Кого можем да продадем всъщност?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

OriginalWriter
Контакти:

Кого можем да продадем всъщност?

Мнениеот OriginalWriter » 19 май 2010 15:49

Излезе информация, че има сериозен интерес към няколко наши футболисти. Според мен обаче не повече от 5 души са реално продаваеми в момента:

1. Илко Пиргов - може да играе във всеки среден отбор в Европа.

2.Александров - централен - определено конвертируем футболист, коййто би трябвало да пуснем само западно от Австрия.

3. Александров - бек - също може да има сериозна оферта за него, най-вероятно в рускоговорящия свят или Турция

4. Дани Димов - за мен това е най-вероятният трансфер. Дано не го забутат в някой шериф за малко повече рубли. Има качества да играе голям футбол, жалко че няма мачове в националния отбор, за да погледне към Острова.

5. Адемар - също може да бъде продаден с добра печалба. Но след още 1 такъв сезон ще струва тройно повече.

Всички останали да ме прощават, но дори да ги вземе някой, то ще е добре за нас :)

Тук разбира се не включвам Жоро, Дани Г, Миро, Божилов и Юруков - с оглед здравословното им състояние едва ли някой би дал пари за тях в момента.

Потребителски аватар
ig10
Контакти:

Re: Кого можем да продадем всъщност?

Мнениеот ig10 » 19 май 2010 16:27

Много се изхвърляш с тези приказки.Въпреки че Черно море има добър отбор.Да продадете някой в Англия или Германия.От един среден отбор в България да преминеш в среден отбор в Европа е почти невъзможно(единствено,ако даденият футболист има много добри качества).Най-много някой да премине в друг Български отбор или да отиде в отбор от съседските страни. :)
Да запеем дружно песента, за отбора в нашите сърца, има,има истина една тя е само,само ЦСКА!

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 19 май 2010 17:00

ig10 написа:Много се изхвърляш с тези приказки.Въпреки че Черно море има добър отбор.Да продадете някой в Англия или Германия.От един среден отбор в България да преминеш в среден отбор в Европа е почти невъзможно(единствено,ако даденият футболист има много добри качества).Най-много някой да премине в друг Български отбор или да отиде в отбор от съседските страни. :)

Като се има впредвид финансовото състояние на българските отбори, има точно 2 отбора които могат да платят цената на футболисти от Черно море ;)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 19 май 2010 17:45

Литекс и Черноморец са отборите....
Но едва ли ще тръгваме да продаваме някой у нас...
Иначе който и да е български играч най-много да играе в средняк в Европа....

Потребителски аватар
VW-CORRADO_1913
Контакти:

Мнениеот VW-CORRADO_1913 » 19 май 2010 17:57

Да продаваме играчи в България ще е най-голямата ни грешка!!!

OriginalWriter
Контакти:

Мнениеот OriginalWriter » 19 май 2010 22:21

Не е нъжно всички играчи да минат през цска и левски, за да идат в свестни отбори. Примерно Ивайло Йорданов отиде в Спортинг от Локо Го.

Миналата година 4-тия литекс продаде играч на ПСВ.

Дани Димов спокойно може да играе в Чемпиъншип или някой средняк в Германия.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 20 май 2010 08:36

Дани Димов е роден за Англия,Германия или Русия където ще се развива много добре.Ако го е офертирал някой сериозен отбор аз съм за негова продажба.Димов е невероятен и много ще липсва на Черно Море,за мен е най-основния ни играч.Барометър на цялата игра и доминираща фигура в средата на терена благодарение на изключителната си физика,ръст,отскокливост и агресивност.Няма как да не са го забелязали.Е,тъпаци като Мърди и Насо никога няма да го викнат в Национала,въпреки,че вчера белгийците като заритаха меките китки Чавдарчо и сие нашите клекнаха,нещо което с Димов на терена е изключено да стане,просто няма начин.Реално за Димов спокойно можем да приберем 1 млн. евро.Сашо бека и Сашо Шерифа са другите вероятно,както и Пиргов.Само ще кажа,че за тези нямаме заместници.Особено за Дани Димов и Сашо бека,те нямат подобни алтернативи,а като Дани Димов няма играч в България изобщо
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 20 май 2010 21:48

Възможно е Борносузов да замине?Ако заминава поне да е в чужбина.
http://www.ole-bg.com/164540.html
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Върни се в “Черно море”