Дискусии: Белгия - България (21:45 часа, пряко по БНТ 1)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Roger_Federer
- Контакти:
Re: Дискусии: Белгия - България (21:45 часа, пряко по БНТ 1)
Не мога да бъда доволен доволен от играта,пак липсва организация и ясна идея,но пак е по-добре от преди.Поне засега.Харесва ми вратарчето,добре играе,поздравления за дузпата.Нашата защита не я коментирам.Живко дървото не става за Левски,за националния ли?Иванчо му липсва практика нещо,има възгледи да се оправи.Манолев,Пеев и Попов направиха добра комбинация,хубав гол стана.Божинов се старае,но не му се получава все още.Личи си,че липсва таран.Липсва класния играч,който само с името си да увлича противници,пък вие каквото щете ми говорете.Това е факт,но все пак не е фатален.Нека поигарят тези контроли са полезни.Чавдар Янков дано бързо се изнася,че...
Проблемните зони според мен са:
1 Ляв защитник...на Миланов мястото не му е там
2 Централен защитник...когато Тунчев или някой друг дойде на тази позиция, Ангелов ще играе в средата и нещата ще си дойдат на място
3 Дясно крило...Пеев се справя, но не е достатъчно активен като крило. Мартин от ляво може да служи за пример, но за съжаление типичните крила като него не са на нужното ниво
Това е скромният ми коментар след видяното от първото полувреме
1 Ляв защитник...на Миланов мястото не му е там
2 Централен защитник...когато Тунчев или някой друг дойде на тази позиция, Ангелов ще играе в средата и нещата ще си дойдат на място
3 Дясно крило...Пеев се справя, но не е достатъчно активен като крило. Мартин от ляво може да служи за пример, но за съжаление типичните крила като него не са на нужното ниво
Това е скромният ми коментар след видяното от първото полувреме

wladi написа:Кои са ни резервите ?
Резерви:
1.Караджов
4.Николов
5.Минев
9.Камбуров
11.Стоянов
18.Н.Димитров
20.Рангелов
Roger_Federer написа:Не мога да бъда доволен доволен от играта,пак липсва организация и ясна идея,но пак е по-добре от преди.Поне засега.Харесва ми вратарчето,добре играе,поздравления за дузпата.Нашата защита не я коментирам.Живко дървото не става за Левски,за националния ли?Иванчо му липсва практика нещо,има възгледи да се оправи.Манолев,Пеев и Попов направиха добра комбинация,хубав гол стана.Божинов се старае,но не му се получава все още.Личи си,че липсва таран.Липсва класния играч,който само с името си да увлича противници,пък вие каквото щете ми говорете.Това е факт,но все пак не е фатален.Нека поигарят тези контроли са полезни.Чавдар Янков дано бързо се изнася,че...
На мен пък ми се струва, че липсват тоя, на който всички разчитат и си барат топките. За Чаво си прав.
- Saint Etienne
- Контакти:
Момчетата играха доста добре през първото полувреме,дано играят така,а защо не и по-добре през второто 

имахме късмет според мен!
tprodanov написа:Roger_Federer написа:Не мога да бъда доволен доволен от играта,пак липсва организация и ясна идея,но пак е по-добре от преди.Поне засега.Харесва ми вратарчето,добре играе,поздравления за дузпата.Нашата защита не я коментирам.Живко дървото не става за Левски,за националния ли?Иванчо му липсва практика нещо,има възгледи да се оправи.Манолев,Пеев и Попов направиха добра комбинация,хубав гол стана.Божинов се старае,но не му се получава все още.Личи си,че липсва таран.Липсва класния играч,който само с името си да увлича противници,пък вие каквото щете ми говорете.Това е факт,но все пак не е фатален.Нека поигарят тези контроли са полезни.Чавдар Янков дано бързо се изнася,че...
На мен пък ми се струва, че липсват тоя, на който всички разчитат и си барат топките. За Чаво си прав.
Точно това се опитвам да кажа и аз,откакто бившият капитан се отказа.Преди винаги чакаха на него и си бараха както казваш някои неща,докато сега се нагърбват всички с повече отговорност,което засега дава резултат,пък макар и в контрола.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
-
Отново едно нещо се набива очи .....плахата игра в защита - и смелата в атака.
Ако домакините си бяха вкарали положенията ( почти всички след наши грешки ) ...то спокойно щяха да водят .... поне с 3:1.
Лошо се губи топката в средата на терена ....като определено слабото звено е Чаво Янков.
Ако се пипнат едно - две неща ....и 1-2 поста ....нещата ще изглеждат доста добре.
Призовавам .....критиците на Ники Михайлов и Ивелин Попов да млъкнат !
Ако домакините си бяха вкарали положенията ( почти всички след наши грешки ) ...то спокойно щяха да водят .... поне с 3:1.
Лошо се губи топката в средата на терена ....като определено слабото звено е Чаво Янков.
Ако се пипнат едно - две неща ....и 1-2 поста ....нещата ще изглеждат доста добре.
Призовавам .....критиците на Ники Михайлов и Ивелин Попов да млъкнат !
Аз призовавам Мартин Петров и Сашо Тунчев да се оправят, Благой да мине в центъра, заедно с Пелето, и Гаджев да получи шанс. Други желания нямам 

- Neron
- Контакти:
Защитата ни е ала бала.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!