Дискусии: Белгия - България (21:45 часа, пряко по БНТ 1)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Дискусии: Белгия - България (21:45 часа, пряко по БНТ 1)

Мнениеот acmilan » 20 май 2010 03:01

Viktor4o_Rs написа:Е , ясно значи , ние младите си лягаме късно :mrgreen: Вместо да учим за изпити, ние си чешем езиците по форумите и гледаме футбол , ама няма как , няма отърване ... А сега като лятната ми сесия съвпада със световното е много гадна работа , ама едва ли да изтърва мач , сесия имам всяка година , а световното е на 4 :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:

И при мен е същото,определено Мондиала ще има предимство пред сесията :mrgreen:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 20 май 2010 03:02

Не е лесен студентският живот :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 20 май 2010 03:02

moonlight написа:
Viktor4o_Rs написа:Абе момци , защо не спите в този късен час , не сте ли на работа или на училище , айде аз съм студентче , мен ми е простено :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Аз евентуално, след 2-3 месеца ще стана студент :lol: Ма тая година свърши училището, та мога да си пиша спокойно :lol:

Ехеее,значи абитуриент си имаме в темата за националния :mrgreen:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 20 май 2010 03:02

Ами , защото говориш интелигентно и не правиш правописни грешки , доста рядко се среща вече :mrgreen: Аз пък уиски не обичам да ти кажа , предпочитам текилка , водчица и биричка естествено :) И Зарата , и Русе са чудесни градове , футболни градове , ама за съжаление и Берое , и Дунав нямат пари , вие поне сте в А група и взехте Купата, даже Лига Европа ще има , а ние 20 години не сме помирисвали елитен футбол :x
А не каза какво учиш бероец , аз съм правистче , бая ме гърчат в Софийския :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Мнениеот moonlight » 20 май 2010 03:05

acmilan написа:
moonlight написа:
Viktor4o_Rs написа:Абе момци , защо не спите в този късен час , не сте ли на работа или на училище , айде аз съм студентче , мен ми е простено :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Аз евентуално, след 2-3 месеца ще стана студент :lol: Ма тая година свърши училището, та мога да си пиша спокойно :lol:

Ехеее,значи абитуриент си имаме в темата за националния :mrgreen:

Не знам, дали имате абитуриент :lol: Евентуално ,ако съм взел матурата- може, ама кой знае :mrgreen:
П.С. Аз поне съм свободен за световното,така че ако пропуснете някой мач, ще ви го разкажа :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 20 май 2010 03:06

Viktor4o_Rs написа:Ами , защото говориш интелигентно и не правиш правописни грешки , доста рядко се среща вече :mrgreen: Аз пък уиски не обичам да ти кажа , предпочитам текилка , водчица и биричка естествено :) И Зарата , и Русе са чудесни градове , футболни градове , ама за съжаление и Берое , и Дунав нямат пари , вие поне сте в А група и взехте Купата, даже Лига Европа ще има , а ние 20 години не сме помирисвали елитен футбол :x

Пак ти благодаря за оценката,но да ти кажа,има хора и над 40 години,които пишат с купища правописни грешки,така че не смятам възрастта за важна в това отношение.Иначе много исках Дунав да влезе в А група,защото ми писна от измислени отбори,но май шефовете нещо не искаха :roll: Докато ние хубаво взехме Купата и ще играем в Лига Европа,но като имаме само измекяри бизнесмени в града и не дават пари за футбол...

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 20 май 2010 03:07

moonlight написа:
acmilan написа:
moonlight написа:Ехеее,значи абитуриент си имаме в темата за националния :mrgreen:

Не знам, дали имате абитуриент :lol: Евентуално ,ако съм взел матурата- може, ама кой знае :mrgreen:
П.С. Аз поне съм свободен за световното,така че ако пропуснете някой мач, ще ви го разкажа :mrgreen: :mrgreen:

Как няма да вземеш тези лесни матури :lol: :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 20 май 2010 03:08

Хаха ,moonlight, не ни дразни ей , недей така :lol: :lol: 88 е последният випуск преди матурите и първият , в който казармата стана незадължителна и армията стана професионална , няма такъв шанс :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 20 май 2010 03:08

Viktor4o_Rs написа:Ами , защото говориш интелигентно и не правиш правописни грешки , доста рядко се среща вече :mrgreen: Аз пък уиски не обичам да ти кажа , предпочитам текилка , водчица и биричка естествено :) И Зарата , и Русе са чудесни градове , футболни градове , ама за съжаление и Берое , и Дунав нямат пари , вие поне сте в А група и взехте Купата, даже Лига Европа ще има , а ние 20 години не сме помирисвали елитен футбол :x
А не каза какво учиш бероец , аз съм правистче , бая ме гърчат в Софийския :lol: :lol:

Политолог съм :) Разбира се,в Софийския 8-)

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 20 май 2010 03:10

acmilan написа:

Политолог съм :) Разбира се,в Софийския 8-)

Хаха , еее тва е супер колега , някой път може да се запознаем на по бира и да обсъдим футбола :mrgreen: :mrgreen: Много хубава специалност и интересна 8-)
Изображение

Върни се в “Архив”