per4i написа:Влади никога няма да иде да играе на село, колкото и пари да миу дава Гришата
Интереса клати феса!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
per4i написа:Влади никога няма да иде да играе на село, колкото и пари да миу дава Гришата
emilio написа:BultraStyle написа:Нека да заиграят парите ,пък да видим дали Батков няма да го продаде
И да заиграят парите, Батков няма да посмее![]()
Blue_AvalanchE написа:Владо Гаджев би тръгнал от Левски само в посока Европа. Спокойно !
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
анто маина написа:И от Ловеч не съм ,ама по празници се вижда кой "град" се изпразва и стават задръствания по магистралите.И за да влезна в твоя тон да ти кажа че Гаджев и сега играе на село- в село Подуене.
анто маина написа:per4i написа:Аз ли? Не съм от Литекс ,такова мми е мнението просто.
Още малко и ще го изкарате това селце център на вселената......![]()
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
metodito написа:...Поздравления за Гришата и нюха му. ...
Потребители, разглеждащи този форум: drvasko98 и 14 госта