ЗИМНА ПОДГОТОВКА И СЕЛЕКЦИЯ !!!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Re: ЗИМНА ПОДГОТОВКА И СЕЛЕКЦИЯ !!!

Мнениеот AREA BIANCONERA » 31 дек 2008 17:56

birabecks написа:
niko1 написа:Истина е!Очаквайте добри новини за нашият Локомотив в началото на 2009 .... ;) Весели празници на всички с черно-бели сърца!

Дай Боже! Весела Нова Година на всички Локомотивци!

Весело посрещане на новата 2009, и дано да имаме повече поводи за радост....НАЗДРАВЕ ЗА ЛОКОМОТИВ ;)
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

Потребителски аватар
L_P_F_C 1936
Контакти:

Мнениеот L_P_F_C 1936 » 03 яну 2009 15:26

ЛОКО ПОЧВА ПОДГОТОВКА В ПОНДЕЛЕНИК

Локомотив ще стартира зимната си подготовка в понеделник следобед, съобщи изпълнителният директор Николай Курбанов. Старши-треньорът събира възпитаниците си си в 14.00 ч. на Лаута, за когато е насрочена първата тренировка. Единственото сигурно ново попълнение за черно-белите е Жеко Йорданов, който идва като свободен агент от Каварна. Възмоно е в парка зад ВСИ а дойде и асеновградчанинът Айлин Яшар.
Досега нито един от есенния състав на пловдивчани не е продаден на друг отбор. За трансфер в Левски е спряган защитникът Йордан Милиев, чийто договор изтича в края на юни. От Локо (Сф) пък се интересуват от халфа Румен Горанов, който също не пожела да преподпише контракта си, който е до края на първенството. От ЦСКА са се отказали от привличането на Георги Мечечиев, тъй като си осигуриха на този пост 3 години по-младия от него Йордан Минев от Ботев.

http://www.lportala.net/
Фланелката на ЛОКО ПД се облича не на тялото, а на душата !!!
http://www.vbox7.com/play:4acc3f97
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Мнениеот lauta hools » 03 яну 2009 15:59

Доколото знам,единствения сигурен за трансфер е Румен Горанов,защото не му се играе при нас изобщо,а е ясно,че ние такива играчи не искаме,щом не ще,да си тръгва,прав му път!
[center]Изображение

Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Мнениеот AREA BIANCONERA » 03 яну 2009 17:00

lauta hools написа:Доколото знам,единствения сигурен за трансфер е Румен Горанов,защото не му се играе при нас изобщо,а е ясно,че ние такива играчи не искаме,щом не ще,да си тръгва,прав му път!

Прав си, който иска да подписва и да играе за Локомотив, който не иска да играе да го продават и да си заминава....и на нас много работи не ни харесват и сме против Г.Т. но в името на отбора ходим на мачове и подкрепяме отбора безрезервно и така ще бъде винаги, няма значение кой ни е президент или треньор, ние сме ЛОКО ПЛОВДИВ.....в понеделник ще ги видим кой останал и кой си отива на първата тренировка :)

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Мнениеот AREA BIANCONERA » 05 яну 2009 17:20

НОВИНИ
ЛОКО ЗАПОЧНА ГОДИНАТА С 25 ИГРАЧА
Феновете отново нападнаха Галя Топалова, кметът Славчо Атанасов също
Изображение Изображение

Малко след 14.00 ч. днес, мъжкият отбор на Локомотив (Пловдив) проведе първото си за новата календарна година занимание, с което стартира зимната подготвителна кампания. Близо 100 души приветсваха с викове и факли групата на старши-треньорът Аян Садъков, която им отвърна с поздравления. Последваха няколко обиколки по снежния терен, както и стречинг. В това време от главната трибуна запалянковците издигнаха плакат срещу клубният президент Галя Топалова и кмета на града Славчо Атанасов: "Галя, взимай Славчо и си тръгвайте."
Заниманието протече без чужденците Даксон да Силва и Том от Бразилия, както и сърбите Павле Делибашич и Милан Милутинович. Бернард Хейган напусна колплекс "Локомотив" рано-рано, след като сподели, че никой от спортно-техническия щаб не разбира английски, за да го изслуша. А именно, че след направената му последна ренгенова снимка, опериращия лекар го е стреснал, че му предстои трета операция. "До последо изминалата година се готвих самостоятелно на Лаута и почувствах болки. Казаха ми, че според ренгеновата снимка ми предстои трета операция, но ще потърся мнението и на друг специалист. С лекарят и щаба тук на Лаута неуспях да се разбера сега, тъй като никой не разбира английски." сподели Хейган на излизане от събликалнята.
Новите имена в 25-членната група на Садъков са на първото ново сигурно попълнение Жеко Йорданов от Калиакра и бившият му съотборник Айлин Яшар, за който ще се решава в процес на подготовката. Аян Садъков съобщи още, че предстои развитие и около привличането на бившият играч на "Беласица" (Петрич) Петър Трифонов.
На кроса в снега се завърна и халфът Дани Кики, който бе вън от терена през почти цялата изминала година. Бившият "черно-бял" юноша и вратар от набор 1989 Минко Жилков също бе сред новите имена днес следобед.
Заниманията тази седмица ще се провеждат всеки ден от 14.30 ч. От 12 до 24 януари пък предстои първият подготвителен лагер, който ще протече в хотел "Панорама" в Сандански. За този период са предвидени две контроли - с - Малеш (Микрево) на 23-ти януари, както и с Вихрен ден по-късно.
http://www.lportala.net/

Потребителски аватар
L_P_F_C 1936
Контакти:

