Вечното мрънкане...

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
abiati
Контакти:

Вечното мрънкане...

Мнениеот abiati » 21 май 2010 20:21

От доста време наблюдавам форума и мненията...ами като се почне от Мъри,то не беше мрънкане,плюнки,обиди.Бил неопитен,на Наско протеже и какво ли още не...направи ни шампиони,пробихме в Европа,запуши устите на много хора.После малкия Вуца и пак плюнки ли плюнки,айде и той вън... Дойдоха Кокала и Борето пак се почна,бил луд,бил такъв-онакъв,другия пък си мислел,че е като в Германия,нямало а успее тук...станахме шампиони с тях-шшшшшшт,тишина...Айде Радко няма да го коментирам...И Гонзо щом изяде манджа от тези за които дава мило и драго-феновете...Сега идва млад треньор Ясен Петров-още не е застанал начело и вече се започва плюенето...
Айде стига дееее,нали уж сме фенове за да подкрепяме отбора си най-силно в трудностите...лесно е като си първи да се биеш,че си фен!

Потребителски аватар
MTK
Контакти:

Re: Вечното мрънкане...

Мнениеот MTK » 21 май 2010 20:33

И аз викам-СТИГА!
Поне половин година да мине да се види как вървят нещата независимо кой е треньор.Сега Ясен обявиха за некадърник,а някои дори незнаят сигурно,че е играл в Левски.Нека кажат как така разбират става или не,без дори и един мач да е изиграл отбора под негово ръководство.
НАСТАНЕ ДЕН, СЛЪНЦЕ ИЗГРЕЕ,
И СИНЬО ОБСИПЕ СВОДА НЕБЕСЕН

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 21 май 2010 20:37

наистина е досадно това мрънкане, но поне си признай, че е напълно основателно!
аз не съм фен Левски, ама и на мен ми е тъпо това, което става в отбора, а именно, че се деградира!
а за тази деградация си има конкретни причини и виновници и всеки фен мрънка против тях, току виж се оправят и отбора пак стане силен и мощен, диктуващ футбола в страната ни!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
mnts
Контакти:

Мнениеот mnts » 21 май 2010 21:13

Прав си, но защо пусна темата в раздела на Левски ? Докато го смятате Мъри за "син" герой, винаги ще има такива, които ще го ненавиждат само и единствено защото не харесват и отбора ви.
БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ПРЕДАВА, БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ПРОДАВА, БЪЛГАРИЯ Е МОЯТА РОДИНА И ЗА НЕЯ ВСИЧКО АЗ ЩЕ ДАМ!

Goshko
Контакти:

Мнениеот Goshko » 21 май 2010 23:14

Да наистина стига плюене! Човек най-добре работи когато се успокой оставете го Ясен малко да покаже потенциал аз бях да го вземем още Мъри като се махна още тогава беше обещаващ ама нали тогава взехме овчата глава. А доколкото това, че е играл в ЛЕВСКИ те повечето дет го плюят не са се били родили тогава още или са били на по 2-3г. То ако става на въпрос и Мъри преди да дойде в ЛЕВСКИ игра при свинете ама прозря истината ;) видя кой е отбора :)

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 22 май 2010 03:22

Lyubooo написа:наистина е досадно това мрънкане, но поне си признай, че е напълно основателно!
аз не съм фен Левски, ама и на мен ми е тъпо това, което става в отбора, а именно, че се деградира!
а за тази деградация си има конкретни причини и виновници и всеки фен мрънка против тях, току виж се оправят и отбора пак стане силен и мощен, диктуващ футбола в страната ни!

Не-не е основателно да мрънкаш против някого без дори да си видял каква работа върши.Причината за тази криза е в липсата на пари и ако не си забелязал не е само в Левски, а е в цялата ни държава.

Spasov_bg
Контакти:

Мнениеот Spasov_bg » 22 май 2010 07:32

Успех Яска!!Дано тези които сега са срещу теб след 3 месеца да си им дал поводи да замлъкнат.Имам чувството ,че ти си точния човек.САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 22 май 2010 09:54

как няма да се критикува предварително Яската, след като поне на хартия той не е нито по-добър като треньор от Кокала, Овчата глава, Достанич, че и от Гонзо даже! как да имаш някакви добри очаквания от него в такъв случай!
Виж в ЦСКА какво стана накрая, избраха си тренер дето поне е бачкал в по-конкурентни първенства и поне от него можеш да очакваш да стегне отбора и да го накара да играе футбол! В Литекс пък смениха Мъри с Червенков и резултата е налице още първата година - титла без проблеми! Червенков може да не е кой знае какъв тренер, но поне работата му на запад си е оказала влияние!
Защо Левски отново неиска да намери някакъв по-читав тренер за отбора си!
Защо продължава да продава на пожар играчи и да привлича некачествени такива!
Защо Батков прибира много повече, отколкото дава на отбора!

Според мен Батков е затънал в някакви борчове и си ги погасява чрез Левски! Срамота!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 22 май 2010 10:40

abiati написа:...
Айде стига дееее,нали уж сме фенове за да подкрепяме отбора си най-силно в трудностите...лесно е като си първи да се биеш,че си фен!

Какво пишеш във форума и какво правиш на стадиона са две съвсем различни работи...
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Мнениеот Blue_AvalanchE » 22 май 2010 12:25

[offtopic]Ъпсурт - Мрън, Мрън. :lol:[/offtopic]
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение
ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

Върни се в “Левски”