Мнението ви за Георги Георгиев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- PLOVDIV PEE 1912
Re: Мнението ви за Георги Георгиев
Много е рано да говорим за треньор и играчи.ПЛАТЕТЕ СИ ЧЛЕНСКИЯ ВНОС11!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yellow major написа:Става въпрос за Ола който е тук, плюс Бриньоли и Морини. И един нов супер нападател. Това са и към тях нашите кадри Илиян, Чудото и т.н
Всичките влизат в тая графа на качествените, които бих искал да се върнат. Само за Морини ми е съмнително, при положение че казваше че не иска да има нищо общо с България като го завлече селското...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
- Yellow major
- Контакти:
Ако се вярва на думите му е така. Той има проблеми с треньора на Фоджа, Уголоти и не играе редовно. Всеки има свое мнение, което уважавам, но ако искаме да вървим от група нагоре в друга ни трябват доказани футболисти ,поне 3-4. То май за други няма да има и бюджет. Като слушах Бакалов в неделя, много се съмнявам, че ще се навият да вземат Пичони. За това без пари треньор май ще е Маринчо?
Botev fur immer написа:Много се надявам,а и твърдо вярвам,че новия управителен съвет няма да допусне повече индивиди като Пичони да срамят Ботев Пд!!
Днес май ти се изживяващ като фелтфебел.Човека си има мнение и го споделя(между другото сигурен съм че 90% от феновете одобряват пичонката
А ти плати ли ?
- Yellow major
- Контакти:
Точно това исках да кажа,че треньора на Ботев трябва да има кредит на доверие от феновете, защото не се знае от къде ще започнем и със сигурност ще ни чакат трудни дни.
PLOVDIV PEE 1912 написа:Това е единствения човек ,който обяви пред цяла България ,че има интерес за закупуването Ботев Пловдив.Обяви без страх сумата, която смята да инвестира на първо време.Издържа школата вече половин година и за мен е най-сериозния кандидат,да не казвам единствения.Вашето мнение за него...
Против Г.Георгиев съм защото парите които дава са смешни.По толкова на сезон...Ами ако се наложи купуването на необходим играч по време на сезона или зимата?"Оправяйте се,аз съм дал парите за годината",нали.Не мерси.
А нещо което ми се набива в очи и ме дразни е тая неистова агитация от страна на 16-те за членския внос от 240 лв.Та те на тези пари ли разчитат за издръжката на клуба?!Би трябвало да смятат този приход като формален,като услуга към феновете че им дават възможност да станат членове които искат и могат.А те едва ли не от джоба ни ще ги измъкнат.Всички събрания досега се направиха с цел агитация за плащане.Съмнително ми е,не знам...И то доста.А какво стана с Фондацията?Къде се покри сега когато могат да си поемат Ботев без да дават 1 000 000 лева на Селския,както бяха готови,но той не искаше?Всичко въздух под налягане ли беше?А сегашната еуфория много ми напомня на десето-ноемврийската от 1989 година.Много надежди,много ура и после се оказа че всичко е било игри и далавери...Не знам,дано не се повтори това и с Ботев,с нас.Накрая пак ще попитам : Къде е прословутата Фондация???

http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal
Jimmy8 написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:Това е единствения човек ,който обяви пред цяла България ,че има интерес за закупуването Ботев Пловдив.Обяви без страх сумата, която смята да инвестира на първо време.Издържа школата вече половин година и за мен е най-сериозния кандидат,да не казвам единствения.Вашето мнение за него...
Против Г.Георгиев съм защото парите които дава са смешни.По толкова на сезон...Ами ако се наложи купуването на необходим играч по време на сезона или зимата?"Оправяйте се,аз съм дал парите за годината",нали.Не мерси.
А нещо което ми се набива в очи и ме дразни е тая неистова агитация от страна на 16-те за членския внос от 240 лв.Та те на тези пари ли разчитат за издръжката на клуба?!Би трябвало да смятат този приход като формален,като услуга към феновете че им дават възможност да станат членове които искат и могат.А те едва ли не от джоба ни ще ги измъкнат.Всички събрания досега се направиха с цел агитация за плащане.Съмнително ми е,не знам...И то доста.А какво стана с Фондацията?Къде се покри сега когато могат да си поемат Ботев без да дават 1 000 000 лева на Селския,както бяха готови,но той не искаше?Всичко въздух под налягане ли беше?А сегашната еуфория много ми напомня на десето-ноемврийската от 1989 година.Много надежди,много ура и после се оказа че всичко е било игри и далавери...Не знам,дано не се повтори това и с Ботев,с нас.Накрая пак ще попитам : Къде е прословутата Фондация???
Казваш , че парите на Георгиев са смешни. Смешни спрямо парите предложени от кой ? Защото друг за сега няма. И в тази финансова криза всеки човек предложил толкова пари си е за уважение. Не казвам , че непременно трябва да е той , но единствената алтернатива на Георгиев сме ние / футболния клуб заедно с феновете станали членове/ да се самоиздържаме. Само че за това трябват пари.Било то бизнесмените Ботевисти или от приходите от членския внос. И агитацията за прословутите 240лв е точно за такива дето хем не искат Георгиев , хем пък и не искат да дадат пари и да станат членове на клуба.Защото е много лесно да се дава акъл от страни , но когато трябва да се помогне , никакви ни няма. А пък после да не се повторило от 89г.Е как няма да се повтори като не можем сами да си помогнем , а чакаме все някой да ни оправи.
А относно фондацията - бизнеса който стои зад нея в момента има доста големи финансови затруднения. Но това не значи че няма да помогнат финансово колкото могат.Не забравяй , че и Коев е от фондацията.
Колко пари внесе фондацията в касата? Колко пари внесоха бизнесмените? Колко има в касата? От тези отговори ще зависи дали аз и моя приател ще платим.А сигурно и други колебаище се.
ivailodd написа:Колко пари внесе фондацията в касата? Колко пари внесоха бизнесмените? Колко има в касата? От тези отговори ще зависи дали аз и моя приател ще платим.А сигурно и други колебаище се.
Ами фондацията в лицето на Бакалов и Коев внесоха по 240 лв (двеста и четиридесет лева) в касата.Това е.Това е от големите бизнесмени,защото има криза.За нас редовите фенове кризата не се брои,трябва да внасяме за да издържаме ние клуба ни.

http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal
Приходите на "Ботев" са примерно:
1.Членски внос- 200 човека х 240лв.= 50 000лв.
2.Спонсор на фланелките- КЦМ- 200 000лв.
3.Реклама на паната на стадиона- 50 000лв.
4.Дарения- 50 000лв.
5.Билети- 10 000 души х 4лв. х 15 мача=600 000лв.
6.Телевизионни права- 100 000лв.
7.Продажба на футболисти- 50 000лв.
8.Продажба на шалчета- 50 000лв.
Всичко-1 150 000лв.
Не виждам логика някой да даде още 600 000лв. и да притежава мажоритарния дял.
1.Членски внос- 200 човека х 240лв.= 50 000лв.
2.Спонсор на фланелките- КЦМ- 200 000лв.
3.Реклама на паната на стадиона- 50 000лв.
4.Дарения- 50 000лв.
5.Билети- 10 000 души х 4лв. х 15 мача=600 000лв.
6.Телевизионни права- 100 000лв.
7.Продажба на футболисти- 50 000лв.
8.Продажба на шалчета- 50 000лв.
Всичко-1 150 000лв.
Не виждам логика някой да даде още 600 000лв. и да притежава мажоритарния дял.