Дискусии: Белгия - България (21:45 часа, пряко по БНТ 1)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Дискусии: Белгия - България (21:45 часа, пряко по БНТ 1)
НЕЕЕЕЕ
Стига бе
Езък за добрите 89 мин. Умората на Манолев, Миланов, Петров и Благо си каза думата. Мъри до последно заложи на един състав. Може би ни трябваше малко свежа кръв към края, но това е контрола! Дано в официален мач не се получават такива грешки. 
Последна промяна от TodorT на 19 май 2010 23:43, променено общо 1 път.
Белгийците не вярваха, че са ни били, то толкова наивни голове все съм виждал, ама като нашите...и то за пореден път
И аз съм доволен.Просто накрая нямахме шанс...
ЛЕВСКИ,ТИ СИ ВСИЧКО ЗА НAС!
Типично. Нямаме играчи. В краина сметка Камбуров, Николов, Рангелов сведоха класата до такава степен, че постоянния натиск на Белгииците през 2рото полувреме да даде резултат. Треньорска загуба 
Какво ви харесва в подобна отвращаваща игра , не разбрах . 
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
Гуу написа:Логичното се случи, Белгия бяха по-добрият отбор и желаеха победата повече. Трябва да примем тази загуба като нещо хубаво, все пак на всички ни е ясно, че ако тази вечер бяхме спечелили, веднага щяха да започнат валят суперлативи.
Сега слушам Ибришимов как обяснява, че тазвечершния мач ни давал повод за оптимизъм...ами на мен определено не ми дава такъв повод, дори напротив, незнам, сигурно съм песимист или нещо подобно, но определено не мисля, че ни чакат приятни емоции в следващите квалификации...
През първите 20 мин и през последните 3 Белгия бяха по-добри. Ти къде видя, че са искали толкова победата.
- JohnnieWalker
- Контакти:
Аз съм доволен
За първи път от мнооооооого време имае идея в играта. Топката не се изпраща безцелно. Смея да кажа, че имаме и истинска звезда - Станислав Манолев
Играхме доста правилно тактически. Мисля си, че имаме и доста добра двойка централни защитници - Пелето и Русия
Тоя прехваления Лукаку топка не пипна дет се вика
На мястото на Янков обаче ми се иска да намерим някой... Иначе тея лайнари играха доста грубо и ако мача не беше приятелски 100% щеше да има изгонени...
Къв шанс бе брат-що така спряха в 89 минута?lilweezy написа:И аз съм доволен.Просто накрая нямахме шанс...
Каква треньорска загуба бе? Мъри ли да им каже,че накрая играта се забавя,това се учи още от юношеска възраст...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- the_red_devil
- Контакти:
Много слаби както винаги! Паднахме от юношите на Белгия. Пияницата Чавдар просто не мога да намеря думи какво правеше на терена.Живко Миланов беше като некав подплашен заек в защитата! Много съм доволен от Рангелов,Камбуров,Ивелин,Манолев и Ники Голямата Стъпка
!!! Но с тази игра Англия и Уелс ще ни надупчат,а Швейцария и Черна Гора просто ще ни бият по същия начин както днес!