Новият треньор на Левски-Ясен Петров
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Новият треньор на Левски-Ясен Петров
Успех на новия треньор желая. Не съм много оптимистично настроен, но ме успокоява мисълта, че почти няма как да е по-зле положението. И аз съм почти сигурен че няма да изкара цял сезон, но дано поне изкара един полусезон, че вече наистина ще е е смешно.
С Ясен сте се осрали тотално
-
- Контакти:
Не бързайте да нападате!Ясен може да се справи,вече друг е въпроса каква селекция ще се прави и т.н.По-добре ще е от Гонзо като треньор!Добре е дори и самият факт,че Гонзо се осъзна и реши,че не може да е треньор!Това е добро начало,щото е ясно,че Гонзо не става за треньор!Успех на Ясен Петров!
Успех му пожелавам на Ясен Петров !
Дано да опровергае всички мрънкала , както стана с Мъри !
Само Левски
Само Левски
M.V.B. написа:Успех му пожелавам на Ясен Петров !
Само Левски
+1
Има назначен треньор, трябва да го подкрепим!!!
- Blue Monster
- Контакти:
Tрябва да подкрепим новия треньор, а когато (дано не скоро) започне да не се справя, тогава да го плюем! Успех Ясене и Само ЛЕВСКИ!!!! 

Само дето сравнения м/у Мъри и Ясен са немислими с оглед кариерата им преди да застанат начело на Левски, единия бил треньор на юношеския национален отбор и нормално да му даваме шанс за изява, а другия е бил треньор на половин дузина отбори и то във време, когато не са имали някакви цели и амбиции... е как да бъдем оптимистично настроени, то и за Ратко се знаеше, че е гонен през 4 месеца от някой отбор, така стана и на Герена... какво да очакваме за Ясен с оглед кариерата му до момента ? 

Последна промяна от sostenere на 20 май 2010 18:57, променено общо 1 път.
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !
Левски е моят идеал !
Успех на новия ни треньор..,но всичко зависи и от трансферите през лятото.
Loyalist написа:Успех на новия ни треньор..,но всичко зависи и от трансферите през лятото.
какви трансфери, като гледам ще продадем каквото може да се продаде и ще играем с юношите ... за друго пари нема!
gun175 написа:какви трансфери, като гледам ще продадем каквото може да се продаде и ще играем с юношите ... за друго пари нема!
Е това мнение ти е точно хаха... на всеки е ясно, че трансфери няма да има, в смисъл за качествени и доказани футболисти става въпрос, най-много някой свободен трансфер... Гонзо като го чух как мънка на пресконференцията, водят се преговори за 5-6 футболисти, ама за тях се водят преговори от 2 години... Томислав нека да пита Гонзо как обеща на срещата за Казанската афера на Батков с феновете, когато не бяха пускани журналисти, че зимата ще има трансфери на качествени футболисти, много ненужни щели да си тръгнат, пък продадоха едни от най-добрите ни футболисти-Зе и Живко, а взеха някакви за без пари, които не свършиха никаква работа...
Животът ми без Левски е безмислен
Левски е моят идеал !
Левски е моят идеал !