НАЗДРАВЕ !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: НАЗДРАВЕ !

Мнениеот Blue_Lion » 03 яну 2009 00:07

acmilan написа:
Blue_Lion написа:
acmilan написа:ахахахха Следвай бащиния пример :twisted: Има ли яки мацки при вас ве ? :P

ba6tiniq primer sam go propusnal,no vi predpo4itam pred 4orbata,6toto sam antikomunist ;) da ti kaja 4estno malko sa pri nas qkite :cry: v Zarata sa pove4e qkite,pitai SHYNE :D pri tebe kak e?ti vtori kurs si mai?

Ми бате,мойта специалност е "елитна" и при нас повечето са зубърки братле,макар че са много печени и за купон са яки,ма за гаджета...кво да ти кажа...тряа да свалям летвата ! :D Добре,че съм комуникативен и си имам познати мацки от София,че иначе паяжинки щях да имам братле :( :D :D :D :D Иначе,да 2ри курс и така...остават ми 2 годинки мамка му ! Тебе кефи ли те специалността,Университета ала-бала ? Ти май си в Ректората или си на Плиска ? Къде бяхте на 8ми,Колега ;)

e,vie mejdunarodnicite ste elitni :D imam dvama priqteli parvi kurs mejdunarodni i kazvat,4e sa dovolni,no naistina nqma hubavi macki.moqta zamina lqtoto za usa i mi be6e malko tapo tiq meseci,ama 6te navaksame skoro de ;) specialnostta mi me kefi,az vinagi sam se interesuval ot politika i tova iskah da u4a.6to se otnasq do Universiteta,to e qsno,4e e nomer edno v Bulgaria i az zatova otidoh tam ;) za samiqt grad nqma da kazvam,4e da ne se razsardi6 ;) gadno e kato kaje nqkoi ne6to za selqnite,ama aide...vijdam,4e si pi4 i ne si takav ;) ina4e na pliska sme,no blokovete sa hubavi.na osmi bqh na edna kra4ma i posle edna diskoteka v centara,do Prezidentstvoto,no dosta bqh piinal i ne im pomnq imenata :lol: kato izlqzoh edinstvenoto,koeto vidqh be6e va6iqt ofis na lege :D[/quote]

А бил си в Buddha Bar май :D :D Там на Блока има една голяма емблема на Левски ! ;) Е,бате аз няма да ти се разсърдя ако не харесваш София,все пак не си живял тука просто,а и към "не-столичани" местните не гледат с добро око и им се смеят,верно си е тва т.е. провинцията мрази София и София мрази провинцията ма кво да праиш ! То селянин не е географско понятие,а състояние на духа ;) По тая логика,много селинджъри дойдоха тука и решиха,че са Софиянци и мразят провинцията ;) Аз за София мога много да говоря ма как да е ;) Ти верно ли си на Плиска ве,в моя квартал ? :D :D На добро място си да знаеш,а кви мацки има тука...лелееее :D Яко тъп бях на 17 да се праа на скейтър (карах добре ве,кво искате ?! :D) и да ходя по паметници и такиа места,и да се събирам на купони в центъра и Лозенец,като т.нар. "Cool American-style"-хорица :D :D ГЕО МИЛЕВ е няй-якия квартал в София,брат ;)
Последна промяна от Blue_Lion на 03 яну 2009 00:08, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 03 яну 2009 00:08

lauta hools написа:
acmilan написа:
lauta hools написа:Леле ама ти от Берое ли си?Знаеш ли колко сме тясни с тях? :D :twisted:

emi kak nqma da sam ot BEROE,zarata si e zelena ;) az ne sam v nqkakvi frakcii i t.n.,no poslednite desetina godini sam propusnal nai-mnogo 5-6 ma4a domakinski.daje bqh i na polufinala za kupata s litex 2007-ma godina.ina4e haresvam loko plovdiv i vinagi se 4uvstvam kompleksiran kato doidete,6toto ste mnogo i mnogo vikate :D ne 4e levski,cska i botev sa malko,no vie ste adskite :D malko lo6o vi bihme,to4no sled kato bqhte stanali 6ampioni,ama aide :D

Е много ясно,че е зелена!Стара Загора е много готин град,бил съм много пъти при вас!Жалко,че отпаднахте по този нелеп начин,много ми беше гадно,че стана така.Имам много приятели от там и помня как плачеха,дано бързо се оправите и се върнете в А група,щото сте готини и ми липсвате вече! :)
Мерси за комплимента,наистина,оценявам го! :)

i az ti blagodarq za hubavite dumi i ti pojelavam da se zakrepite proletta,4e da si imame derbite na trakia i sledva6tite godini,a dai Boje i v evropa sled vreme da igraem pak ;) mejdu drugoto,te pozdravqvam za hubavite mneniq na edin istinski fen i 4e vazpira6 ultrasi,koito pi6at samo prostotii za protivnikoviq otbor!4ovek ne trqbva da e anti,a da obi4a otbora si!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 03 яну 2009 00:11

междо другото blue-lion и в софия съм живял :) към 2 седмици де :) но се чувствах много тъпо . бях в някъв блок в люлин ей братле нямаше такава мизерия . а вечер като се пребирах редовно ни спираха ушеви и ти казвам нямаше такива разпити :)))))
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

СинТерор
Контакти:

Мнениеот СинТерор » 03 яну 2009 00:13

Blue_Lion, здравеи батка и за много години :) Ама спри се малко с тоя форум на Ботев, че еи сега като ти видях профила си станал наи-активен в Ботев :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 03 яну 2009 00:13

той ще го правим канар бе :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

СинТерор
Контакти:

