Новият треньор на Левски-Ясен Петров
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Новият треньор на Левски?!
Ще го уволнят след 4 до 7 официални мача.
Слабо почваме , НО рибата мирише от към главата!!
щом се е подложил на Батков, за без пари ясна е работата - гъзолиз като Гонзо.
Момчета и момичета,
проблема е Батков - нямаш изп. директор, нямаш треньор, нямаш и футболисти какво искате? да си чешете езиците, ОК...
отпадане в 1 кръг на ЕК
ужасна за гледане игра, мъка
4-7 място в А група
погромни резултати от преки конкуренти
отпадане от купата на Б-я
Батков е невинен , Вие също
Само ЛЕВСКИ
щом се е подложил на Батков, за без пари ясна е работата - гъзолиз като Гонзо.
Момчета и момичета,
проблема е Батков - нямаш изп. директор, нямаш треньор, нямаш и футболисти какво искате? да си чешете езиците, ОК...
отпадане в 1 кръг на ЕК
ужасна за гледане игра, мъка
4-7 място в А група
погромни резултати от преки конкуренти
отпадане от купата на Б-я
Батков е невинен , Вие също
Само ЛЕВСКИ
-
- Контакти:
Успех Ясене!Само ЛЕВСКИ!
не знам за Ясен Петров,но дъщеря му е много сладко красиво момиче...ако Ясен се издъни ще я пожелая

Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
Забелязвам, че наивните левскари не са доволни от назначението на Ясен Петров, но същите бяха толкова щастливи от Гонзо и продължават да го защитават, а той в момента заедно с Батков са възможно най-ненужните хора в Левски.
На останалите левскари: Да ни е честит новия треньор, може би ще постигне нещо в Левски, ако го оставят да работи на спокойствие, но силно се съмнявам, като знам кой е "спортен директор" на Левск
100% ЗА
На останалите левскари: Да ни е честит новия треньор, може би ще постигне нещо в Левски, ако го оставят да работи на спокойствие, но силно се съмнявам, като знам кой е "спортен директор" на Левск
100% ЗА
Към тези които плюят по Петров- познавате ли го, гледали ли сте негови тренировки и разбори?
Човекът е много интилигентен и ерудиран, "чете" и разбира футбола така че оставете го малко на спокойствие да наложи своите виждания.
И още нещо...тук половината не сте се събличали по физическо, така че не се правете на големи спецове и не обиждайте и хулете
Човекът е много интилигентен и ерудиран, "чете" и разбира футбола така че оставете го малко на спокойствие да наложи своите виждания.
И още нещо...тук половината не сте се събличали по физическо, така че не се правете на големи спецове и не обиждайте и хулете
В една стара подобна тема ви бях постнал подробни статистики за работата на Ясен в Ботев (Б и А група). Статистиките и постигнатото в условията на Селското управления и условие са повече от впечатляващи. В Левски на Ясен му са нужни 2 неща - 1. Гонзо да му пази гърба поне 20 кръга, да не кажа сезон. 2. Мечо, Кривия ако останат, към тях прибавям и Тасевски щото е кадърен играч а може и Бардон ако решат да го оставят, да проявят лидерство на терена, както едно време правеше Видолов в Ботев. Без спокойствие от вътрешен натиск и ветеранско лидерство Ясен няма да успее. Ако му осигурят това той ще успее да интегрира много от "младите надежди" както никой освен Мъри не е успял в последните 10 години.
genius написа:Към тези които плюят по Петров- познавате ли го, гледали ли сте негови тренировки и разбори?
Ти къде си му гледал разборите?.по Диемите сигурно.И да, гледал съм много водени от него тренировки, но..нямаше нищо по-различно от това , което съм тренирал преди 25 години.Дай по-добре да си поговорим за успехите му и с какъв потенциал ще реди отбора.Очаквам Genius-ни предложения..не както досега
genius написа:Към тези които плюят по Петров- познавате ли го, гледали ли сте негови тренировки и разбори?
Извинете... Къде е доказал, че "чете" и разбира футбола... в студиото на Диема ли ? Пак питам, ако беше толкова добър треньор щеше ли да стои без работа толкова време ?
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !
Пожелавам му усоех. Нека почнат мачовете и тогава ще коментираме работата му.