Черно Море : Монтана 16.05.10

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
GrEeN-FaN
Контакти:

Re: Черно Море : Монтана 16.05.10

Мнениеот GrEeN-FaN » 16 май 2010 11:21

не съм видял бе морски айде покажи ми каде е същата тема?

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 16 май 2010 20:40

GrEeN-FaN написа:не съм видял бе морски айде покажи ми каде е същата тема?

Нали ти обяснявам, че темата беше изтрита след мой сигнал- как да ти я покажа...

MOREE
Контакти:

Мнениеот MOREE » 16 май 2010 21:29

стига с тез твйте сигнали бе брато стига бе.от черно море бил пък емблема на реал ми сложил смешко
САМО П.Ф.К.ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 16 май 2010 23:11

MOREE написа:стига с тез твйте сигнали бе брато стига бе.от черно море бил пък емблема на реал ми сложил смешко

ще си слагам каквато емблема искам, теб какъв ти е проблема????
Това, че обичам Реал Мадрид, прави ли ме по-малко черноморец по твоята логика???
И по-полека с квалификациите... В този форум не се толерират... Аз защо не те наричам смешко, че говориш и се намесваш без да знаеш за какво става дума изобщо?

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Мнениеот gambara » 22 май 2010 00:58

MOREE написа:стига с тез твйте сигнали бе брато стига бе.от черно море бил пък емблема на реал ми сложил смешко

не го критикувай месията / Моркия/ аз си позволих и по негов сигнал ме баннаха 2 седмици /да кажеш после че не съм те предопредил
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 22 май 2010 01:15

gambara написа:

не го критикувай месията / Моркия/ аз си позволих и по негов сигнал ме баннаха 2 седмици /да кажеш после че не съм те предопредил

Ти какво си мсилиш, че можеш да обиждаш хората,,, Аз дори не прочетох какво си написал, но разбрах, че си се взживявал като гуру и си помислил, че си докоснал Бог за шлифера.... И зеления и Гарфилд си наредил- за кой се имаш?
В този форум не се толерират обидите- прочетио правилата- явно не си го сторил...
Ако искаш да обиждаш някой влез в друг форум....
И не говори без да знаеш, че ставаш смешен- сигнала не е мой, а е на друг съфорумец... Аз ня бях няколко дена пред компютъра и изобщо не знаех за какво става дума, но явно бая "хранитба" е било от твоя страна....
Месия, аз не съм, ама ти май се изживяваш като такъв...
И като не ме познаваш не коментирай, понеже доводите ти висят във въздуха.... Прекалено малко знаеш за мен....
Другия пъут поне си направи труда да проучиш кой и за какво те е баннал - никой няма да те банне без причина- ти не спираш да се заяждаш и да обиждаш- и кой е сигнализирал и си осъзнай грешката....
Или ти все си невинен?
Следващия път ела на сбирка и ми ги кажи тези неща на живо, а не се крий зад компютъра- щом толкова съм ти трън в очите и не можеш да ме понасяш това е най-логичното нещо....
Кажи ги и на зеления и на Гарфилд, сигурно ще ти се зарадват.....

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Мнениеот gambara » 22 май 2010 11:52

страх ме е :) все пак съм на 15 години и тежа 40 кг с дрехите ама като порасна ще видите... :)

П.С. явно всяко мнение различно от това на светата тройка /Месията/морски/,бледо зеления и котарака Гарфий/не го бъркайте с Конфуций/ не е достойно за този форум.Това са колоси в писането по форуми, а аз една мижитурка пред тях къде съм тръгнал да се обаждам и да давам мнения,я по добре чинно да си кротувам и ако те ми разрешат ,разбира се, мога и да хвърлям по едно око, но вече няма да си позволявам да пиша и един ред в този форум,защото сигналите които дават /или по скоро получават/, са като крумовите закони а вече ме е страх да не ям пердах някъде,даже мисля да следя къде си правят Збирщината, че да имам инфо и да обикалям в радиус от поне 5 км от епицентъра на събитието наречено "Збирка на фиеновете от форума".мъкаааааа
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 22 май 2010 17:42

gambara написа:страх ме е :) все пак съм на 15 години и тежа 40 кг с дрехите ама като порасна ще видите... :)

П.С. явно всяко мнение различно от това на светата тройка /Месията/морски/,бледо зеления и котарака Гарфий/не го бъркайте с Конфуций/ не е достойно за този форум.Това са колоси в писането по форуми, а аз една мижитурка пред тях къде съм тръгнал да се обаждам и да давам мнения,я по добре чинно да си кротувам и ако те ми разрешат ,разбира се, мога и да хвърлям по едно око, но вече няма да си позволявам да пиша и един ред в този форум,защото сигналите които дават /или по скоро получават/, са като крумовите закони а вече ме е страх да не ям пердах някъде,даже мисля да следя къде си правят Збирщината, че да имам инфо и да обикалям в радиус от поне 5 км от епицентъра на събитието наречено "Збирка на фиеновете от форума".мъкаааааа

A явно някой се изживява над другите и си мисли, че в този форум може да обижда всеки без да е наказан.....
Защо си мислиш, че ако изкажеш мнение по културен начин някой нещо ще ти каже......

Като не познаваш някой не го коментирай- иначе думите ти висят във въздуха....
Като обижаш- нормално е да си с бан.....
Какво съм тръгнал да ти обсяснявам всъщност, аз не съм достоен за твоето величие, о велики форумни титане....

И , ако си мислиш, че с подобни мнения като горното за сбирката на феновете от форума не злобееш и не показваш що за човек си.....

Явно всички трябва да треперим пред теб Гамбар..... Не сме достойни, явно....
Преди време още докато бях мод ми беше писал, че ако не оставя една тема ще си спечеля враг в твое лице :mrgreen: Е от тогава нямам здрав сън и също треперя пред титана на форума- Гамбара...

Жив и здрав....

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 22 май 2010 19:34

Свършиха мачовете и се заядохте..
Морски, верно, що не сложиш аватар на зеления балет? По-ще ти приляга, брат!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 22 май 2010 19:53

ЧерноМореВарна написа:Свършиха мачовете и се заядохте..
Морски, верно, що не сложиш аватар на зеления балет? По-ще ти приляга, брат!

Не искам да си го сменям- този си ми е още от времето когато във форума не можеше да се качват емблеми с определени размери- 100 пъти пробвах с наши емблеми, ама все ги отхвърляше... Пробвах и с няколко на Реал и тях ги отхвърли и накрая сложих тази итака си и остана.... Няма да си го сменям докато пиша в този форум, пък и не смятам, че това е толкова важно и е такъв проблем ;)
Аз съм си фен и на двата отбора 8-)
Другото са просто евтини заяждания....

Върни се в “Черно море”