Дискусии: Белгия - България (21:45 часа, пряко по БНТ 1)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Дискусии: Белгия - България (21:45 часа, пряко по БНТ 1)

Мнениеот zlatan » 20 май 2010 00:05

Викторчо,хубаво го казваш братле за мениджърите само едно обаче ми кажи кво прави директора и защо разрешава да се бъркат на тренера всички знаем кой коли и беси в национала,за другото те подкрепям напълно ,особено за Гаджев.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Gutev
Контакти:

Мнениеот Gutev » 20 май 2010 00:06

maximalniq написа:Да бяхме паднали с разгорм, категорично да бяха ни надиграли и да ни бяха били, но така да загубим... Просто... Много ме е яд !

В ей тия мачове да стават по-добре, че да се научат за важните мачове играчите да не правят такива простотии, иначе много съм доволен от Ники Михайлов, Ивелин Попов, Иван Иванов и Георги Пеев и докато съм запознат с качествата на първите двама и не съм учуден от добрата им игра, то от другите не съм очаквал такава добра игра, дано това не е само епизодично, както стана с Иван Иванов след добрия му мач с Италия последва спад.

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 20 май 2010 00:06

ehh написа:Мен пък играта ми хареса.
Бях се настроил песимистично, но момчетата си играха добре. Никакво значение няма тази загуба в последните минути. Какво толкова плюете за някакъв приятелски мач?
По-добре да губим приятелските и да излезем напълно подготвени в квалификациите на есен.

Подкрепям те.
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
the_red_devil
Контакти:

Мнениеот the_red_devil » 20 май 2010 00:06

Манолев да се отказва от националния!!! Това е новия Бербатов,ама не виждам с кого ще играе Ганкиното хоро на националния! По добре да се отказва докато не се е покварил напълно и да ходи у Англия да рита

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 20 май 2010 00:06

Някои говорят , че сме обигравали отбора, ако обиграваме този състав в този му вид с този начело , жална ни майка ; и друго , белгийците ритали и играели грубо , а как очаквате да играят "техниците" от Швейцария и Уелс :?:
Загубата ни е напълно заслужена , даже по-добре стана така , ако бяхме победили пак щеше да има заблуда , че сме голяма работа ;)
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 20 май 2010 00:07

niki87 написа:
the_red_devil написа:Така е!!! Да изчакаме да ни дойде Англия,които и с 3 си отбор ще ни скрият в миша дупка

Така,както я скриха на "туристите" от Хърватия в решителният им мача за класиране на Европейското преди 2 години ли :?:
Не се излагай да ми хвалиш тия смешници ;)

Поздравления за мнението ! Преди малко мислех да напиша същото, но се отказах, защото сега всички фенчета на английския футбол ще започнат да коментират "колко велик е този отбор".
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
alkoh0L
Контакти:

Мнениеот alkoh0L » 20 май 2010 00:07

Добре бе,ако бяха в защита Ван Буйтен и Вермален ние намаше и удър да имаме.А тоя нападател е само на 17
- Кога Гонзо ще играе в Англия?
- На сватбата на Бербатов!

Потребителски аватар
Gutev
Контакти:

Мнениеот Gutev » 20 май 2010 00:08

Жоро_32бс написа:Какво значи, играли сме супер? Та вие Евроспорт не гледате ли? Младежко европейско има, те ако ни грабнат, ще ни скрият топката, с всичките ни прехвалени синове и зетьове...хората се учат на футбол и тактика от деца, а не на 20 и няколко да учиш какво е зонова защита

Ти явно си от тия примитивни и жалки същества, които и да спечелим световното няма да са доволни, ако треньор е Мъри, а в отбора има повече левскари отколкото цесекари.

Потребителски аватар
the_red_devil
Контакти:

Мнениеот the_red_devil » 20 май 2010 00:08

Така е прави сте! Последните квалификации бяха просто ужасяващи за Англия :lol: :lol: ... Ще си говорим след Световното

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 20 май 2010 00:09

durex написа:
niki87 написа:Не виждам за какво се впускате в безсмислени анализи на мач,в който най-важното е да се обиграва отбора.0-1,1-1 или 2-1,какво значение има?Въпреки загубата видях минимална промяна към положително,но да изчакаме квалификацийте-там ще си проличи за какво става на въпрос!

Единствената промяна която видях аз е Николай Михайлов и още 2-3 момчета всичко друго е...ей така извикано само да разкарват фланелката и да се пишат национали..така няма да я бъде и да се заългваме,че отбора ни се подобрява..неможе да викаш хора които са твърди резерви в клубните си отбори и да ги налагаш в Националния ( с изключение на Михайлов,който единствен ме опроверга!)

За това казах "минимална промяна към положително",иначе си прав.Не мога да си обясня какво прави в отбора футболист като Чавката... :shock: ..Аз не си спомням нито един силен мач на това момче :geek:

Върни се в “Архив”