Слухове, спекулации и предложения за трансфери през лятото?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- Sagittarius
Re: Слухове, спекулации и предложения за трансфери през лятото?
Ей,жалко,че няма компилации на Даксон как по 1-2 месеца се крие на плажовете в Рио когато го ухапе куче или почине роднина по права линия(всяко лято му умира някой близък-поне така казва).И ми пристига тука с едно шкембенце и 10-тина килца отгоре.Да бъдем реалисти-това е несериозен човек.Да,класен е,е и?Какво като има талант щом се прави на луд и не виждам колко Локо Пд прогресира с него....вечно се бори да не изпадне откак им е водещ играч.Това са факти.Нека се кахърим не за Даксон,а да видим какво ще правим ако Борносуза замине,защото Наско е класен играч,спокоен и опитен,биткаджия и единствения футболист над 30 години в основния ни състав.Голям проблем ще стане ако замине Наско,оставаме само с Дани Димов в тази зона,не че Димов не е класа,но ако отсъства какво правим?Ето предпоставка за много голям проблем при лоши обстоятелства(картони,контузия и т.н.).Всичко възможно трябва да се направи Борносузов да остане в отбора или ако все пак замине,то да не е при Подуяне да подсилва редиците на наши конкуренти.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...