Иван Стоянов : Скарах се с Мъри и напуснах националния отбор

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Re: Иван Стоянов : Скарах се с Мъри и напуснах националния отбор

Мнениеот JackPackage » 20 май 2010 21:47

Има 2 гола за 12 кръга в Русия, как кой!
Той не е играч за по 2-3 минути в националния си отбор.... :|
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 20 май 2010 21:47

delqnski47 написа:
Dust написа:
delqnski47 написа:На Иван му се е играело повече в националния,а не по 2-3 минутки!Не виждам кво го оплювате и нападате!

Има още една контрола след четири дена и съм сигурен, че в нея ще вземат участие тези, който снощи не играха, така че вуйчовото да слуша още вуйчо Лече.

Много е страшно когато човек започне да се надценява.

Да бе ще го пусне друг път!!Или изобщо няма да го пусне......както преди....или ще го пусне да поизмачка тревата за минутка две...както вчера....!
В момента Иван е в много добра форма и в Алания си вкарва редовно голове!Вместо него обаче,трябва да се пусне Георги Пеев,дето се пръкна отнякъде и сега просто чакат да го забележат някъде и Венцито да го продаде!Тва е цялата работа!Всичко е до мениджърски интереси за съжаление!

Почваш да гадаеш с това "да бе ще го пусне друг път", това вече няма как да разберем, но аз си стоя зад думите, че срещу РЮА ще видим тези които не взеха участие снощи и ще запишат доста игрови минути и ако това се случи, то значи че и Стоянов щеше да играе.

Колко мача и колко гола има за Алания, питам чисто статистически?

JackPackage написа:Има 2 гола за 12 кръга в Русия, как кой!
Той не е играч за по 2-3 минути в националния си отбор.... :|

Това ли е редовното вкарване на голове, 2 за 12 мача, че то минал 1/3 от шампионата им.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 20 май 2010 22:01

Абе мама му стара защо коментираме какво решение е взел един възрастен човек??? Както и с Берба, така и с Стоянов се получава същата работа...
МАМА МУ СТАРА ТИЯ ХОРА СИ НОСЯТ ПОСЛЕДИЦИТЕ ЗА РЕШЕНИЯТА СИ! Аз подкрепям Иван Стоянов и спирам да го коментирам! Всеки има мнение и то е различно! Нито ИВан ще ни чете коментарите, нито ще тръгне да пише...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 20 май 2010 22:03

Що вместо да обвинявате Иван не се замислите защо напоследък толкова хора почнаха да се махат от Националния? Дори един Стилян, когото уж всеки уважава, отказва от години да комуникира с който и да е било в България. Не ви ли се вижда странно? Бербатов напусна, но на практика някой разбра ли защо? Само един глупак би приел за истина това, че се бил надул или нацупил нещо. Нещата са много по-дълбоки. Ключовото изречение според мен на Бербатов на пресконференцията му беше - "Когато ви омръзне да ви лъжат и манипулират, извикайте ме и ще оправя футбола". На мен това ми прилича на индиректно посочване на вярната причина не само за тия бойкоти, но и въобще за състоянието на футбола ни и особено за посоката, в която върви.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 20 май 2010 22:05

vaskonti написа:Що вместо да обвинявате Иван не се замислите защо напоследък толкова хора почнаха да се махат от Националния? Дори един Стилян, когото уж всеки уважава, отказва от години да комуникира с който и да е било в България. Не ви ли се вижда странно? Бербатов напусна, но на практика някой разбра ли защо? Само един глупак би приел за истина това, че се бил надул или нацупил нещо. Нещата са много по-дълбоки. Ключовото изречение според мен на Бербатов на пресконференцията му беше - "Когато ви омръзне да ви лъжат и манипулират, извикайте ме и ще оправя футбола". На мен това ми прилича на индиректно посочване на вярната причина не само за тия бойкоти, но и въобще за състоянието на футбола ни и особено за посоката, в която върви.

Много си прав!!! След няколко години нищо чудно да го видим като шеф на БФС!! И Ванката и той ;D

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 20 май 2010 22:05

vaskonti написа:Що вместо да обвинявате Иван не се замислите защо напоследък толкова хора почнаха да се махат от Националния? Дори един Стилян, когото уж всеки уважава, отказва от години да комуникира с който и да е било в България. Не ви ли се вижда странно? Бербатов напусна, но на практика някой разбра ли защо? Само един глупак би приел за истина това, че се бил надул или нацупил нещо. Нещата са много по-дълбоки. Ключовото изречение според мен на Бербатов на пресконференцията му беше - "Когато ви омръзне да ви лъжат и манипулират, извикайте ме и ще оправя футбола". На мен това ми прилича на индиректно посочване на вярната причина не само за тия бойкоти, но и въобще за състоянието на футбола ни и особено за посоката, в която върви.

И аз това повтарям , но за съжаление някои хора не гледат по-далеч от носа си , защото ние тука спорим и се псуваме , а няколко тариката си въртят далаверките и трупат кинтите , и им дреме на сайдера за нас ...
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 20 май 2010 22:08

Мениджърски интереси!Това е проблема!
Под ''лъжат и манипулират'' го считам като атака към цялото Биефиесие начело с Ла Перуци,както и треньорското ръководство,заедно с мениджърчетата!
Сигурен съм,че след време ще се разбере истината наяве,а колкото до това дали скоро ще се оправи футбола ни,аз бих казал едно....НЕ!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
dobrotiza
Контакти:

Мнениеот dobrotiza » 20 май 2010 22:10

Няма какво толков да му обръщаме внимание на тоя пореден пу-хльо в националния отбор. Колкото по-малко ЦЪРВУЛИ в национала, толкова по-добре!
НЕЗАМЕНИМИ ИГРАЧИ ИМА, 2-МА - МАРАДОНА И ПЕЛЕ!
Не трябва да се допуска такава подигравка с българската фланелка! Тя девалвира заради такива прояви! Най-после трябв да се види, че има треньор и капитан, които да ударят по масата! Но за това се искат топки...не футблони!
Иначе, на тоя с педалски оскубаните вежди му пожелавам успшен сезон във Владикавказ!!!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 20 май 2010 22:12

dobrotiza написа:Няма какво толков да му обръщаме внимание на тоя пореден пу-хльо в националния отбор. Колкото по-малко ЦЪРВУЛИ в национала, толкова по-добре!
НЕЗАМЕНИМИ ИГРАЧИ ИМА, 2-МА - МАРАДОНА И ПЕЛЕ!
Не трябва да се допуска такава подигравка с българската фланелка! Тя девалвира заради такива прояви! Най-после трябв да се види, че има треньор и капитан, които да ударят по масата! Но за това се искат топки...не футблони!
Иначе, на тоя с педалски оскубаните вежди му пожелавам успшен сезон във Владикавказ!!!

Ти не само не виждаш по-далеч от носа си, ти дори самият нос не можеш да си го видиш...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 20 май 2010 22:43

mishkar написа:Голем отворко....Иванчо.

Не е отворко.
Просто е прав.
Защо да се разкарва и да играе максимум по-5 минути?
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Върни се в “Национален отбор”