Viktor4o_Rs написа:acmilan написа:Радващи се на загубата да не пишат,жалко е просто.Колкото до мача,има подобрение и само човек неискащ да го види,не го и вижда.Видя се,че като направихме толкова желаните от някои пишещи тук смени,спадна много класата на отбора.Да не подценяваме факта и,че белгийците ритаха като олигофрени,а и някои от нашите явно са много уморени от тежкия сезон.Въпреки това всички се раздадоха и както казва сега Тони Велков по тв,видях отбор.Персонално Чавдар Янков беше най-зле,иска ми се много да клонираме Пелето и да го имаме и отзад и в центъра,но това няма как да стане...
Ти си умен човек , следя ти мненията и ми е странно как си се заблудил . Подобрение имаме единствено в атака и то донякъде, тък като вече сме с една идея по-разнообразни и не разчитаме само на Бербатов , в защита сме си същата трагедия , Мъри кауне , разбери че :
1. Миланов не става за ляв бек , не става и за титуляр , отляво да играе Занев или Венков
2.Чавдар Янков не става за титуляр , слаб , вместо него Пелето или Гаджев
3. На Пелето силата му не е в защита ,а в халфовата линия
4. Благо ще се справи много по-добре отдясно или като вътрешен халф , отколкото отляво
5.Пламен Николов , Мартин Камбуров , Димитър Рангелов , Павел Виданов в момента НЕ заслужават да бъдат национали
6.До Русия трябва да има опитен защитник , днес Иван Иванов не беше чак толкова зле , но въпреки това е рисков играч за мен
7. Мъри, докато си подвластен на мениджърски интереси и викаш играчи , които не заслужават , ще се проваляме навсякъде с гръм и трясък
Благодаря ти за оценката спрямо мен,чувствата са взаимни