Мнениеот СинТерор » 03 яну 2009 00:15

SHYNE написа:той ще го правим канар бе :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Като гледам има близо 990 отговора в Ботев, така че не се очудвам :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Мнениеот lauta hools » 03 яну 2009 00:15

acmilan написа:
lauta hools написа:Е много ясно,че е зелена!Стара Загора е много готин град,бил съм много пъти при вас!Жалко,че отпаднахте по този нелеп начин,много ми беше гадно,че стана така.Имам много приятели от там и помня как плачеха,дано бързо се оправите и се върнете в А група,щото сте готини и ми липсвате вече! :)
Мерси за комплимента,наистина,оценявам го! :)

i az ti blagodarq za hubavite dumi i ti pojelavam da se zakrepite proletta,4e da si imame derbite na trakia i sledva6tite godini,a dai Boje i v evropa sled vreme da igraem pak ;) mejdu drugoto,te pozdravqvam za hubavite mneniq na edin istinski fen i 4e vazpira6 ultrasi,koito pi6at samo prostotii za protivnikoviq otbor!4ovek ne trqbva da e anti,a da obi4a otbora si!

Ултраси???Братле тва са форумни хулигани на по 12-16 години :D :D Инче мерси,не знам тва за кой път ми го казват,но аз наистина го мисля ;)
[center]Изображение

Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 03 яну 2009 00:16

ай наздраве пичове !!!!!!!! ;)
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 03 яну 2009 00:17

SHYNE написа:той ще го правим канар бе :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Приятелю инсталирах играта :D
ама къде да се регистрирам :o :o :oops: :oops: :oops: :oops:

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 03 яну 2009 00:17

Ми бате,мойта специалност е "елитна" и при нас повечето са зубърки братле,макар че са много печени и за купон са яки,ма за гаджета...кво да ти кажа...тряа да свалям летвата ! :D Добре,че съм комуникативен и си имам познати мацки от София,че иначе паяжинки щях да имам братле :( :D :D :D :D Иначе,да 2ри курс и така...остават ми 2 годинки мамка му ! Тебе кефи ли те специалността,Университета ала-бала ? Ти май си в Ректората или си на Плиска ? Къде бяхте на 8ми,Колега ;)[/quote]
e,vie mejdunarodnicite ste elitni :D imam dvama priqteli parvi kurs mejdunarodni i kazvat,4e sa dovolni,no naistina nqma hubavi macki.moqta zamina lqtoto za usa i mi be6e malko tapo tiq meseci,ama 6te navaksame skoro de ;) specialnostta mi me kefi,az vinagi sam se interesuval ot politika i tova iskah da u4a.6to se otnasq do Universiteta,to e qsno,4e e nomer edno v Bulgaria i az zatova otidoh tam ;) za samiqt grad nqma da kazvam,4e da ne se razsardi6 ;) gadno e kato kaje nqkoi ne6to za selqnite,ama aide...vijdam,4e si pi4 i ne si takav ;) ina4e na pliska sme,no blokovete sa hubavi.na osmi bqh na edna kra4ma i posle edna diskoteka v centara,do Prezidentstvoto,no dosta bqh piinal i ne im pomnq imenata :lol: kato izlqzoh edinstvenoto,koeto vidqh be6e va6iqt ofis na lege :D[/quote]

А бил си в Buddha Bar май :D :D Там на Блока има една голяма емблема на Левски ! ;) Е,бате аз няма да ти се разсърдя ако не харесваш София,все пак не си живял тука просто,а и към "не-столичани" местните не гледат с добро око и им се смеят,верно си е тва т.е. провинцията мрази София и София мрази провинцията ма кво да праиш ! То селянин не е географско понятие,а състояние на духа ;) По тая логика,много селинджъри дойдоха тука и решиха,че са Софиянци и мразят провинцията ;) Аз за София мога много да говоря ма как да е ;) Ти верно ли си на Плиска ве,в моя квартал ? :D :D На добро място си да знаеш,а кви мацки има тука...лелееее :D Яко тъп бях на 17 да се праа на скейтър (карах добре ве,кво искате ?! :D) и да ходя по паметници и такиа места,и да се събирам на купони в центъра и Лозенец,като т.нар. "Cool American-style"-хорица :D :D ГЕО МИЛЕВ е няй-якия квартал в София,брат ;)[/quote]
Brat,az ne mrazq Sofia ili sofiqncite,naprotiv!uvajavam na6ata stolica,no tq savsem ne e tova,koeto e bila po carsko vreme!tpgava Sofiq e bila mn hubav grad,kakto i cqlata strana de,no da ne po4vame temata za prestapleniqta na komunizma i t.n. ;) mnogo se draznq na novoizlupili se sofiqnci,koito mrazqt t.nar.selqni ili pak na hora ot drugade,koito mrazqt sofiqncite,tova e mnogo tapo!to korenqcite mai ne sa mnogo mnogo,no kakvo da se pravi,takava ni e darjavata!az,da uto4nq,ne sam ot tezi,koito sa oti6li tam i sa si zabravili rodnoto mqsto ili pak sa se premestili tam,nqma takova ne6to,az se vra6tam absolutno vsqka sedmica v Zarata i mnogo si obi4am grada!v Sofia sam zaradi Universiteta,koito si e nomer edno(podkrepi meda se izfukame :D a i Stara Zagora se razviva mnogo dobre prez poslednite godini,po standart vi gonim ve4e ;) specialnostta mi e oba4e takava,4e trudno bih mogal da rabotq v Zarata,no ni6to ne se znae,moje da me izberat za kmet :lol: a ina4e geo milev naistina e hubav kvartal,az ina4e sam v centara pod naem,6toto toq studentski grad e unikalna prosta6tina i diva selqniq!
Последна промяна от acmilan на 03 яну 2009 00:19, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Игри и забавления”