Новият треньор на Левски-Ясен Петров

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Новият треньор на Левски-Ясен Петров

Мнениеот acmilan » 20 май 2010 19:24

Не знам защо,но мисля,че това решение Ясен Петров да е новият треньор на Левски ще е добре за клуба.Хубаво е,че в новото първенство ще има съревнование,ако не друго,то поне между интелигентни хора като Ясен Петров,Ангел Червенков,Павел Дочев,Илиан Илиев,Краси Балъков.Колкото по-малко останат простаците начело на бг отборите,толкова по-добре.Вече самите фенове на отборите ще си оценяват треньорите.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
controller
Контакти:

Мнениеот controller » 20 май 2010 19:29

Аз съм левскар и ще опитам да изразя мнението си така : Не мисля ,че той ще бъде полезен за бъдещето на клуба , такова каквото го искаме . Може и да не съм прав ще видим , но съм скептик като цяло .... :geek:
Изображение

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Феновете на отбора май взехме само да пречим!

Мнениеот zlatan » 20 май 2010 19:38

Искаше ми се да не пускам такава тема,но днес ми стана болно от някои мои колеги с изказванията в този форум,да аз знам че Ясен няма да прочете тези слова но на мен ми е болно.Вече ми е ясно че ние носим голяма вина и за провалите и на отбора и на отделните футболисти на тима.Днес назначават ст.тренер,а няма и десет мин. и се почва с критиките към него.Чакайте бе хора ,кво става с нас,за кои се взехме,ами нали най важното е НИЕ ДА ПОДКРЕПЯМЕ ОТБОРА В ДОБРО И ЗЛО -или бъркам.Аз винаги съм стоял зад отбора ще го правя и занапред,но и ще критикувам,това днес в този форум не беше критика това беше АТАКА КЪМ НОВИЯ ТРЕНЕР.

УСПЕХ ,ЯСЕНЕ.
Направи Левски класен тим аз вярвам в теб и във всеки който се заеме с каузата ЛЕВСКИ.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: Феновете на отбора май взехме само да пречим!

Мнениеот niki87 » 20 май 2010 19:41

Kakто казах и в другите теми,не съм доволен от назначаването на Ясен Петров,но го подкрепям напълно и му пожелавам много успехи с най-големия и обичан български клуб-ЛЕВСКИ :!:

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 20 май 2010 19:41

Със смесени чувства съм.Времето ще покаже дали това е правилен избор.Дано да е правилен,защото грешките станаха твърде много.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 20 май 2010 19:50

ние трябва да го подкрепим,останалото колеги е Божа работа.Ако Гонзо знаеше правилния човек мисля си щеше да го назначи.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Левски 1914
Контакти:

Мнениеот Левски 1914 » 20 май 2010 20:08

Някой, който е против може ли да ми каже 2-3 причини поради, които е настроен така ?? Или просто по името го определихте и тва е ? Да, не е печелил много трофеи, ама това не значи, че и сега няма да спечели. При една добра селекция с малко късмет пак ще станем шампиони следващия сезон. Пожелавам му успех !
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 20 май 2010 20:13

В момента слушам Ясен Петров по Ринг.Това момче изглежда доста амбицирано и гори от желание да работи...Да видим :)

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 20 май 2010 20:20

niki87 написа:В момента слушам Ясен Петров по Ринг.Това момче изглежда доста амбицирано и гори от желание да работи...Да видим :)

Много умен...Аз лично съм оптимист
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: Феновете на отбора май взехме само да пречим!

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 20 май 2010 20:22

niki87 написа:Kakто казах и в другите теми,не съм доволен от назначаването на Ясен Петров,но го подкрепям напълно и му пожелавам много успехи с най-големия и обичан български клуб-ЛЕВСКИ :!:

Пичове,Ясен е добър треньор.Като гледам мненията тук...кво да ви кажа :roll: При нас беше същото.Да не кажа и по -зле /по обясними причини ;)-папагал бил и не знам си кво /.Няма да забравя първия му мач при нас,като треньор - 4:0,срещу Ботев.Единствения проблем на Ясен е,че не си мълчи и това може да не се хареса на Батков.И на Гонзо.А повече от сигурно е,че Ясен няма да се хареса на "тарторите" на отбора - Йовов и компания.Там може да стане проблем.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Върни се в “Левски”