Селекцията на Левски-нови играчи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Re: Селекцията на Левски-нови играчи

Мнениеот Blue Mind » 22 май 2010 12:56

http://gong.bg/view_article.php?article_id=136733

Атанас Борносузов
български футболист
Роден: 5 октомври 1979

друго няма да кажа :)
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 22 май 2010 13:07

Данчо Т., ако го вземат на Герена лично ше отида и ще го псувам на тренировката и всеки нормален левскар би трябвало да го направи, с шутове трябва да го изгоним, такива чорбари не ни трябват в отбора и наистина това, което го говореше няма как да бъде забравено никога !
Наско Борносузов, та нали по-миналата година беше в Левски, видяхме го какво представлява, ако това е селекция мога само да кажа едно нещо... Ей Тодоре, умри бе... Тодорееее :!:
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 май 2010 15:49

Нито Камбуров искам ....нито Й. Тодоров !
За Бандаловски .....съм с две ръце > ЗА < !
Време е за младите ..... ( Иса, Сашо Киров, Балджийски, Цачев, Шмедин и т.н. ) ! ! !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 22 май 2010 17:01

THE G.A.M.E написа:...
Време е за младите ..... ( Иса, Сашо Киров, Балджийски, Цачев, Шмедин и т.н. ) ! ! !

Мисля, че всички наведнъж трудно ще стане. Все пак сме в много друден пердиод и едва ли ще рискуват да налагат младите. Сашо Киров и Балджийски по-скоро трябва да поиграят още малко като преотстъпени, върху Шмедин нямам наблюдения а Иса е задължително да получи шанс!! Абсолютно задължително!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 май 2010 18:09

delpi написа:
THE G.A.M.E написа:...

Мисля, че всички наведнъж трудно ще стане. Все пак сме в много друден пердиод и едва ли ще рискуват да налагат младите. Сашо Киров и Балджийски по-скоро трябва да поиграят още малко като преотстъпени, върху Шмедин нямам наблюдения а Иса е задължително да получи шанс!! Абсолютно задължително!

Е, разбира се, че няма как всички да са на терена по едно и също време.
Но, вместо резерви да са ....хора като Антонов, Кръстовчев, Петраш, Мечо ....по добре да са гореизброените !
По 20-30 мин. на мач да играят някои от тях .....все ще е нещо !
За Иса ..... и аз съм абсолютно съгласен, трябва да се налага !

П.п.
Да видим .....до колко Ясен Петров, обичал да залага на младите ......
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 23 май 2010 12:45

Чета сега в спортал, че Иво Иванов от Берое сам си бил затворил сратата за ЦСКА(откъдето го искали) след като скандирал "Бий чорбата по главата" часове след като Берое взе купата. Някой да има повече информация за случая? Аз сега го научавам.

материала:
http://football.sportal.bg/news.php?news=239068
...Червените вече се отказаха и от привличането на друг централен защитник - Иво Иванов от Берое. Той си затвори вратите към „Армията" със скандиранията „Бий чорбата по главата" часове след спечелването на Купата на България.
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 23 май 2010 17:06

Ръководството на Левски обмисля да привлече един от тримата български нападатели, които се представят на добро ниво в чуждестранните си клубове. Разбира се не става дума за бербатов, но в списъка на Гонзо са Макриев и Мицански, кои5то вкарват здраво в Израел и Полша.

В списъка са още Гара Дембеле (Локо- Пд), Мартин Камбуров (Локо - Сф) и Мирослав Манолов (Черно море).

Пред румънските медии пък президентът на Стяуа Бекали обави, че има намерение да плати на Левски, за да си вземе рожбата Крум Бибишков, който не играе, а само взима солидна заплата в Букуре
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 23 май 2010 21:27

Dust написа:Ръководството на Левски обмисля да привлече един от тримата български нападатели, които се представят на добро ниво в чуждестранните си клубове. Разбира се не става дума за бербатов, но в списъка на Гонзо са Макриев и Мицански, кои5то вкарват здраво в Израел и Полша.

В списъка са още Гара Дембеле (Локо- Пд), Мартин Камбуров (Локо - Сф) и Мирослав Манолов (Черно море).

Пред румънските медии пък президентът на Стяуа Бекали обави, че има намерение да плати на Левски, за да си вземе рожбата Крум Бибишков, който не играе, а само взима солидна заплата в Букуре

Това за Макриев и Мицански от 2 години е всеки полусезон заеби... :lol:
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 23 май 2010 22:01

NOMER14 написа:Данчо-тъча е добър играч и става за националния, но за Левски просто не става , защото е психически травмиран от многото загуби от нас.Вижте онези червени нещастници , играли в мача Левски - Цска 7:1 ( с най добри чувства съм към тях и и им съчувствам , но кариерата им бе съсипана)...Сори.

Каква логика само.
:shock:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Върни се в “Архив”