Къде освен в Пловдив има фенове на Ботев?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

fcb

Re: Къде освен в Пловдив има фенове на Ботев?

Мнениеот fcb » 02 яну 2009 16:07

Don Rumen написа:Но мисля, че Ботевисти има по целия свят и в цяла България. На 30. 12. бях в едно родопско село до Борино да изпратим старата година и видях един гараж целия в плакати на Ботев и човека си каза, че е от Ботев. На гостуването в Севлиево миналата година имаше човек от Ловеч в агитката и каза, че е този велик тим. Познавам също хора за Ботев от Равда, Силистра, а да не говорим за гости, който съм имал от Италия, Германия и Хърватска и съм ги водил на мачове на Ботев след това са вече и те със нас.

и аз често обичам да ходя в родопите ,до смолян и пампорово главно ,там също харесват Ботев главно заради един от невероятните ни футболисти от близкото минало Хвойнев,който е от онзи край.И като говориш нещо за Ботев почват- Борето това...като беше играч онова.... и т.н.Там е известен колкото и Стоичков.Но пък си беше невероятен футболист.

ruuni9

Мнениеот ruuni9 » 02 яну 2009 16:20

ESTESTVENO PO SELATA OSNOVNO SA FENOVETE NA BOTEV.

kleo
Контакти:

Мнениеот kleo » 02 яну 2009 16:44

kakav botev vraca vas vi niama na kartata.az sam fen na botev plovdiv i jivea v london tuk imame golia fen klub

loko do grob
Контакти:

Мнениеот loko do grob » 02 яну 2009 16:47

imate mnogo fenove v dolno i gorno voden v mnogo poma6ki sela i sam 4uval 4e imate silin fen klub v Anadola

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Мнениеот lauta hools » 02 яну 2009 16:53

loko do grob написа:imate mnogo fenove v dolno i gorno voden v mnogo poma6ki sela i sam 4uval 4e imate silin fen klub v Anadola

Такам извинявам се,че се меся,но да те питам като е "Локо до гроб" ти какво правиш във форума на Ботев,гледам това ти е първият пост,по принцип аз когато се регистрирах първата ми работа беше да влезна в моя форум,на моя отбор?Защо ти влезна първо във форума на Ботев,отговори ми моля ти се,нищо лично,просто питам?
[center]Изображение

Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

loko do grob
Контакти:

Мнениеот loko do grob » 02 яну 2009 16:59

ami 4eta si vestite na gong i gleda taia prostotia kade imali fenove i si vikam 4qkai da im kaja kade sa silni

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 02 яну 2009 17:01

lauta hools написа:
loko do grob написа:imate mnogo fenove v dolno i gorno voden v mnogo poma6ki sela i sam 4uval 4e imate silin fen klub v Anadola

Такам извинявам се,че се меся,но да те питам като е "Локо до гроб" ти какво правиш във форума на Ботев,гледам това ти е първият пост,по принцип аз когато се регистрирах първата ми работа беше да влезна в моя форум,на моя отбор?Защо ти влезна първо във форума на Ботев,отговори ми моля ти се,нищо лично,просто питам?

евала, пич, аз тва го приказвам отдавна!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Мнениеот lauta hools » 02 яну 2009 17:13

Добре,но просто се дразня от някои псевдо фенчета,където само знаят да псуват,да обиждат и това им прави кеф,а не влезнат първо в нашия форум да видят какво става примерно с Локомотив Пловдив,критики,похвали за креативността на отбора,то ние сме цъфнали и вързали и сме тръгнали другите да гледаме,дайте първо себе си да гледаме и да се оправяме,а не другите,значи това го мразя най-много!Еми как ще се оправим като примерно кажем кои и къде са феновете на Ботев,това с какво помага на Локомотив Пловдив,с нищо!Има фенове,ника им е нещо свързано с Локото,обче нямат нито едно мнение в форума,където обикновенно са феновете на Локо ПД,а всичките им мнения са тука,ако някои от тези фенове на Локо ПД четат това не ка се позамислят малко!
[center]Изображение

Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 02 яну 2009 18:53

еми много си прав, фенството е да обичаш, не да мразиш! Аз например съм влизал във вашия форум 3 /три/ пъти, по някои супер-провокативни теми, тва е. Глеадй си отбора и не злобей срещу другите. лошото е че ти си изолиран случай ...
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Върни се в “Ботев”