Ч.Н.Г.2009
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ч.Н.Г.2009
Честита Нова година и от мен!Да сме живи и здрави и по-разумни!На черно-белите много радостни моменти нашия любим клуб!
честита нова година драги съграждани . мнго късмет и щастие през новата година , и много хубави мигове с любимия отбор ви пожелавам 

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

- lauta hools
- Контакти:
За много години на всички,да сме живи и здрави,всичко друго ще се нареди някак си!ЧЕРНО-БЕЛИ ЗАВИНАГИ!
[center]
Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас” [/center]

Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас” [/center]
Честита нова година на всички.Нека 2009 да е пълна със здраве и донесе промяна за добро в любимият ми ЛОКОМОТИВ Пловдив!
Честита Нова Година на всички!
ЗА ПЛОВДИВСКАТА МАШИНА - НАПРЕД И НАГОРЕ!
ЗА ПЛОВДИВСКАТА МАШИНА - НАПРЕД И НАГОРЕ!
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! И САМО ЛОКО!!!
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...
SHYNE написа:честита нова година драги съграждани . мнго късмет и щастие през новата година , и много хубави мигове с любимия отбор ви пожелавам
Честита Нова Година,Shyne!И преди съм го казвал ,Нова Година -нов президент ви пожелавам.И застрелян бивш.../ може и обесен..както предпочиташ/

Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...