Иван Стоянов : Скарах се с Мъри и напуснах националния отбор
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- red_eraser
- Контакти:
Re: Иван Стоянов : Скарах се с Мъри и напуснах националния отбор
Правилно е постъпил !! Сега ще паднем и от юАР дано тогава вече разберете , че трябва Мъри да си ходи ! А на мястото на Стоянов ще викне Н.Димитров или Йовов а не Мицански не хранете надежди !
А НИЕ СМЕ ЦСКА!!!
urkoto написа:Че беше резерва на яловия Ч. Янков, беше. Е к'во от това? Че сигурно Занев и Венков трябва да си прережат вените, че на тяхно място играе едно откровено футболно недорузомение, а?
Никога не съм бил привърженик на Мъри, обаче в случая той е шефа и той носи отговорност. А за менажерските интереси не съм съгласен дотолкова, че по тая логика точно въпросния И. Стоянов трябва всеки мач да е титуляр и да трупа точки за трансфер в ЦСКА Москва, а както се вижда не е точно така. Нищо чудно и от там да идва цялата дандания, щото и на малките деца е ясно що за нищожество е личността Данчо Лечков
Чакай сега, никой не е казвал че Стоянов трябва да е титуляр. Все пак това е контрола и при договорени 6-7 смени, най-нормалното нещо е те да се направят от началото на второто полувреме до към 60-65 м. Сами виждате какви дупки има в отбора, но я ми кажете, какво ще се промени, ако бяха повикани Занев, Венков,В.Илиев, Домовчийски,Мицански или който вие на сърцето, и останат на пейката до 88-90м. или пък изобщо не ги пуснат. Какво ще види от тях ръководството, както и ние феновете? С какво ще се промени Нац. отбор след, като всички нови които си повикал седят, а в същото време си играеш с един и същи състав вече трета квалификация? Момчета, това е само една контрола. Кога, ако не сега можеш да си направиш експеримент с нови футболисти и да видиш как ще се представят? Срещу Англия ли? Абсурд! По-добре да вземе да викне Наско, Балъков, Пенев и т.н. Те поне са се доказали във времето,а ще дават и акъл от пейката, а и противника ще има респект от имената им. И най-важното, никога няма да се разсърдят, че не ги пускат да играят.
- Левски 1914
- Контакти:
Много голям стана и тоя, чак ще бойкотира националния тим. И без него ще се справим..
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ
Левски 1914 написа:Много голям стана и тоя, чак ще бойкотира националния тим. И без него ще се справим..
Амии, точно от такива оправачи като теб, няма да се оправим. Защото Нац.отбор може без Стоянов, може и без Михайлов,Сираков и Стоилов, даже и без целия титулярен състав. Национален отбор ще има даже и от А окръжна група да вземат футболисти. Защото тук е важен принципа и начина на развитие на отбора, а не някаква си личност. Имаше времена, в които футболистите си късаха задниците да попаднат в Нац.отбор, а сега дойдоха времена, в които национали да се отказват и бойкотират. И то, не заради България, отбора или резултатите, а заради мафията и некъдърноста на няколко човека, които са се вкопчили в управлението на БГ футбола..... И пак ще попитам:- С какво ще се промени Нац.отбор, та ако щете Меси, Руни,Фабрегас и Шави да са българи и бъдат на резервната скамейка, като ние си имаме твърди титуляри, като Живко,Чавдар, Благой и др., които са незаменими.
- delqnski47
- Контакти:
moonlight написа:delqnski47 написа:Първото което е,че Мъри НЕ е треньор,а селекционер(за тези които не знаят...той НЕ ги тренира като ''старши треньор'',а ги събира и правят си там 2,3 обиколки!Посъветва се малко с Насето и мениджърите и избират накрая кой да е титуляр)
Второто е,че когато не разчитат на тебе,ти си тръгваш!За кво да стои на скамейката и да го пуска за 5 минути!Айде отговори ми на този въпрос ще съм ти благодарен!
И ТРЕТО и НАЙ-ВАЖНО е че време ТИ и останалите да разберете НАЙ-СЕТНЕ,че това което си написал ->> ''Нали националния отбор е гордостта на една футболна нация'' го няма от поне 15 години!Никаква гордост и никакъв национален отбор!Това е!
