Къде освен в Пловдив има фенове на Ботев?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Къде освен в Пловдив има фенове на Ботев?
преди в Плевен имаше една банда и идваха редовно на колежа ... за софия всеки знае ..

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

- slavia_forever
- Контакти:
petre_inzaghi написа:abei sme6nici zylti, fenove na BOTEV ima edinstveno v kalofer i VRACA. va6iq sme6en tim se kazva TRAKIA(PD) i edva li e ot zna4enie kolko zabludeni maini ima v BG, prosto va6iq umrel otbor 6te potyne kum 2 diviziq. i samo BOTEV,BOTEV VRACA TIM EDINSTVEN NA SVETA............, mnogo skoro nie 6te se vyrnem tam kadeto ni e mqstoto i 6te nosim stradanie na na6te vragove vito6a-BOTEv VRACA 3-6
Въпросният "petre_inzaghi", има засега - само този пост във форума. Да, всеки е почвал от някъде. Спомням си моите първите, когато ми беше развален кирилизатора, но на такъв - ДЕБИЛЕН И НЕГРАМОТЕН дебют, не съм попадал! Каква теза, какво мнение и изложение! Подплътено с всички прилежащи, аргументи, изказ и фактология!

Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
- Fallen_Angel
- Контакти:
lauta hools написа:Добре,но просто се дразня от някои псевдо фенчета,където само знаят да псуват,да обиждат и това им прави кеф,а не влезнат първо в нашия форум да видят какво става примерно с Локомотив Пловдив,критики,похвали за креативността на отбора,то ние сме цъфнали и вързали и сме тръгнали другите да гледаме,дайте първо себе си да гледаме и да се оправяме,а не другите,значи това го мразя най-много!Еми как ще се оправим като примерно кажем кои и къде са феновете на Ботев,това с какво помага на Локомотив Пловдив,с нищо!Има фенове,ника им е нещо свързано с Локото,обче нямат нито едно мнение в форума,където обикновенно са феновете на Локо ПД,а всичките им мнения са тука,ако някои от тези фенове на Локо ПД четат това не ка се позамислят малко!
Респект и уважение! ТОВА е истиски ФЕН! Наздраве за Новата година и успех на всички ИСТИНСКИ локомотивци, като теб и другаря Бекс!
- емо73канар
- Контакти:
ЛАУТА ХООЛС и БИРА БЕКС са едни от малкото точни ЛОКОМОТИВЦИ който познавам,едно голямо НАЗДРАВЕ и на двамата.

- slavia_forever
- Контакти:
емо73канар написа:ЛАУТА ХООЛС и БИРА БЕКС са едни от малкото точни ЛОКОМОТИВЦИ който познавам,едно голямо НАЗДРАВЕ и на двамата.![]()
Единия го познавам задочно, а другия реално! Напълно съм съгласен! Единият - Бирата, е изключително инелегентен и улегнал човек. Радвам се, че го познавам. Лаутата го познавам задочно, само от тук и за мен, е може би най-развалнувалия ме, с определени теми във форума. До колкото знам, е на около 20 години, но далеч ги е надакочил по мисловна дейност. НАЗДРАВЕ И ЗА ДВАМАТА!

Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
Компактно най-много ботевисти има в Асеновград, Пазарджик, Панагюрище, Раковски, Хасково и Харманли.
fcb написа:понеже се пусна слух ,че селския бил нападнат в Асеновград се сетих,че там най-много фенове има Ботев.Аз имам двама познати от Асеновград и двамата са канари.Казвали са ми ,че канарите са повече от левскари и цскари.На контролни мачове срещу Асеновец винаги има стабилна агитка.За жалост идват на официални мачове само понякога и то на някои от дерби мачовете- с Левски или Цска
Разбрах,че преди няколко дена в Раковски официално е учреден фенклуб.Така,че и там със сигурност имаме много фенове.
Като съм ходил в Стамболийски на няколко места видях по улиците графити -"Ботев"и "1912".Така,че и там сме номер1.
Сигурен съм,че и в Пазарджик отбора ни има почитатели.Въпреки,че те са местни патриоти и са
за Хебър все пак сме на 20 мин. едни от други и сме
симпатични повече от Левски и Цска.
В София вече отдавна си има фенклуб,стабилна група се е оформила, имаме дори привърженици родени в София.
Пускам тази тема ,защото в Пловдив е ясно ,че сме доста повече от феновете на Левски,Цска,Спартак,Локо и Марица,но ми е интересно , къде другаде има голяма група ботевисти.
За Пазарджик не се съмнявай!Преди доста години,когато ходех и на тренировките на Ботев,се засичах отвреме навреме с една група от 4-5 човека от Пазарджик и те ми разправяха,че половин Пазарджик са ботевисти.Според мен това е града с най-много фенове на Ботев извън Пловдив.

http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal
- lauta hools
- Контакти:
slavia_forever написа:емо73канар написа:ЛАУТА ХООЛС и БИРА БЕКС са едни от малкото точни ЛОКОМОТИВЦИ който познавам,едно голямо НАЗДРАВЕ и на двамата.![]()
Единия го познавам задочно, а другия реално! Напълно съм съгласен! Единият - Бирата, е изключително инелегентен и улегнал човек. Радвам се, че го познавам. Лаутата го познавам задочно, само от тук и за мен, е може би най-развалнувалия ме, с определени теми във форума. До колкото знам, е на около 20 години, но далеч ги е надакочил по мисловна дейност. НАЗДРАВЕ И ЗА ДВАМАТА!
Ееее мерси пичове,от името и на Бирата,щото той нещо се загуби,доколото знам нет май няма.А за мен,да аз съм на 21 и мерси за оценката,наистина получавам я вече е знам колко пъти и само мога да съм горд,че съм предразположил такива чувства в някои от вас

[center]
Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас” [/center]

Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас” [/center]
и извън българия има доста фенове на Ботев да знаете
Макар че най-смешното което сум виждал беше в ботаническата градина в Монтреал или Торонтно (вече не си спомням че беше отдавна) - на едно листо на един голям кактус някой беше написал "Локо ПД"
умрех си от смях и гордост като пловдивчанин. Не знам как някой не беше преправил Лто на Д. 

fen fen написа:и извън българия има доста фенове на Ботев да знаетеМакар че най-смешното което сум виждал беше в ботаническата градина в Монтреал или Торонтно (вече не си спомням че беше отдавна) - на едно листо на един голям кактус някой беше написал "Локо ПД"
![]()
умрех си от смях и гордост като пловдивчанин. Не знам как някой не беше преправил Лто на Д.
хахаха това е било яко , ако някой поправи Л-то на Д и после напише Ботев , което да бъде поправено на Ботей(най-вероятно) все едно си в Пловдив....