Дискусии: Белгия - България (21:45 часа, пряко по БНТ 1)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Re: Дискусии: Белгия - България (21:45 часа, пряко по БНТ 1)

Мнениеот Roger_Federer » 19 май 2010 22:44

Не мога да бъда доволен доволен от играта,пак липсва организация и ясна идея,но пак е по-добре от преди.Поне засега.Харесва ми вратарчето,добре играе,поздравления за дузпата.Нашата защита не я коментирам.Живко дървото не става за Левски,за националния ли?Иванчо му липсва практика нещо,има възгледи да се оправи.Манолев,Пеев и Попов направиха добра комбинация,хубав гол стана.Божинов се старае,но не му се получава все още.Личи си,че липсва таран.Липсва класния играч,който само с името си да увлича противници,пък вие каквото щете ми говорете.Това е факт,но все пак не е фатален.Нека поигарят тези контроли са полезни.Чавдар Янков дано бързо се изнася,че...

Aptho
Контакти:

Мнениеот Aptho » 19 май 2010 22:46

Проблемните зони според мен са:
1 Ляв защитник...на Миланов мястото не му е там
2 Централен защитник...когато Тунчев или някой друг дойде на тази позиция, Ангелов ще играе в средата и нещата ще си дойдат на място
3 Дясно крило...Пеев се справя, но не е достатъчно активен като крило. Мартин от ляво може да служи за пример, но за съжаление типичните крила като него не са на нужното ниво
Това е скромният ми коментар след видяното от първото полувреме :geek:

Потребителски аватар
dell78
Контакти:

Мнениеот dell78 » 19 май 2010 22:46

wladi написа:Кои са ни резервите ?

Резерви:
1.Караджов
4.Николов
5.Минев
9.Камбуров
11.Стоянов
18.Н.Димитров
20.Рангелов

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 19 май 2010 22:47

Roger_Federer написа:Не мога да бъда доволен доволен от играта,пак липсва организация и ясна идея,но пак е по-добре от преди.Поне засега.Харесва ми вратарчето,добре играе,поздравления за дузпата.Нашата защита не я коментирам.Живко дървото не става за Левски,за националния ли?Иванчо му липсва практика нещо,има възгледи да се оправи.Манолев,Пеев и Попов направиха добра комбинация,хубав гол стана.Божинов се старае,но не му се получава все още.Личи си,че липсва таран.Липсва класния играч,който само с името си да увлича противници,пък вие каквото щете ми говорете.Това е факт,но все пак не е фатален.Нека поигарят тези контроли са полезни.Чавдар Янков дано бързо се изнася,че...

На мен пък ми се струва, че липсват тоя, на който всички разчитат и си барат топките. За Чаво си прав.

Потребителски аватар
Saint Etienne
Контакти:

Мнениеот Saint Etienne » 19 май 2010 22:49

Момчетата играха доста добре през първото полувреме,дано играят така,а защо не и по-добре през второто ;)

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 19 май 2010 22:49

имахме късмет според мен!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 19 май 2010 22:52

tprodanov написа:
Roger_Federer написа:Не мога да бъда доволен доволен от играта,пак липсва организация и ясна идея,но пак е по-добре от преди.Поне засега.Харесва ми вратарчето,добре играе,поздравления за дузпата.Нашата защита не я коментирам.Живко дървото не става за Левски,за националния ли?Иванчо му липсва практика нещо,има възгледи да се оправи.Манолев,Пеев и Попов направиха добра комбинация,хубав гол стана.Божинов се старае,но не му се получава все още.Личи си,че липсва таран.Липсва класния играч,който само с името си да увлича противници,пък вие каквото щете ми говорете.Това е факт,но все пак не е фатален.Нека поигарят тези контроли са полезни.Чавдар Янков дано бързо се изнася,че...

На мен пък ми се струва, че липсват тоя, на който всички разчитат и си барат топките. За Чаво си прав.

Точно това се опитвам да кажа и аз,откакто бившият капитан се отказа.Преди винаги чакаха на него и си бараха както казваш някои неща,докато сега се нагърбват всички с повече отговорност,което засега дава резултат,пък макар и в контрола.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 май 2010 22:53

Отново едно нещо се набива очи .....плахата игра в защита - и смелата в атака.
Ако домакините си бяха вкарали положенията ( почти всички след наши грешки ) ...то спокойно щяха да водят .... поне с 3:1.
Лошо се губи топката в средата на терена ....като определено слабото звено е Чаво Янков.
Ако се пипнат едно - две неща ....и 1-2 поста ....нещата ще изглеждат доста добре.
Призовавам .....критиците на Ники Михайлов и Ивелин Попов да млъкнат !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 19 май 2010 22:55

Аз призовавам Мартин Петров и Сашо Тунчев да се оправят, Благой да мине в центъра, заедно с Пелето, и Гаджев да получи шанс. Други желания нямам :lol:

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 19 май 2010 22:59

Защитата ни е ала бала.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Върни се в “Архив”