Така ако за теб националния ти отбор не е гордост ,за мен е . Аз се гордея с Българския национален отбор , а не с Юнайтед, Левски, Алания или който и да е било другЗа въпроса дали е треньор или селекционер не ми се спори, защото ако не се лъжа статичните положения, примерно в националния отбор ги тренира Мъри, но както и да е. Какво значи като не разчитат на теб? Нали има друг мач?! Или бъркам нещо програмата на националния
Пък и какво ще стане като не играе голямата звезда Иван Стоянов
Верно е,че има качества ,ама това не е гаранция за титулярно място нали
Ако говориш,че се гордееш с Българския Национален Отбор по волейбол съм съгласен с теб!Тези момчета го заслужават,въпреки,че тъпите медии не им обръщат много внимание!
Но тъй като знам,че говориш за националния по футбол...
Това,че е БЪЛГАРСКИ национален отбор,не означава,че задължително трябва да се гордееш с него!Аз съм горд,че съм българин и обичам България,както и националния отбор по футбол,но в никакъв случай не съм горд с него!Просто не искам да се самозалъгвам...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
-
- Контакти:
Според мен това е грешка на Иван Стоянов, така става, когато емоциите вземат връх...
Прав е за всичко, само дето националния е на Перуци, Сирачето, Хулигана и Джуджето, а не на Мъри.
- edmon_dantes
- Контакти:
Viktor4o_Rs написа:edmon_dantes написа:Viktor4o_Rs написа:edmon_dantes , я виж добре на картата къде се намира Владикавказ и колко е разстоянието до Брюксел , двойно и тройно по-голямо от това между София и белгийската столицаА Караджата как да го пусне , като още беше мислено в Ориент 33 и си представяше деколтето на Преслава
![]()
Значи според теб излиза, че който пътува най-много, той да играе. Стига моля ти се, дай по-сериозно. Голям довод, няма що. А за Караджов - не знам дали си е мислил за циците на Преслава или която и да е там фолкаджийка (Преслава ми е любимка между другото), но ако се наложеше да влиза, влиза и това е. Дори според мен Караджов има много по-основателна причина да негодува, че не е играл, защото да те измъкнат от прегръдките на Преслава и да не те пуснат, ами за ядосване си е. Но в другия мач с ЮАР и Караджов, и Ники Димитров ще играят, убеден съм.
Не съм казал , че който пътува най-много , той да играе , ти написа , че и Караджата и Хичо са изминали 5000 километра , което е неточно , впрочем и на мен ми е любимка ПреславаПак казвам , че трябва да се погледне тенденцията и явните проблеми вътре в отбора , а не да се ориентираме към единичния случай , Мъри и Наско тотално изпускат нещата извън контрол и климата в тима явно е ужасен , за което намекна и Бербатов . Скандалите тепърва предстоят за съжаление , Мъри не става и това е , жалкото е , че и тези квалификации ще бъдат пропилени ...
[offtopic]Коя е мацката от аватара ти , не мога да се сетя името![]()
[/offtopic]
[offtopic]Това е Жана (Жанета Танева), бившата адреналинка от "Господари на ефира". Познавам я лично.[/offtopic]
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

Много сте прости бе !!! На никой ли не му прави впечатление ,че Мъри мърморкото постоянно го вика от около година ама никога не го пуска или го пуска за по 2 ,3 минути.Ядосало се е момчето ,защото това не беше прецидент ,а тенденция.Постоянно го разкарва като циркова маймуна и на човека му писнало.Уж нов отбор щяхме да градим,то пак 100 и кусур годишни ще ми играят.И аз се отказвам от националния.Даже и тема ще направя за това.

Ей тва говедата сте страшна напаст.Са поне ше си викат хичовци,мечовци и секви там смешници,а играчи като Мицански,Ванката Стоянов,Макриев, Занев и куп други нема да играят после що ни бият пуберите на Белгия.Не сте ли забелязали че се пускат само играчи които си търсят трансфер и ги бутата да играят контроли.