Кой иска А група от 16 отбора?!!!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Кой иска А група от 16 отбора?!!!
Аз искам А група със 16 отбора. Защо ли? Защото не искам да се превърне в скучното шотландско първенство, в което от както се помня никой друг освен Селтик и Глазгоу не е ставал шампион, не искам първенство, в което изпадащите са известни 15 кръга преди края на шампионата и не искам първенство, в което от цялото му създаване да са играли само 14 отбора и не искам първенство, в което в последните 5-10 мача шампионът е ясен.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Аз искам А група от 16 отбора или едно строго лицензиране, при което я останат 5-6, я не. Един от двата варианта.
Аз искам "А" група с 10 отбора и "Б" група с 16,18 или в краен случай 20 ! Така ще се вдигне още повече интригата в първенството и качеството му ! Ама докато се точат пари от някой клубове,а други се клубове се използват за нефутболни цели ще имаме 16 

- Captain Stottlemeyer
Blue_Lion написа:Аз искам "А" група с 10 отбора и "Б" група с 16,18 или в краен случай 20 ! Така ще се вдигне още повече интригата в първенството и качеството му ! Ама докато се точат пари от някой клубове,а други се клубове се използват за нефутболни цели ще имаме 16
+1
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Първенстово може и да е от 20 отбора. Нямам нищо против. В Германия, Англия и Испания са по толкова и може да се играе футбол. Преди, обаче, да се направи елитна група от 20 отбора трябва да се направи една пресявка. ДА се даде лиценз само на този, който ЗАСЛУЖАВА и мин. 12 отбора от групата да имат осветление на стадиона и база. А хване ли се уговорен мач- и двете страни 10 год извън професионалния футбол. ДА видим тогава дали ще се орежда всеки 3-ти мач 
rocknrolla написа:buksietka написа:Май само тия лапачи от БФС искат няма пари никой от Б група не иска да влиза а половината от а само съществуват Батето е прав не аматьорски а селски ни е футбола защото аматьорите имат желание за това което правят
Само Димитър Пенев може да сглоби такова изречение,разкрих те.
Аз съм за по-малка А група! Поради простата причина, че ми писна да гледам посредствени отбори.
При 10 участника ще имаме 36 кръга, мачове сряда-събота, барем лигльовците се научат да тренират здраво. Защото после в ЕКТ като играят Левски/ЦСКА/Литекс се почват едни оправдания от "сгъстения цикъл мачове", уморени сме все, отменяме мачове от първенството.. абе смях.
При 10 участника парите от ТВ правата ще са по-големи, което е по-добре за отборите. От друга страна една Б група с 16-18, дори 20 отбора, борещи се са 2 места.. звучи по-интригуващо.
Както някой по-горе каза 4 отбора ЕКТ, 2 - изпадащи и още 4, които или ще се надяват да влезят в турнирите, или ще се борят за спасение. Което според мен ще намали до минимум уговорките.
От Търново съм, но не искам Етър да влиза в А група, предпочитам Б. Защото нямаме пари, за какво ни е А? Да ни тупат всички и след 1 сезон - айде обратно. Нека в А група има само силни финансово отбори, не някакви недоразумения.
При 10 участника ще имаме 36 кръга, мачове сряда-събота, барем лигльовците се научат да тренират здраво. Защото после в ЕКТ като играят Левски/ЦСКА/Литекс се почват едни оправдания от "сгъстения цикъл мачове", уморени сме все, отменяме мачове от първенството.. абе смях.
При 10 участника парите от ТВ правата ще са по-големи, което е по-добре за отборите. От друга страна една Б група с 16-18, дори 20 отбора, борещи се са 2 места.. звучи по-интригуващо.
Както някой по-горе каза 4 отбора ЕКТ, 2 - изпадащи и още 4, които или ще се надяват да влезят в турнирите, или ще се борят за спасение. Което според мен ще намали до минимум уговорките.
От Търново съм, но не искам Етър да влиза в А група, предпочитам Б. Защото нямаме пари, за какво ни е А? Да ни тупат всички и след 1 сезон - айде обратно. Нека в А група има само силни финансово отбори, не някакви недоразумения.
Аз искам "А" група с 8 или 10 отбора, след което "Б" група също с 8 или 10 отбора.
Между другото, видях един коментар, че първенството щеу стане скучно. Но няма място вече за толкова отбори, дори моят "Ботев" не заслужава да играе в "А" група и съм доволен, че не участва през пролетта. Няма смисъл да се измъчват някои отбори да драпат за оцеляване и това да се повтаря всяка година, повече от 20 кръга ги мачкат и като дойдат последните два мача с отбори, борещи се за евротурнирите, да бият без проблеми.
Между другото, видях един коментар, че първенството щеу стане скучно. Но няма място вече за толкова отбори, дори моят "Ботев" не заслужава да играе в "А" група и съм доволен, че не участва през пролетта. Няма смисъл да се измъчват някои отбори да драпат за оцеляване и това да се повтаря всяка година, повече от 20 кръга ги мачкат и като дойдат последните два мача с отбори, борещи се за евротурнирите, да бият без проблеми.
- david_villa
- Контакти:
Аз също искам с 16 отбора!
16 си е добре. Ако има промяна се надявам да е 18 отбора.
Върни се в “Футбол - България”