Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
lauta hools написа:Да вече всичко е организирано,ние и феновете на Левски сме там!
ivanivanov написа:lauta hools написа:Да вече всичко е организирано,ние и феновете на Левски сме там!
predi wreme w foruma se ugowarqhme za 4-ti da naprawim edna sre6ta. nekoi ima li info kakwo stana s ideqta?
Blue_Lion написа:Ми никой не писа повече в темата и май пропаднаТо и аз няма да мога на 4ти
Важното е,тези който бяхме в темата да отидем
Аз и Лаута Хуулс явно,ще сме там
Т.е. аз отделно а той с "неговите хора"
Blue_Lion написа:Ми никой не писа повече в темата и май пропаднаТо и аз няма да мога на 4ти
lauta hools написа:Blue_Lion написа:Ми никой не писа повече в темата и май пропаднаТо и аз няма да мога на 4ти
Е и ти ще си с нас,ако искаш де
ivanivanov написа:Blue_Lion написа:Ми никой не писа повече в темата и май пропаднаТо и аз няма да мога на 4ти
towa 4e propada tazi sre6ta ne me radwa nikak......6te6e da e hubawo powe4e hora ot foruma da otidem organizirano i da se podgotwim predwaritelno. ima nadejda wse pak . DA JIVEE BULGARIA!!!
Blue_Lion написа:ivanivanov написа:Blue_Lion написа:Ми никой не писа повече в темата и май пропаднаТо и аз няма да мога на 4ти
towa 4e propada tazi sre6ta ne me radwa nikak......6te6e da e hubawo powe4e hora ot foruma da otidem organizirano i da se podgotwim predwaritelno. ima nadejda wse pak . DA JIVEE BULGARIA!!!
Е,кофти е найстина,ама важното е,да сме тамДали организирано или не,се тая
А и имай напредвид,че няма да е кой знае кво,щото е делничен ден - ако сме 1000 ще е добре
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост