Искрен Писаров : Връщам се в Локомотив Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

veidar45
Контакти:

Искрен Писаров : Връщам се в Локомотив Пловдив

Мнениеот veidar45 » 22 май 2010 18:07

Полузащитникът, играещ под наем в Берое, Искрен Писаров даде интервю за .. Ето какво заяви играчът, класирал Берое на финал за Купата на България :

- Как смятате да продължите кариерата си оттук нататък?

- Имам договор с Локомотив Пловдив за две години и оставам в Пловдив. Засега няма как да отида в друг клуб.

- Има ли сили Берое да остави следа в Лига Европа?
- Това зависи единствено от ръководството на клуба, а именно – дали ще остане треньорът Илиан Илиев, дали ще остане ядрото на отбора. Ако се привлекат 3-4 по-класни попълнения, може и да се представи на едно добро ниво.

Цялото интервю: http://..net/?p=50729

Хм, мисля, че дори и да привлекат няколко добри играчи, пак няма да направят почти нищо...

4oKuTo
Контакти:

Re: Искрен Писаров : Връщам се в Локомотив Пловдив

Мнениеот 4oKuTo » 22 май 2010 18:17

От Локо Пд са поискали 150 000 лева за Писаров. Няма как да ги извадим. А иначе голяма част от отборите, с които можем да играем в Европа, са толкова по-напред, че шансът е нищожен, с каквато и да е селекция. Пак повтарям, че важното е да се представим достойно и да си направим купона.

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Мнениеот Blue_AvalanchE » 22 май 2010 18:20

Отива в Локото, защото там поне Коко Динев дава пари. Иначе му желая успех в кариерата. ;)
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение
ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

4oKuTo
Контакти:

Мнениеот 4oKuTo » 22 май 2010 18:26

Не е баш така. Иска да остане и се е надявал ръководствата да се споразумеят за цената, но в Берое няма пари за трансфери. Откъс от същото интервю:
"- Как бихте оценили представянето на Берое през изминалия сезон?

- Ами мисля, че беше една чудесна година, в която бях предостъпен в Берое. Смятам, че се представих добре и се получи един бонус – спечелването на Купата, което oще повече ме ощастливи. Жалкото е, че предостъпването ми свърши и се прибирам в Локомотив Пловдив. Това е единственото лошо за мен и има много малък шанс да се завърна дa играя в Берое.

- Доволен ли сте от обстановката в Стара Загора и клуба?

- Разбира се, една година ми се предостави шанс да играя в такъв голям отбор и там треньорското ръкодовство разчиташе на мен. Всички фенове през тази година, в която бях в отбора, ме заобичаха и съм много щастлив, че съм играл в такъв отбор като Берое."

Успех на Писара нататък в кариерата!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 22 май 2010 18:59

Благодаря на Искрен Писаров за всички прекрасни моменти със зелената фланелка,много съжалявам,че няма как да остане при нас и му желая много успехи в кариерата оттук нататък ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 22 май 2010 19:21

С негов гол паднахме за Купата, но мисля, че ако "Берое" не запази и водещите си няколко играчи, то трудно ще бъде конкурентноспособен за "А" група, камо ли за Европа. Жалко, защото са симпатичен отбор.

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 22 май 2010 19:39

Ужасна новина, но единственото което мога да направя е да благодаря на Искрен Писаров за всичко, което е направил за Берое и да се надявам един ден отново да играе при нас !

Потребителски аватар
burnstz
Контакти:

Мнениеот burnstz » 22 май 2010 19:46

Той ще остане в сърцата на феновете !!! Благодаря ти, Искрене и дано един ден се завърнеш!
1916'

Потребителски аватар
rstein

Мнениеот rstein » 22 май 2010 19:50

Писарчето в Локо сякаш не успя да намери себе си и да изпъкне В Берое се изяви и израстна много! Ако Данчо остане а работите с уругваеца станат, то пак ще му е трудно да намери титулярно масто По-добре да го преотстъпят в Берое още един сезон!

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 22 май 2010 19:54

Само за статистиката. От малък в Габрово го знаем като Хеслера. Още докато риташе в училищните първенства, след това в Янтра и Видима.
ИзображениеИзображение

Върни се в “Берое”