Най-много ще сбъркаме ако очакваме да сме някакъв фактор още от догодина.
Проекта който в момента започваме е уникален за България и не бива да изпускаме този шанс.
Но трябва да разберем, че нещата ще станат БАВНО, който не може да плати сега - със сигурност ще плати през 2011 или най-късно ще се включи през 2012, тази потенциална членска маса трябва да се активизира и това ще стане след търпение, постоянство и най-вече професионална работа в нашия клуб.
Ако сега проявим търпение, то след няколко години няма да има кой да ни спре!
Фенклуб Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- botev_1912
- Контакти:
Re: ПЛАТЕТЕ СИ ЧЛЕНСКИЯ ВНОС!
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Botev fur immer написа:марашш написа:ulrich написа:Неизвестното в момента е най- голямата пречка да се набират членове на сдружението. Аз самият не съм платил вноската, а и покрай мен има доста хора, които имат желание, но неяснотата за момента ги спира. Казвам това не да се заяждам с някой или да искам някакво обяснение от 16- те примерно, а се опитвам да посоча причината защо за момента нещата не вървят както ни се иска. Изяснят ли се нещата съм сигурен, че това тотално ще се промени.
А бе пич кво не ти е известо? Кога ще дойдат германците ли?Кого да изберем да инвестира в Ботев,Абрамович или БЕРЛУСКОНИ?Или пък колко е нивото на река Дунав?
Виж кво ако искаш даваш,ако искаш не даваш но тия мнения си ги запази за теб ,защото така само внасяш интриги.
Хубаво е да спазваш добрия тон!!Не си фелдфебел в трудовашко поделение!!Човека си има мнение и го изказва,всички прочетохме твоето и не виждам никой да се нахвърля върху теб.
Постарах се да спазвам добрия тон и повярвай това беше най-мекото което можах да напиша.Виж кво въобще не ми пука дали някой ще ми се нахвърли или не за мен БОТЕВ=ЛЮБОВ,така че ако обичаш нещо и имаш възможност да си с него НЯМА ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАШ ОТ НЕИЗВЕСНОСТИ.Има 2 варианта
1.МОЖЕШ НО НЕДАВАШ
2.ИСКАШ НО НЕМОЖЕШ
А аз съм твърдо против вариант 1.
- PLOVDIV PEE 1912
Вече има 48 членове.Нека всеки да се напъне и да събере тия пари.Набираме скорост...
Преди 10 минути платих и бях 51-ви
hetfield написа:Преди 10 минути платих и бях 51-ви
Честито!
Аз лично се надявам, че типично по български, повечето хора са отложили записването за последния момент и след празника, ще има активност пред касата. Към момента нищо не пречи на някой злонамерен да "купи" 60 карти на доверени хора и да манипулира чрез тях решенията на УС

Затова ми се иска, да се съберат повече хора радеещи наистина за благото на Ботев, но уви. Времената са тежки и 240 лева са наистина сериозна сума.
Аз се женя другата седмица и след сватбата ще си купя членска карта,дано номера да и е поне трицифрен.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.
- nik_bg1
- Контакти:
Pupper_ написа:hetfield написа:Преди 10 минути платих и бях 51-ви
Честито!
Аз лично се надявам, че типично по български, повечето хора са отложили записването за последния момент и след празника, ще има активност пред касата. Към момента нищо не пречи на някой злонамерен да "купи" 60 карти на доверени хора и да манипулира чрез тях решенията на УС![]()
Затова ми се иска, да се съберат повече хора радеещи наистина за благото на Ботев, но уви. Времената са тежки и 240 лева са наистина сериозна сума.
Mисля,че към края на месеца хората ще дават пари,защото тогава се дават заплатите...е поне при мене е така.
Който може, нека да даде пари! Аз онзи ден бях с номер 39 на касовия ордер, но може да са плащали и хора по банков път! Момчета и момичета, сега е нашият час да помогнем! при това мога да кажа на всички, които имат съмнения, че парите от членски внос ще се похарчат приоритетно и изцяло за ДЮШ, за да няма място за спекулации!!!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
- rump_shaker
- Контакти:
v.s. написа:Аз се женя другата седмица и след сватбата ще си купя членска карта,дано номера да и е поне трицифрен.
Честито

v.s. написа:Аз се женя другата седмица и след сватбата ще си купя членска карта,дано номера да и е поне трицифрен.
честито-дано увеличиш ботевистите поне с 2
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .