Тема за Емил Велев - Кокала

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Dust
Контакти:

Re: Емил Велев - Кокала, е новият треньор на Славия

Мнениеот Dust » 19 май 2010 19:29

Стига сте си плюли по хората които дават пари за клубовете ви, че по-добри няма дойдат.
Балъците които да наливат пари в БГ футбола вече няма и откаже ли се някой президент от клуба си, то нещата стават криви.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 19 май 2010 19:35

Dust написа:Стига сте си плюли по хората които дават пари за клубовете ви, че по-добри няма дойдат.
Балъците които да наливат пари в БГ футбола вече няма и откаже ли се някой президент от клуба си, то нещата стават криви.

Моля те , не коментирай неща , които не разбираш , конкретно за нас Венци не дава никакви пари , той се издържа от продажби , терените , с които се бие по дебелото шкембе са по програма на УЕФА , не са негови ... Да си чул да сме купили някой скъп играч - не , само свободни агенти ;) Нито заплатите в отбора са високи , нито имаме големи разходи за пътувания в чужбина , нито нещо е направил за стадиона ,който е една кочина ... Само лаик може да твърди , че без Венци няма да има Славия , без Батков няма да има Левски , без Христолов няма да има Ботев ;)
Изображение

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 19 май 2010 19:41

Viktor4o_Rs айде моля ти се :)
Я кажи тези продажби от които се издържате през сезона и не забравяй, че издръжката не е само за мъжкия отбор.
Ти да си виждал някой в България да купува класни и скъпи играчи?
Отбора на Славия разполага със страхотни футболисти, но някой трябва да ги научи и да играят, а определено това не е Венци Стефанов.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 19 май 2010 19:51

Dust написа:Viktor4o_Rs айде моля ти се :)
Я кажи тези продажби от които се издържате през сезона и не забравяй, че издръжката не е само за мъжкия отбор.
Ти да си виждал някой в България да купува класни и скъпи играчи?
Отбора на Славия разполага със страхотни футболисти, но някой трябва да ги научи и да играят, а определено това не е Венци Стефанов.

Братле, не ми се спори с теб , запознай се по-добре с нещата и тогава коментирай , повярвай ми , проблемът ни е Венци , не е Вуцов , Кокала , Стевица или някой друг ... Казвам ти , че ние НИКОГА не даваме пари за някой играч, с 300 зора дадохме 100 000 лева за Дани Пеев и това е , винаги се вземат евтини играчи и свободни агенти .
Продажби :
Благой Георгиев - 3 преостъпвания в Звезда, Алавес и Дуисбург , трансфер в Терек Грозни
Димитър Рангелов - преотстъпвания в Страсбург и Енерги (Котбус) , получена сума от трансфера му в Борусия Дортмунд
Чавдар Янков - преотстъпен и после закупен от Хановер , получена сума от трансфера му в Металург(Донецк)
Марио Кирев - трансфер в Ювентус
Асен Караславов - трансфер в Гройтер Фюрт
Янко Вълканов - трансфер в Китай
Славчо Георгиевски - трансфер в Корея
Дениран Ортега - преостъпен на Левски , преотстъпен сега на Банантс (Армения)
Ду Бала - продаден на Банантс (Армения)
Предстои трансфер на Райс Мболи , от който ще се вземат много пари , също и на Павле Попара , а и на още някой сигурно.
Със сигурност изпускам още някой , който сме продали ;)
Изображение

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Re: Венци моля те не взeмай Кокaла!!!

Мнениеот iori » 19 май 2010 20:08

Дайте да оставим човека да поработи пък ще видим. Аз съм за отбор от наши юноши , нагледах се на разни емигранти, номади, хора които са временно за едната заплата. Няма ли дух няма отбор, няма победи, няма самочуствие, а като няма тези неща няма успехи. Едно време като излизаха срещу нас им трепереха гащите и на Левски и на ЦСКА( за Локото да не говориме).
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 19 май 2010 20:40

Както и останалите от нашите, аз се разграничавам от подобно решение на Венци Стефанов, ако наистина официално има такова. Много ми се искаше Вили Вуцов да остане треьор на Славия, но явно това ще бъде поредния пропилян сезон. В.С. искаше от Вили Вуцов, с необиграни футболисти от школата, без сериозни попълнения да "постигне" евротурнири. Явно и този път неговото желание ще бъде 6-7-то място идващия сезон, ако не и по-назад, провал за купата (този път в началото на турнира, за да няма изненади и понататъшни разочарования), удобен треньор и задължително извън Европа. Позната картинка, познат ШАБЛОН! За мен Кокала НЕ става за треньор, независимо от завършен, успешен сезон с Левски. Това е АНТИ-треньор и се надявам времето да опровергае мнението ми. Дано Кокала не се окаже поредния УПОТРЕБЕН за нефутболни цели треньор! За мен това решение е поредното РАЗОЧАРОВАНИЕ и оставам ПЕСИМИСТ! Дано да не се окажа прав наистина!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 20 май 2010 02:34

Явно новината е вярна на 80-90% процента. Аз обаче не мога да си обясня това решение на Стефанов. Вуцов, макар и клоун, класира отбора на добра позиция, и съгласете се, показа че Славия може да играе като отбор. Не ми е идол, но ако беше оставен за 1-2 сезона, Европа нямаше да е мечта, а една съвсем реална цел.
Това със школата и младите играчи + гонене на Евротурнирите си е направо утопия :roll: Явно ще гледаме пак една средняшка Славия, от която никой няма нужда.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 20 май 2010 02:36

Новината е вярна на 100 % за съжаление . Ти сам си отговори защо е махнат Вуцов - защото има изисквания за селекция и има амбиции за Европа , неща които не съвпадат с геноцидната политика на Венци към Славия ...
Изображение

mite68

Мнениеот mite68 » 20 май 2010 07:31

Виктор4о ти си абсолютно прав,Вили имаше амбиция да направи от Славия отбор,но Стефанoв няма такива намерения,той е направил от Славия пазара Георги Кирков,една сергия която само продава и друго не го интересува,такива с амбиции като Вили не му трябват.

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Мнениеот rocknrolla » 20 май 2010 09:02

marmi52 написа:
viroglav написа:R.I.P. за славния някога футболен отбор на Славия ...

:evil:

Когато прочетох интервюто на Венци пред Гонг, първата ми мисъл беше да пусна тема с точно такова заглавие !
Другото го оставям без коментар ...
Лицето Венцеслав Стефанов просто ще дозатрие белия клуб !
Жалко и тъжно, но в днешно време е така - един самозабравил се бивш бензинджия, забогатял по съмнителен начин може да се гаври, както си иска с най-стария столичен клуб ....
Просто няма какво да се коментира повече.
Това НЕ е моята СЛАВИЯ !!!

А като ви направи шампиони 1996 г. с мутрите,това беше твоята Славия-нали?
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

Върни се в “Славия”