Мнениеот L_P_F_C 1936 » 06 яну 2009 12:28

Стана ясна пълната програма за зимната подготовка на Локо Пд

Стана ясна пълната програма за зимната подготовка на Локомотив Пловдив. Отборът ще проведе два лагера в България, като първия ще е в Сандански от 12 до 23 януари. След това тима се завръща за около седмица в Пловдив преди да замине на втори подготвителен лагер в Албена от 2 до 14 февруари. Станаха ясни и контролните срещи, които ще изиграе отбора по време на целия подготвителен период.
Ето и пълната програма за предсезонната подготовка на Локомотив Пловдив:

От 05.01 до 11.01 - тренировки в Пловдив
От 12.01 до 23.01 - първи подготвителен лагер в Сандански
От 26.01 до 01.02 - тренировки в Пловдив
От 02.02 до 14.02 - втори подготвителен лагер в Албена
От 16.02 до 27.02 - тренировки в Пловдив

Контролни срещи:
23.01 - Локо - Вихрен в Сандански
28.01 - Локо - Берое (мястото се уточнява)
31.01 - Локо - Любимец (в Пловдив)
04.02 до 13.09 - 4 двубоя от турнира в Албена
18.02 - Локо - Марица (в Пловдив)
21.02. - Локо - Родопа (в Пловдив)

Има вероятност по време на лагера в Сандански да се направи
още една контрола срещу Малеш (Микрево), но решението затова ще
се вземе допълнително.
http://www.sportal.bg/news.php?id=150504

http://www.sportal.bg/video.php?video_id=10849&vote
Фланелката на ЛОКО ПД се облича не на тялото, а на душата !!!
http://www.vbox7.com/play:4acc3f97
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Мнениеот lauta hools » 06 яну 2009 17:48

Каква селекция,каква подготовка.....???Всичко е толкова зле,че жална ни майка не ми се мисли кво ще става пролетния сезон,иде ми да потъна в земята...
[center]Изображение

но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Мнениеот AREA BIANCONERA » 08 яну 2009 13:27

lauta hools написа:Каква селекция,каква подготовка.....???Всичко е толкова зле,че жална ни майка не ми се мисли кво ще става пролетния сезон,иде ми да потъна в земята...

Не трябва да се предаваме пред една жена, която не разбира нищо от футбол и бизнеса от него......та ако всички се отчаяме така и се откажем от борбата и подкрепата към отбора кой ще остане да защитава името на Локомотив Пловдив.......точно в такива тежки и трудни моменти за нас трябва всички които милеем за този отбор, да сме на стадиона и да показваме нашата позиция към това неадекватно ръководство и в същото време подкрепа към момчетата на терена които въпреки всичко остават и играят за емблемата на отбора, за нас и естествено за пари,които както се вижда и разбира, не са много.....така че не трябва вайкане, а всички мошно на Лаута и там да се решава какво да се прави.....

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Мнениеот lauta hools » 08 яну 2009 13:54

AREA BIANCONERA написа:
lauta hools написа:Каква селекция,каква подготовка.....???Всичко е толкова зле,че жална ни майка не ми се мисли кво ще става пролетния сезон,иде ми да потъна в земята...

Не трябва да се предаваме пред една жена, която не разбира нищо от футбол и бизнеса от него......та ако всички се отчаяме така и се откажем от борбата и подкрепата към отбора кой ще остане да защитава името на Локомотив Пловдив.......точно в такива тежки и трудни моменти за нас трябва всички които милеем за този отбор, да сме на стадиона и да показваме нашата позиция към това неадекватно ръководство и в същото време подкрепа към момчетата на терена които въпреки всичко остават и играят за емблемата на отбора, за нас и естествено за пари,които както се вижда и разбира, не са много.....така че не трябва вайкане, а всички мошно на Лаута и там да се решава какво да се прави.....

Аз не съм се отказал,нито съм се отчаял!Просто деня,в който написах поста си,беше се насъбрало много,и може би съм написал това под въздействието на някакви емоции!Аз никога няма да се откажа от подкрепата към отбора,дори и във "В" група,ако идем.Сега повече от всичко се иска от нас,както каза,да не оставяме отбора,подкрепа за него и всякакви действия против ръководството,това е начина!Още първият мач срещу Сливен на Лаута,трябва да покажем,че няма да позволим на Г.Т. да си прави каквото иска с нас и за една година да ни затрие,време е да покажем,кои сме ние...
[center]Изображение

но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Мнениеот lauta hools » 08 яну 2009 14:00

ВЕЛИ РАЗТРОГВА С ЛОКО ПД
8 януари 2009 13:48

Халфът Гюрсел Вели ще разтрогне договора си с Локомотив Пд на заседанието на Арбитражната комисия към БФС на 15 януари. Футболистът не успя да се пребори за титулярно място в отбора и затова е преценил, че е по-добре да се развива в друг клуб.

„Няма да правим спънки на Гюрсел. Разделяме се по взаимно съгласие, така че след арбитража той става свободен агент”, заяви днес спортно-техническият директор на „черно-белите” Николай Курбанов за официалния сайт на тима lokomotivpd.com.

Той уточни, че бившият защитник на Беласица Петър Трифонов не е спазил уговорката да се обади до сряда (7 януари), за да каже дали приема офертата на Локомотив или не.

Тази вечер в Пловдив трябва да пристигнат сърбите Павле Делибашич и Милан Милутинович, които получиха разрешение от ръководството да закъснеят заради коледните празници в родината

Мисля,че не толкова голяма загуба,никога не съм го харесвал ;)
[center]Изображение

но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

Върни се в “Локо Пловдив”