ULTRAS

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Re: ULTRAS

Мнениеот lauta hools » 03 яну 2009 00:35

Blue_Lion написа:
lauta hools написа:
Blue_Lion написа:Дай и Работно време ве чук ! :D А хвърляш ли боб и на Козя пръдня,добри ми ултрасе,гледаш ли ? :D

На всичко глдедам,квото се сетиш!Развалям и магии,и не само магии де :D :oops: Работно време,Ж.К.Тракия,бл....ааа не няма да казва,че току виж някой ме посетил неочаквано :D :D :D :D :D :D
Аааааа работно времеееее...сега загрях... :D :D :D амиииии не знам значи всяка седмица от 12 до 12,разбирайте го както го искате! :D :D :D :D :D Очаквайте скоро и моята книга "Каква магия да използваш за премахване от уплах от форумни хулигани" :D :D :D :D :D :D :D Ох чакай,че кво ми дойде на главата не е истина... :D :D

Видение ? :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Позна от първия път не като вчера,книгата ще струва 19,36 лв. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
[center]Изображение

Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 03 яну 2009 00:49

хахахахаха и аз имам умения,но по-ограничени :D :D 19,36 - много уа ! :D
Изображение

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Мнениеот lauta hools » 03 яну 2009 00:52

Blue_Lion написа:хахахахаха и аз имам умения,но по-ограничени :D :D 19,36 - много уа ! :D

А много....! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ти знеш ли колко хора съм излекувал по света???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

П.П. Мале много идиотски го подхванахме :D :D :D :D
[center]Изображение

но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 03 яну 2009 01:19

lauta hools написа:
Blue_Lion написа:хахахахаха и аз имам умения,но по-ограничени :D :D 19,36 - много уа ! :D

А много....! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ти знеш ли колко хора съм излекувал по света???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Бате,то тва му е якото ве ! Ние сме на по 21 бе !!! Тряа си прайм шоуто,че после като дойде някоя мацка на вратата с дете и си ебава майката ! Не,че знам кво е...ама все пак ! :D :D :D :D :D
Изображение

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Мнениеот lauta hools » 03 яну 2009 01:28

Blue_Lion написа:
lauta hools написа:

Бате,то тва му е якото ве ! Ние сме на по 21 бе !!! Тряа си прайм шоуто,че после като дойде някоя мацка на вратата с дете и си ебава майката ! Не,че знам кво е...ама все пак ! :D :D :D :D :D

Ми ти чули кво ми пожела Форевъра? :D :roll:
[center]Изображение

но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 03 яну 2009 01:29

Не,но ще прочета кво ти е пожелал ? :D Ще прочета...ама трънци... :D Кажи кво ти е пожелал
Изображение

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Мнениеот lauta hools » 03 яну 2009 01:34

Blue_Lion написа:Не,но ще прочета кво ти е пожелал ? :D Ще прочета...ама трънци... :D Кажи кво ти е пожелал

Ще има доста да четеш :D :D :D :D
Ставаше въпрос за мойто племенниче,дето се роди на 31.Каза ми "айде тая година чичо,другата.....ама ти си знаеш" :D :D :D ;) Глупости на търкалета ;)
[center]Изображение

но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 03 яну 2009 01:37

lauta hools написа:
Blue_Lion написа:Не,но ще прочета кво ти е пожелал ? :D Ще прочета...ама трънци... :D Кажи кво ти е пожелал

Ставаше въпрос за мойто племенниче,дето се роди на 31.Каза ми "айде тая година чичо,другата.....ама ти си знаеш" :D :D :D ;) Глупости на търкалета ;)

ААА Сетих се ;) Да знаеш,че племенника ти ще е пич - 31.12. е специална дата ! Не бързай с тия неща братле...рано ни е според мен :)

П.П. Бате,ще лягам,че искам да дремна най-накрая ! Иначе ми беше приятно да лафим ама тряа се спи ма'а му дееба ! Знам,че е отживелица ама...ко да праиш ! :D Лека брат,до утре :)
Изображение

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Мнениеот lauta hools » 03 яну 2009 01:40

Blue_Lion написа:
lauta hools написа:

ААА Сетих се ;) Да знаеш,че племенника ти ще е пич - 31.12. е специална дата ! Не бързай с тия неща братле...рано ни е според мен :)

Е много ясно и аз тва викам,да поживеем още малко и тогава сега ни се е паднало! :D
И аз ще лягам,трудно,че стане,след дозата кръв,която видях,но ще правим опити ;) Лека!
[center]Изображение

но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 03 яну 2009 11:42

Чекий му е майката преди сън :D :D