Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

AnalBreaker написа:niki87 написа:Man Utd написа:Много неща се изговориха през сезона. Според някои Бербатов и Карик ще напуснат отбора, а на тяхно място Бензема, Вия или Рибери. Вие как смятате
Няма как Франк да отиде в по-малък и слаб отбор от Байерн М
И ти ли почна да се заяждаш??? Не го очаквах от тебе! Къде беше, когато Байерн ги мачкаха Зенит и Хетафе? Защо трябва да провокираш другите?

niki87 написа:Не се заяждам с никой,просто това са фактите.В исторически план,Байерн е много по-големия отбор,а преди 1 месец елиминира Ман Ю и доказа,че е и по-силният.Следователно,не виждам как Рибери ще акустира на "Олд Трафорд".Това е

Явно, че няма класата за толкова силен отбор като "Манчестър Юнайтед"!
  Явно, че няма класата за толкова силен отбор като "Манчестър Юнайтед"! 
 Сигурен съм, че повечето от вас ще си отговорят на въпроса: "Кой е отборът, който храни "големите грандове" със супер звезди?"
  Сигурен съм, че повечето от вас ще си отговорят на въпроса: "Кой е отборът, който храни "големите грандове" със супер звезди?"Btovfan80 написа:И да допълня,(това се отнася най-много към "големите разбирачи" на футбола) я ми кажете колко играчи от отбори като: "Реал" - Мадрид, "Барселона", "Байерн" - Мюнхен и тем подобни грандове са преминали на "Олд Трафорд", и колко в обратна посокаСигурен съм, че повечето от вас ще си отговорят на въпроса: "Кой е отборът, който храни "големите грандове" със супер звезди?"

niki87 написа:Само не разбирам,защо слагаш в кавички големите грандове-доста е смешно отстрани.Аз от както гледам футбол не си спомняма Байерн да е купувал от Ман Ю,даже обратното
Btovfan80 написа:niki87 написа:Само не разбирам,защо слагаш в кавички големите грандове-доста е смешно отстрани.Аз от както гледам футбол не си спомняма Байерн да е купувал от Ман Ю,даже обратното
Слагам го в кавички, защото за мен няма гранд във футбола! Трябва даденият отбор да е с 50-70% повече успехи от всички останали, за да се нарече такъв! Да, има отбори, които се открояват над другите, но не е само един! Научи се да уважаваш и тогава коментирай!
[offtopic]Дай ми пример за привлечен играч на "Байерн" - Мюнхен в "Манчестър Юнайтед".[/offtopic]

Btovfan80 написа:Доста слаб пример - говорехме за звезди, тръгнали от отбора, а не за нереализирани такива, които от немилост сър Алекс Фъргюсън ги е прибрал!
 Явно не си запознат,че Харгрийвс беше основен футболист на Байерн няколко години,излишно е  да споменавам,че беше титуляр през сезон 2000/01 когато Байерн стана Европейски шампион...
 Явно не си запознат,че Харгрийвс беше основен футболист на Байерн няколко години,излишно е  да споменавам,че беше титуляр през сезон 2000/01 когато Байерн стана Европейски шампион...Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта