ПФК-Несебър-Академик София : Бараж за "А" група
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ПФК-Несебър-Академик София : Бараж за "А" група
Не вярвам Несебър след толкова похарчени пари да се провалят.
И двата не са за А група,но все пак трябва да влезе Несебър,по-добри са,а и стига вече софийски отбори в А група,то бива,бива и ако сега някой ме оплюе за изказването веднага ще се аргументирам: преди години като играеше Марица на бараж с тогавашните Конелиано,всичко журналисчета викаха ,айде стига пловдивски отбори,какво да кажем сега 
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат
- milen.hristov
- Контакти:
ако АкАдемик влезе,ще мога да си гледам мачове от а група през прозореца както си лежа на леглото 
-
Blue_Girl
- Контакти:
Аз съм за Академик Сф.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
- Jorkorazporko
milen.hristov написа:ако АкАдемик влезе,ще мога да си гледам мачове от а група през прозореца както си лежа на леглото
Те Академик и да влезнат незнам дали стадиона им ще вземе лицанз! След като Армията не взе...!
Победа за Академик и Модор да е щастлив,и да черпи 
Tо голям праз че ще си ги гледаш АКАДЕМИК от терасата ,като има такива като теб дето си гледат от терасите с киселите краставички направо ще върже А група. Кажи ми ти какво ще дадат АКАДЕМИК повече на НА първенството. Пари ли имат или поредните голтаци пак на опашката.
Помислете реално по добре малки но богати клубове или колкото да мине номера за А ГРУПА
с поредните гъзодавци.
НЕСЕБЪР трябва влезе в А група ,имат пари и условия за развитие за да не се стига като Берое или Видима Раковски ( вчера влязоха а днес чувам че се чуват какво ще правят и търсят спонсор) пък било то и АКАДЕМИК .
Това са само мои разсъждения и мисля че имат логика...........а пък една разходка до НЕСЕБЪР въобще не е за изпускане........
Помислете реално по добре малки но богати клубове или колкото да мине номера за А ГРУПА
с поредните гъзодавци.
НЕСЕБЪР трябва влезе в А група ,имат пари и условия за развитие за да не се стига като Берое или Видима Раковски ( вчера влязоха а днес чувам че се чуват какво ще правят и търсят спонсор) пък било то и АКАДЕМИК .
Това са само мои разсъждения и мисля че имат логика...........а пък една разходка до НЕСЕБЪР въобще не е за изпускане........
tuksam написа:Tо голям праз че ще си ги гледаш АКАДЕМИК от терасата ,като има такива като теб дето си гледат от терасите с киселите краставички направо ще върже А група. Кажи ми ти какво ще дадат АКАДЕМИК повече на НА първенството. Пари ли имат или поредните голтаци пак на опашката.
с поредните гъзодавци.
Нито един отбор няма да устои на финансовия натиск на акулите от несебър и ще направят селекция за 250-300 млн., с която да атакуват ШЛ
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
milen.hristov написа:ако АкАдемик влезе,ще мога да си гледам мачове от а група през прозореца както си лежа на леглото
Тогава дано не влязат
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
не се играе с история ,традиций и стари лаври а с пари ,база и добри футболисти дано несебър влезе
Върни се в “Футбол - България”