Ще ми бъдат интересни дузпите .....италианци срещу немци ....
Ех, история, история .....
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
THE G.A.M.E написа:Аз искам ...едно атрактивно 2 : 2 ....и дузпи !
Ще ми бъдат интересни дузпите .....италианци срещу немци ....![]()
Ех, история, история .....
niki87 написа:Ти,кво,искаш да ме докараш до бавна и мъчителна смърт ли Е нема пА Бием в редовното време
THE G.A.M.E написа:Според мен, резултата ще е 1 : 0 ....само незнам за кои ....
niki87 написа:THE G.A.M.E написа:Според мен, резултата ще е 1 : 0 ....само незнам за кои ....
Искаш ли да ти подскажа![]()
![]()
[offtopic]Не е нужно като ме цитираш,всеки път да ми махаш емотиконите![]()
[/offtopic]
THE G.A.M.E написа:
Не е много сигурно за кои ....Интер имат подобен на вашия стил ....с не по слаби от вас изпълнители ....![]()
[offtopic]Това с емотиконките ....нарочно го правя ........
[/offtopic]

В събота в Мадрид неистовият и истеричен напън на Интер ще се изправи срещу спокойната вяра на Байерн. Нерадзурите са задължени да победят, за да вземат своята толкова дълго чакана слава. Но дори да извоюва купата, Интер в крайна сметка ще загуби, защото е обречен на несигурност и разпадане - без Жозе, без духа му, без перспектива. А Байерн очаква отново да се превърне в легенда, без истерия, без фикс идеи. Победата на баварците ще легитимира непрестанния и неудържим подем не само на клуба, но и на целия немски футбол, подсигурени от стабилния му икономически растеж.
И каквито и трикове да опита Моуриньо, за да свали напрежението от плещите на своите играчи, на Ван Гаал изобщо няма да му мигне окото.
Siegfried написа:Байерн дори и да не направи требъл сега , ще го направи по-късно - като вземе и Междуконтиненталната купа .
TodorT написа:Siegfried написа:Байерн дори и да не направи требъл сега , ще го направи по-късно - като вземе и Междуконтиненталната купа .
Трудно ще вземат междуконтиненталната купа, ако не спечелят ШЛ

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта