Къде другаде го има това?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

hetfield
Контакти:

Re: Къде другаде го има това?

Мнениеот hetfield » 19 май 2010 15:42

По тази логика Къде е Киров,Акалски,Иванов,Пиргов,Левашки....Всеки един от тях е по-добър от Караджов и близко до Петков и Михайлов

Жоро_32бс
Контакти:

Мнениеот Жоро_32бс » 19 май 2010 15:44

Ами за това става дума

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Мнениеот Oskron » 19 май 2010 15:44

Жоро_32бс написа:Значи един Иво Иванов, който прави отличен сезон в Миньор, е по голям некадърник от Ники Михайлов ли?
Аз не мисля така, няма кой да даде равен шанс на всички. Предпочитам на вратата опитен вратар, дори и по възрастен, но да е бил титуляр през сезона и в добра форма. Немците с Леман могат, а ние не можем

Грешно подхождаш ... трябва да се избере не по.малкия некадърник, а по добрия вратар. Значи и двама Иво Иванов да са пак Ники Михайлов е по добър. Предимството на Иво Иванов е че не знаем кой е баща му.
Последна промяна от Oskron на 19 май 2010 15:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 19 май 2010 15:45

stefan_ atanasov написа:Хайде стига сте го плюли Н.Михайлов бе,ами нормално е той да е вратар стига толко все пак играе в чужбина,аз съм цесекар но ви отговарям веднага дори и резерва в клубният си отбор той трябва да пази,пример титулярният вратар на Рома е бразилец нали а на световното 2-ри вратар ще е Дони неговата първа резерва в Рома.И хайде престанете вече на това момче му трябва да играе защото той наистина е добър вратар.Още помня на В.Левски защото аз бях на мача с Вердер как 40.хил зрители го скъсаха ама направо го скъсаха от псувни и обиди и от тогава това момче го съжалих така,поставих се на негово място и го разбирам много добре защото винаги ще се намери някой който да му припомни този мач.Но казвам ви той е силен характер-перденце и ще ви докаже на всички който го подигравате че някой ден ще стигне успехите на баща си-като футболист обаче,не като раководител но това е друга тема.

Е кво трябваше да му ръкопляскаме ли ? На този мач показа че във важните мачове не може да се разчита на него.Все още. И според мен, наистина трябва да играе, но първо да се наложи в клубният си отбор и след това в националния да рискуват с него.

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Мнениеот Oskron » 19 май 2010 15:49

kireto2 написа:
stefan_ atanasov написа:Хайде стига сте го плюли Н.Михайлов бе,ами нормално е той да е вратар стига толко все пак играе в чужбина,аз съм цесекар но ви отговарям веднага дори и резерва в клубният си отбор той трябва да пази,пример титулярният вратар на Рома е бразилец нали а на световното 2-ри вратар ще е Дони неговата първа резерва в Рома.И хайде престанете вече на това момче му трябва да играе защото той наистина е добър вратар.Още помня на В.Левски защото аз бях на мача с Вердер как 40.хил зрители го скъсаха ама направо го скъсаха от псувни и обиди и от тогава това момче го съжалих така,поставих се на негово място и го разбирам много добре защото винаги ще се намери някой който да му припомни този мач.Но казвам ви той е силен характер-перденце и ще ви докаже на всички който го подигравате че някой ден ще стигне успехите на баща си-като футболист обаче,не като раководител но това е друга тема.

Е кво трябваше да му ръкопляскаме ли ? На този мач показа че във важните мачове не може да се разчита на него.Все още. И според мен, наистина трябва да играе, но първо да се наложи в клубният си отбор и след това в националния да рискуват с него.

Есента на мачовете на Твенте със Спортинг в третия предварителен кръг за ШЛ игра страхотно и въпреки, че отпаднаха показа, че може да се разчита на него и във важните мачове.

Жоро_32бс
Контакти:

Мнениеот Жоро_32бс » 19 май 2010 15:52

Значи къде е бил титуляр досега, та да е титуляр в националния. Значи в Левски беше резерва и пусна най тъпия гол в историята на Шампионската лига, оттам отиде в Ливърпул, почти веднага го продадоха, и после цял сезон търка пейката на Твенте.С какво е заслужил да е титуляр на България?

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Мнениеот Oskron » 19 май 2010 15:54

Жоро_32бс написа:Значи къде е бил титуляр досега, та да е титуляр в националния. Значи в Левски беше резерва и пусна най тъпия гол в историята на Шампионската лига, оттам отиде в Ливърпул, почти веднага го продадоха, и после цял сезон търка пейката на Твенте.С какво е заслужил да е титуляр на България?

С качествата, които притежава ... значи ;) .

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 19 май 2010 15:55

Ето бе Караджов е на лице щом има млади момченца там е
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Мнениеот malchev » 19 май 2010 15:56

Абе на мача с Вердер Ники беше на 18!? Айде стига плюене бе, мамка му! Вярно че извън терена е леке, но качества има! На 22 години е и трябва да се налага.. вие сериозно ли искате вратаря на България да е от Миньор?! Ама честно ?!
Иванко го ругахте дълги години, къв бил, що бил..сега всички викате колко ще ни липсва!? Тъпа психология е нашата.. всичко се плюе, всичко се ругае..нищо не е достатъчно достойно за нас!? И Бербатов оплюхме, Божинов беше отречен.. абе не знам има ли някой, който да ви харесва..
Заеби :roll:

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 19 май 2010 16:01

malchev написа:Абе на мача с Вердер Ники беше на 18!? Айде стига плюене бе, мамка му! Вярно че извън терена е леке, но качества има! На 22 години е и трябва да се налага.. вие сериозно ли искате вратаря на България да е от Миньор?! Ама честно ?!
Иванко го ругахте дълги години, къв бил, що бил..сега всички викате колко ще ни липсва!? Тъпа психология е нашата.. всичко се плюе, всичко се ругае..нищо не е достатъчно достойно за нас!? И Бербатов оплюхме, Божинов беше отречен.. абе не знам има ли някой, който да ви харесва..
Заеби :roll:

Абе човек, ясно е че има качества ,но нека стане титуляр в клуба си и да заповяда.А сега Мъри какво казва "аз ще викам играчи които играят редовно в клубовете си ". Е той защо трябва да е изключение?

Върни се в “Национален отбор”