За Димитър Бербатов и Димитър Иванков

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

mmaryan
Контакти:

Re: За Димитър Бербатов и Димитър Иванков

Мнениеот mmaryan » 18 май 2010 11:50

Ако започнем да търсим разликата между 2та в едно знаме,тогава този който е писал статията не е по Българин от Бербатов.

Потребителски аватар
plamenfm
Контакти:

Мнениеот plamenfm » 18 май 2010 11:52

Ако Иванков прочете това ще ти се изсмее просто и ще те обяви за луд, едва ли не.

Как можеш да си позволиш да величаеш един достоен българин за сметка на оклеветяване на друг достоен българин (още повече бивши колеги, а защо не и приятели). Всеки нормален и здраво мислещ човек би му станало адски неприятно, защото звучи гнусно и пошло.

Сигурен съм, че Иванков е точно от този тип хора и не ние феновете, а точно той сега ти тегли една и си казва: "Бива ли да си такъв перверзник и толкова изперкал?!"

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 18 май 2010 12:46

Не исках да пиша вече за Бербатов, така е решил така е постъпил... Толкова...
Но четейки заглавието и текста след него си помислих "Аз ли не разбирам или прекалено литературно ми звучи формулировката теза-антитеза"
Уж ще четем ЗА Бербатов и ЗА Иванков, виждаме колко жалко може да се получи понякога...
Та по темата ЗА Иванков - браво Мите, честита шампионска титла. желая ти успешен сезон и догодина, достойно участие в Шампионската лига и много радости в семейството. Благодаря и за българското знаме... Прекрасна гледка...
ЗА Бербо - всичко е ясно... няма да пиша... няма смисъл. Вчера едно обикновено момче от националния отбор го каза "Кой съм аз, че да го коментирам". Прав е ... Толкова

И тема за размисъл към всички, които решиха да осквернят знамето ни и да го поставят като разменна монета на везната... Наскоро в сайта имаше статия "Шампион на Холандия тренира с Левски"... И няма да попитам за трикольора ни... НЕ ЖЕЛАЯ
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

13martins
Контакти:

Мнениеот 13martins » 18 май 2010 13:14

[offtopic]Ne mislia che da razveesh tribagrenika kudeto i da bilo te pravi povece bulgarin. No nemoge da se praviat glupavi sravnenia megdu dvamata Mitkovci. Vseki e postignal uspehi i to izvun Bulgaria koeto e nai vagno za nas kato Bulgari. Stiga s tia gluposti koi e po po nai[/offtopic]
Пиши на кирилица!!!

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 18 май 2010 13:58

Иванков големец.Браво за статията.
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 май 2010 15:57

Иванков постигна уникално постижение да е третия вратар в света (!) по голове. Мислите, че е лесна работа? Беше критикуван от много. Когато беше наложен на Герена имаше супер изнервящи излизания. Това му бе единственият проблем. Поправи го, но бе натирен от отбора (лично мнение). Спортната му съдба, според мен е много по-трудна от тази на Бербатов. А лично за мен вратарският пост е по-важен от този на нападателя. Хората, които стават за вратари са много по-малко от тези, които могат да играят в атака. Ники Михайлов по-добър ли е от Иванков след като е част от шаммпиона на Холандия, а Митко - на Турция?
Но, принципно е смешно да сравняваш нападател с вратар. Иначе за мъжеството... Бих казал така: помислете каква отговорност носи един вратар и каква един нападател, като не е само той човека, който вкарва голове. Просто добрия вратар трябва да е леко луд и/или много качествен като спортист. Що скочихте на човека така? Статията не разглежда спортните, а моралните качества на двамата. Към някои фенове на ЦСКА: това почва да прилича на чувство за вина - сляпата защита на Бербо. Той е добър футболист. Българин, играе в Юнайтед. Не иска да играе в националния. Факти. Какво толкова разтягате лакардии и се плюете като селски бекове пред банята? :evil:

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 18 май 2010 16:18

Какво всички го плюете бе изроди,БЕРБАТОВ е толкова високо,че никой българин няма да стъпи на неговото място в близките 2-3 години,ама абсолютно никой!вижте къде е той в най силния отбор в света и вие го плюете,немога да ви разбера вместо да се гордеем с него вие го плювате,но то си е за вас

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 18 май 2010 16:50

Deluxx написа:Какво всички го плюете бе изроди,БЕРБАТОВ е толкова високо,че никой българин няма да стъпи на неговото място в близките 2-3 години,ама абсолютно никой!вижте къде е той в най силния отбор в света и вие го плюете,немога да ви разбера вместо да се гордеем с него вие го плювате,но то си е за вас

По-скоро 2-3 века! :cry:
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 18 май 2010 20:17

Deluxx написа:Какво всички го плюете бе изроди,БЕРБАТОВ е толкова високо,че никой българин няма да стъпи на неговото място в близките 2-3 години,ама абсолютно никой!вижте къде е той в най силния отбор в света и вие го плюете,немога да ви разбера вместо да се гордеем с него вие го плювате,но то си е за вас

1.Има разлика от критика до плюене.2.Дай някакъв по-нормален срок де,кой да премине в такъв отбор до 2-3 години?3.Манчестър Юнайтед съвсем не е най-силният отбор в света нито в исторически план,нито сега,нито в Англия в историята или сега...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 18 май 2010 20:40

LSFCLSFC написа:Феновете дето пеят песента за Бербатов , всъщност са фенове на Левски , а не на Юнайтед!

Прочети и виж дали са фенове или просто само един фен и дали някои не прави от мухата слон. :o
http://www.7sport.net/archive7ds/2010/0 ... 5744_5.htm
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Върни се в “Футбол - Свят”