Берое" не запази и водещите си няколко играчи, то трудно ще бъде конкурентноспособен за "А" група, камо ли за Европа. Жалко, защото са симпатичен отбор.
Ужасна новина, но единственото което мога да направя е да благодаря на Искрен Писаров за всичко, което е направил за Берое и да се надявам един ден отново да играе при нас !
Той ще остане в сърцата на феновете !!! Благодаря ти, Искрене и дано един ден се завърнеш!
1916'
Писарчето в Локо сякаш не успя да намери себе си и да изпъкне В Берое се изяви и израстна много! Ако Данчо остане а работите с уругваеца станат, то пак ще му е трудно да намери титулярно масто По-добре да го преотстъпят в Берое още един сезон!
Само за статистиката. От малък в Габрово го знаем като Хеслера. Още докато риташе в училищните първенства, след това в Янтра и Видима.