Една не сбъдната мечта....

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Re: Една не сбъдната мечта....

Мнениеот hlucho » 21 май 2010 21:10

Модератор ЛокоПД написа:
Kalofereca написа:Здравейте казвам се Николай от град Калофер.Слушаш предаването днес и някак си ме провокирахте да се замисля за мойта мечта да отида на мач на ЦСКА.Проблема е че съм болен от прогресивна мускулна дистрофия за която няма лечение все още и карам докато мога.Преди 5 години се влоших и се наложе да премина на изкуствено дишане и един апарат поддържа живота ми и така си останах в къщи и единствения начин да не губя връзка с света е интернет и откривам доста приятели.Не че се оплаквам а просто исках да споделя с някой с надеждата да видя поне един мач на ЦСКА но се чудя как би могло да стане това.Да се почувствам като фен на ЦСКА си купих голям плюшен лъв и му сложих шал и един приятел случайно ми донесе оригинален екип макар и само използван при тренировки но все пак е нещо а и една топка

Ето и снимка: http://prikachi.com/images.php?files/1598629k.jpg

А това съм аз с мойта племенница...снимката е преди около две години: http://prikachi.com/files/1598652O.jpg

Това е накратко моята изтория и надявам по някакъв начин да отида на мач...Не обичам да искам помощ но ако някой може да ми помогне много бих се радвал!

Приятел,тази апаратура мобилна ли е ? В смисъл,ако може да се мести и ако не трябва някакво специално обурудване за автомобил,обещавам,ще дойдем и ще те вземем при гостуването на ЦСКА в Пловдив,когато и да е,живот и здраве...Калофер е близо.Говоря сериозно.

Пич, шапка ти свалям, на теб и на другите фенове на Локо! Ако мога и аз бих помогнал!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 21 май 2010 21:13

Мдааа , за пореден път се доказва как хората , улисани във всекидневните грижи и проблеми , свикнали да се карат и псуват по форумите , забравят много по-важни и непреходни неща - какво е да си човек и какво е да имаш такива проблеми на главата, за неща , които приемаш за даденост - да виждаш , да чуваш или да се движиш свободно . От все сърце ти пожелавам да сбъднеш мечтата си и да гледаш мач на ЦСКА на живо , всичко хубаво ти желая , бъди още по-смел,защото ти си такъв определено , не губи вяра и не се предавай .
Мисля , че може да се направи нещо чрез силна медия каквато е Гонг , примерно Ники Александров да види това, да говори с шефовете на ЦСКА и така да изпълни желанието на момчето , нещо много по-смислено , отколкото да се пише кой коя е.ал и кой каква кола си купил :!: :!:
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 21 май 2010 21:14

Аз също ще се отзова с каквото мога! Приятелю, радвам се че си такъв куражлия! Желая ти успех, не само в отиването на мач на любимия ти отбор, а и във възстановяването ти, до възможно най-голяма степен! :idea: :!:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
NiKsAnA_ss
Контакти:

Мнениеот NiKsAnA_ss » 21 май 2010 21:15

Приятелю,стана ми много тъжно, като прочетох темата- моля ви се , хора от Калофер, помогнете на това момче да сбъдне мечтата си- да гледа мач на любимия си отбор.
Кураж и успех приятелю, пожелавам ти да гледаш мач на Цска, и то не само 1 :) :!: :!:
Изображение

Neftochimic1892 написа:
storm написа:
storm написа:Града в който е изобретен шоколада..?

Швейцария :?:

Потребителски аватар
Forest_fan
Контакти:

Мнениеот Forest_fan » 21 май 2010 21:19

Ники, кураж и успех! Сигурен съм, че ще сбъднеш мечтата си много скоро! Вярвай в доброто в хората!

Аз имах подобна мечта и преди години тя беше осъществена именно с помощта на приятелите, които намерих в един форум на любимият ми отбор - Нотингам Форест (все пак аз съм късметлия, че съм здрав).

Кураж приятелю!

Потребителски аватар
tvoqta_lady
Контакти:

Мнениеот tvoqta_lady » 21 май 2010 21:23

Ники, слънце няма да се предаваш вярвай в мечтите си те ще се сбъднат... Не забравяй ние винаги ще сме до теб и ще те подкрепяме, ще направим всичко възможно да си щастлив и да внесем малко светлина в ежедневието ти :) Винаги можеш да разчиташ на нас, никога няма да те предадем.
Не си сам запомни го...

Обичаме те много!
Когато си намокриш прекалено много краката те боли гърлото...
Когато си намокриш прекалено много гърлото не те държаат краката :D

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 21 май 2010 21:33

Kalofereca написа:
Модератор ЛокоПД написа:
Kalofereca написа:Здравейте казвам се Николай от град Калофер.Слушаш предаването днес и някак си ме провокирахте да се замисля за мойта мечта да отида на мач на ЦСКА.Проблема е че съм болен от прогресивна мускулна дистрофия за която няма лечение все още и карам докато мога.Преди 5 години се влоших и се наложе да премина на изкуствено дишане и един апарат поддържа живота ми и така си останах в къщи и единствения начин да не губя връзка с света е интернет и откривам доста приятели.Не че се оплаквам а просто исках да споделя с някой с надеждата да видя поне един мач на ЦСКА но се чудя как би могло да стане това.Да се почувствам като фен на ЦСКА си купих голям плюшен лъв и му сложих шал и един приятел случайно ми донесе оригинален екип макар и само използван при тренировки но все пак е нещо а и една топка

Ето и снимка: http://prikachi.com/images.php?files/1598629k.jpg

А това съм аз с мойта племенница...снимката е преди около две години: http://prikachi.com/files/1598652O.jpg

Това е накратко моята изтория и надявам по някакъв начин да отида на мач...Не обичам да искам помощ но ако някой може да ми помогне много бих се радвал!

Приятел,тази апаратура мобилна ли е ? В смисъл,ако може да се мести и ако не трябва някакво специално обурудване за автомобил,обещавам,ще дойдем и ще те вземем при гостуването на ЦСКА в Пловдив,когато и да е,живот и здраве...Калофер е близо.Говоря сериозно.

да мобилен е даже сме оборудвали малко колата ни да има винаги ток за апарата и понякога излизам макар и рядко а утре даже ще ходя в софия на бал пак доста усилия се искат да правя тези неща :)

Ами в такъв случай,проблемът ти е никакъв.Значи,щом можеш да пътуваш,ще стане работата.Ще държим връзка на ЛС.Когато излезе програмата за първенството,ще уточним нещата.Плана е следния - идваме с 2-3 от нашите момчета,взимаме те и те караме на Лаута.Кеф ти в ложата,кеф ти до щаба на ЦСКА/клетката за гости е кофти ;) /,ще говорим и с шефовете на Гонг,няма да има проблем.След мача пием по 2-3 бири и те прибираме до вас.Горе главата и няма да се предаваш !
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 21 май 2010 21:43

Мод, може да го сложим до скамейката на ЦСКА...ще се здрависа с футболистите и на двата отбора.Даже предлагам фен-клубовете на Локо и ЦСКА да му подарят по една фланелка на момчето!
Изображение

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 21 май 2010 21:43

Ванко_Ултраса написа:Мод, може да го сложим до скамейката на ЦСКА...ще се здрависа с футболистите и на двата отбора.Даже предлагам фен-клубовете на Локо и ЦСКА да му подарят по една фланелка на момчето!

Браво, много хубаво предложение ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”