Аз не съм футболист за 2-3 минути, изригна нападателят
Страхотен скандал се разразил в националния отбор, научи БЛИЦ. Доскорошният нападател на ЦСКА, а сега на Алания (Владикавказ) Иван Стоянов напусна лагера на “лъвовете” след разговор със селекционера Станимир Стоилов. Стоянов бил бесен, че играл едва няколко секунди в контролата срещу Белгия.
“Казах на Мъри, че не съм футболист за 2-3 минути. Ако ще играя, да ме пуска повече. Събрах си багажа и си тръгнах. За мен националния отбор приключи, знам, че повече няма да ме повика. Сега се прибирам да си гледам детето, да почина малко и после ще се съсредоточа за клубния си отбор”, каза Иван пред БЛИЦ.
“То бива страх ама такова нещо не съм виждал. Ами ако бях влязъл по-рано и бях вкарал гол? После щеше да се тупа в гърдите. Не стига, че пътувам от Русия, откъдето ми дадоха 15 дни почивка, в 10 от които щях да съм с националния отбор. Не съм против никого, това е представителния тим на България, но се подиграват с мен”, завърши Иван Стоянов.
Националите отлетяха от Белгия към Англия, откъдето ще се прекачат за Йоханесбург. На 24 май (понеделник) е вторият приятелски мач срещу ЮАР. След напускането на Иван Стоянов групата на селекционера Станимир Стоилов бе сведена до 17 играчи./БЛИЦ
http://www.blitz.bg/sport/article/61221
Иван Стоянов : Скарах се с Мъри и напуснах националния отбор
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Иван Стоянов : Скарах се с Мъри и напуснах националния отбор
Re: Иван Стоянов : Скарах се с Мъри и напуснах националния отбор
Почва ли къщичката да се разпада ?
Голем отворко....Иванчо.
нямам подпис...
Ами щом футболист като Пеев може да излиза титуляр до края на мача...

Той пък голямата звезда...Преди година кой го знаеше,сега вече се изживява като мегазвезда
За съжаление само отворковци,със самочувствие без покритие са вече футболистите.

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
sixtynine написа:Ами щом футболист като Пеев може да излиза титуляр до края на мача...
Пеев зле ли игра според теб

[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]
- JohnnieWalker
- Контакти:
acmilan написа:Той пък голямата звезда...Преди година кой го знаеше,сега вече се изживява като мегазвездаЗа съжаление само отворковци,със самочувствие без покритие са вече футболистите.
+1
Много правилно!!!! Бойкот на Некъдърния Национален Треньор!!!!
acmilan написа:Той пък голямата звезда...Преди година кой го знаеше,сега вече се изживява като мегазвездаЗа съжаление само отворковци,със самочувствие без покритие са вече футболистите.
Ще поспоря малко с теб.

Само Черно море.
bultras4e написа:sixtynine написа:Ами щом футболист като Пеев може да излиза титуляр до края на мача...
Пеев зле ли игра според теб
Човек,няма смисъл да почваш спор,клубните пристрастия сред феновете са водещи в оценките към националните футболисти,за съжаление.Докато е така,футбол няма да имаме.Иначе Гошо Пеев е футболист с 41 мача за България,многократен шампион на Украйна с най-големия отбор от Източна Европа Динамо Киев,сега е звездата на Амкар,а Вуйчовото го спасиха от едногодишно наказание след нокаут над съдия в Б група...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.