Той не е играч за по 2-3 минути в националния си отбор....

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
delqnski47 написа:Dust написа:delqnski47 написа:На Иван му се е играело повече в националния,а не по 2-3 минутки!Не виждам кво го оплювате и нападате!
Има още една контрола след четири дена и съм сигурен, че в нея ще вземат участие тези, който снощи не играха, така че вуйчовото да слуша още вуйчо Лече.
Много е страшно когато човек започне да се надценява.
Да бе ще го пусне друг път!!Или изобщо няма да го пусне......както преди....или ще го пусне да поизмачка тревата за минутка две...както вчера....!
В момента Иван е в много добра форма и в Алания си вкарва редовно голове!Вместо него обаче,трябва да се пусне Георги Пеев,дето се пръкна отнякъде и сега просто чакат да го забележат някъде и Венцито да го продаде!Тва е цялата работа!Всичко е до мениджърски интереси за съжаление!
JackPackage написа:Има 2 гола за 12 кръга в Русия, как кой!
Той не е играч за по 2-3 минути в националния си отбор....
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
vaskonti написа:Що вместо да обвинявате Иван не се замислите защо напоследък толкова хора почнаха да се махат от Националния? Дори един Стилян, когото уж всеки уважава, отказва от години да комуникира с който и да е било в България. Не ви ли се вижда странно? Бербатов напусна, но на практика някой разбра ли защо? Само един глупак би приел за истина това, че се бил надул или нацупил нещо. Нещата са много по-дълбоки. Ключовото изречение според мен на Бербатов на пресконференцията му беше - "Когато ви омръзне да ви лъжат и манипулират, извикайте ме и ще оправя футбола". На мен това ми прилича на индиректно посочване на вярната причина не само за тия бойкоти, но и въобще за състоянието на футбола ни и особено за посоката, в която върви.
vaskonti написа:Що вместо да обвинявате Иван не се замислите защо напоследък толкова хора почнаха да се махат от Националния? Дори един Стилян, когото уж всеки уважава, отказва от години да комуникира с който и да е било в България. Не ви ли се вижда странно? Бербатов напусна, но на практика някой разбра ли защо? Само един глупак би приел за истина това, че се бил надул или нацупил нещо. Нещата са много по-дълбоки. Ключовото изречение според мен на Бербатов на пресконференцията му беше - "Когато ви омръзне да ви лъжат и манипулират, извикайте ме и ще оправя футбола". На мен това ми прилича на индиректно посочване на вярната причина не само за тия бойкоти, но и въобще за състоянието на футбола ни и особено за посоката, в която върви.
dobrotiza написа:Няма какво толков да му обръщаме внимание на тоя пореден пу-хльо в националния отбор. Колкото по-малко ЦЪРВУЛИ в национала, толкова по-добре!
НЕЗАМЕНИМИ ИГРАЧИ ИМА, 2-МА - МАРАДОНА И ПЕЛЕ!
Не трябва да се допуска такава подигравка с българската фланелка! Тя девалвира заради такива прояви! Най-после трябв да се види, че има треньор и капитан, които да ударят по масата! Но за това се искат топки...не футблони!
Иначе, на тоя с педалски оскубаните вежди му пожелавам успшен сезон във Владикавказ!!!
mishkar написа:Голем отворко....Иванчо.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта