Фенклуб Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ПЛАТЕТЕ СИ ЧЛЕНСКИЯ ВНОС!
А аз на събранието не се сетих да попитам г-н Бакалов къде е единия милион,които декларираше фондацията?Около членския внос за какво се плаща за да ставаме членове или да помогнем на касата?Беше споделено,че може и да се даряват било то и 50 стотинки.Или самото членство е важно за повечето хора?
hetfield написа:А аз на събранието не се сетих да попитам г-н Бакалов къде е единия милион,които декларираше фондацията?Около членския внос за какво се плаща за да ставаме членове или да помогнем на касата?Беше споделено,че може и да се даряват било то и 50 стотинки.Или самото членство е важно за повечето хора?
Ако има такава възможност за дарения още по-добре, повече хора ще откликнат и с по-малки суми. Но трябва да се съобщават такива неща.
Иначе на този етап трябва и алтернативно финансиране, поне рекламни договори. Защото идеята за "испанския модел" има нужда от време за да бъде развита.
Отиваш в канцеларията и даряваш 10-20 лева 50 ст лев.Издава ти се ордерче и парите влизат в общия кюп.На събранието беше споменато
-
- Контакти:
Аз самия ще изчакам малко да видя какво ще стане до края на месеца, че нещо пак на българска работа мирише. Пак се разделиха на отбори, интриги тъпотия, а ние уж пак си чакаме истината да дойде ама тя от различните усти е различна. Аз просто искам 5000 члена 500 000 лева от спонсор и тлкова от заинтересован ама истински бизнесмен и Б група и да ги почваме. Взимаме всяко бивше изритано канарче начело с Мечо, Марков и други и надеждни момчета от Б група и тва е. 1.Значи Бфс трябва да ни пусне от Б група както остави Берое, тъй че тва е реално 2.Да се види тоя Барек кво мъти Водата и Бойко Борисов на коя страна е 3. Сдружението да поеме отговорност и да потърси реално решение с финансиите и всичко да е прозрачно за всеки член и общественост 4. Като тва всичко е налице да се направи мощна агитация за набиране на членове и най вече и в чужбина, там има достатъчно богати фенове, а и там стандарта е различен. От там нататъка е ясно футболисти, ръководство и друго.
И накрая 240 делено на 3 е 80 лева. На месец по 80 или ай 60 лева не мога да кажа че са непосилни за голяма част от наще бултраси, все пак ние не сме фенове от социалния контингент. Успех Ботев
И накрая 240 делено на 3 е 80 лева. На месец по 80 или ай 60 лева не мога да кажа че са непосилни за голяма част от наще бултраси, все пак ние не сме фенове от социалния контингент. Успех Ботев
botev_1912 написа:yanevmaina написа:Аз съм 23 с вноска и съм много щастлив, че помагам по някъв начин. Оправдание да не платите вноската ще си намерите и другата година . Жалко за Ботев
Глупости като твоите не ми се слушат!
Всички ботевисти които познавам в момента се чудят от къде да съберат сумата за да я дадът! Много отворени станахте като имате 240 лв в повече да не сте по-големи Ботевисти!
И аз ще плащам, но от догодина - за тази година - няма как да стане! Много от хората които срещнах на срещата във военния дом също ми казаха, че за сега не могат да дадът по 240, но от догодина ще го направят!
Момченце, докато дойде това догодина клуба може и да го няма, ясно ли ти е? - Ай уважавай малко хората, които са дали вече!
Кой ти е казал, че ние ги имаме заделени настрани след като сме ги дали?
По-добре ли е 200 души по 240 лв или 1000 души по 60 лв?
Не стига че второто прави повече пари /няма да Ви го смятам/ ами на всичкото отгоре за догодина започваш с 1000 души членове с по 240 кинта, вместо тепърва да ги събираш новите членове които я дойдат я не!?
По-добре ли е 1000 по 60 лв. или 100 000 000 000 000 по 1 лв.?
Аман от мрънкалници. Като нямаш парите ще ги намериш! Като не можеш да ги намериш по-добре си трай и не разправяй на хората, които са дали, че говорят глупости!
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов
- botev_1912
- Контакти:
Отворковци като теб и като горния винаги ще се намерят!
Давай да ти пращам жената и да ги осигуряваш до края на годината, аз ще си платя минумум 3 членски, междувременно ще влизам тук за да наругая тези дето сте платили само по един, и ще ви обяснявам как само си търсите оправдания за да не си платите!
Седите и мишкувате, след това искочите с някой лев и се помисляте за повече от останалите!
п.с. Аз лично за себе си знам колко пари мога да отделя и ще ги дам, НО ВИЕ СТЕ НИКОИ за да обвинявате хората които не могат да дадът нищо!
Давай да ти пращам жената и да ги осигуряваш до края на годината, аз ще си платя минумум 3 членски, междувременно ще влизам тук за да наругая тези дето сте платили само по един, и ще ви обяснявам как само си търсите оправдания за да не си платите!
Седите и мишкувате, след това искочите с някой лев и се помисляте за повече от останалите!
п.с. Аз лично за себе си знам колко пари мога да отделя и ще ги дам, НО ВИЕ СТЕ НИКОИ за да обвинявате хората които не могат да дадът нищо!
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
-
- Контакти:
Хората са го казали ле, КОЙТО НЕ ИСКА НЕЩО ДА НАПРАВИ НАМИРА ОПРАВДАНИЯ, А КОЙТО ИСКА НАМИРА СРЕДСТВА, кратко и ясно
Недейте така,човека си знае бюджета.Колко хора има с деца абитуриенти и какво ли не.Въпроса е които можем да дадем сега,след година да сме повече и така.
- botev_1912
- Контакти:
Botev_forever написа:Хората са го казали ле, КОЙТО НЕ ИСКА НЕЩО ДА НАПРАВИ НАМИРА ОПРАВДАНИЯ, А КОЙТО ИСКА НАМИРА СРЕДСТВА, кратко и ясно
Що не си забиеш един там дето слънце не огрява?
Точно заради това твърдение се ядосах на остроумника преди теб!
100
покривни прозорци
покривни прозорци
-
Като гледам нещата вървят на кавга от самото начало!!А някой да има информация 16те внесоха ли своята лепта?А четиримата "бизнесмени" обявиха ли публично колко пари ще внесат за делото.