Прочетох това и се чудя, дали има нещо вярно в тази новина? И ако е така, мисля си, че и двамата ще свършат доста добра работа в Левски. А вие как мислите?
Бенжалюн и Дембеле напускат Локомотив (Пловдив)
Френските футболисти на Локомотив (Пловдив) Бенжалюн Юнес и Гарра Дембеле се разделиха с клуба, в който ритаха през пролетта. Договорът на първия изтече, а неговият сънародник е пред трансфер в Левски. Бенжалюн и Дембеле вчера получиха всичките си вазнаграждения и поеха към родината си.
До края на деня ще стане известна съдбата и на другите играчи с изтекли договори. В списъка са вратарят Стоян Ставрев, унгарецът Габор Ерош, бранителят Петър Кюмюрджиев и шампионът със "смърфовете" Кирил Котев.
Последната тренировка на Локо (Пд) преди началото на ваканцията е тази вечер от 18 часа. Лятната подготовка стартира на 21 юни, а седмица по-късно "черно-белите" заминават на лагер в курорта Банско. Почетеният президент Христо Ботев изглежда ще остане старши треньор на родни си клуб. Спряганите за Локо (Пд) топ треньори Ангел Червенков и Илиан Илиев заявиха, че нямат предложени оферти.
Източник: news4000.bg
Бенжалюн и Дембеле напускат Локо Пд, пред трансфер в Левски?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- santiliana
Re: А дали е истина?
С тези Локо Пд едвам се спасиха... за какво са ни в Левски ?
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !
Сайтът,който е посочен като източник-"news4000.bg" е взъможно най-жълтия и клюкарски пловдивски сайт. Според мен това трябва да ти отговори на въпроса на темата 

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
http://sportline.bg/news/62214/защитник-от-псж-за-още-2-г-в-локо-пд мечтаите си коко няма да даде играч на левски прекалено много ви мрази 

в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
Ако си платят що да не им ги даде. Друг е въпроса, че Левски и ЦСКА са свикнали да не плащат много много за играчи от първенството, ама вече тези номера не минават.
-
- Контакти:
Този Дембеле пък за какво?!Табуретката вкара повече от него!
няма кой нормален футболист да дойде в подуене.не се заблуждавайте.от там футболист никога не се е ставало-няма и да стане.убихте още 2 таланти/национали/.. списъка е мнооого голям...а пак сте и в европа.....малееее 

подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти
-
- Контакти:
rbs написа:няма кой нормален футболист да дойде в подуене.не се заблуждавайте.от там футболист никога не се е ставало-няма и да стане.убихте още 2 таланти/национали/.. списъка е мнооого голям...а пак сте и в европа.....малееее
Ако това се отнася за единствения ни участник в ШЛ,тогава за другите какво да кажем!?
OBI4AM LEVSKI написа:rbs написа:няма кой нормален футболист да дойде в подуене.не се заблуждавайте.от там футболист никога не се е ставало-няма и да стане.убихте още 2 таланти/национали/.. списъка е мнооого голям...а пак сте и в европа.....малееее
В България много мразят добрите. Без "Левски" в нашия футбол не може, колкото и да злобееш. Благодарение на "Левски" и въпреки омразата ти, имаме четирима участника в Евротурнирите. Успех на всички!
Колкото до двамата от Локо, не ни трябват.
kiko75 написа:http://sportline.bg/news/62214/защитник-от-псж-за-още-2-г-в-локо-пд мечтаите си коко няма да даде играч на левски прекалено много ви мрази
Хехе, Динев мрази когато и който му е удобно. Никога не казвай никога

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс