Каква ще бъде трансферната политика на Ман Ютд през лятото ?
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Каква ще бъде трансферната политика на Ман Ютд през лятото ?
Силно се съмнявам Бербатов да напусне Ман Ютд този сезон 

Трябва ни офанзивен халф който да е зад Рууни - Милнър,Силва,Суарез,ди Мария или дори Дзеко като нападател
Абе не мога да го разбера тоя отбор... при положение че предпочитат схема 4-3-2-1 с един чист нападател и имат Рууни за какво са им скъпи нападатели още?! Имат за разерви Бербо, Оуен, Диуф, мексиканчето + Кики и Уелбек.
Крила? Нани играе на приливи и отливи, Гигс е пред пенсия, Парк май вече се изчерпа, Валенсия не можа кой знае колко да изпъкне, въпреки че има качества. Според мен трябва поне един силен на този пост, по възможност да играе и по двете крила.. нещо от сорта на Рибери, Робен, Роналдо ( това са примери само).
Халфове..няма конструктивен такъв, поне аз не виждам. Карик игра слабо, Скоус също като Гигси, само Флетчър..
Трябва и вратар..
Абе въобще какъв Бензема, какъв Вия, какъв Борелио...?
Крила? Нани играе на приливи и отливи, Гигс е пред пенсия, Парк май вече се изчерпа, Валенсия не можа кой знае колко да изпъкне, въпреки че има качества. Според мен трябва поне един силен на този пост, по възможност да играе и по двете крила.. нещо от сорта на Рибери, Робен, Роналдо ( това са примери само).
Халфове..няма конструктивен такъв, поне аз не виждам. Карик игра слабо, Скоус също като Гигси, само Флетчър..
Трябва и вратар..
Абе въобще какъв Бензема, какъв Вия, какъв Борелио...?

Man Utd написа:Силно се съмнявам Бербатов да напусне Ман Ютд този сезон
И аз искам да остане, щото съм фен на Арсенал, ама надали, че както спрягат Бензема много ще им станат....
нямам подпис...
Аз пък не очаквам гръмки трансфери това лято, ако собствениците не се сменят. 

shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
-
- Контакти:
Сигурен съм, че Бербатов ще си изпълни договора до край! А що се отнася до трансфери това лято мисля, че гръмки имена няма да има. Момчета на около 20 години в началото на кариерата си.
ВДинев
vladomin_ написа:Сигурен съм, че Бербатов ще си изпълни договора до край! А що се отнася до трансфери това лято мисля, че гръмки имена няма да има. Момчета на около 20 години в началото на кариерата си.
Той САФ си го каза тва миналата семица
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]
Ами има един важен момент: дори и МЮ да искат да продадът Бербатов... трябва да има някой, който да го купи за 20 милиона паунда! В момента Берба не струва толкова, а МЮ няма да го пуснат за по-малко, за да си избият част от парите дадени за него, а и клуба е във финансова криза, благодарение на Глейзъридиотите! Но от друга страна, дори да се намери такъв отбор, който да извади тази сума... Берба трябва да е съгласен на трансфер! Той просто може да блокира сделката с отказ за трансфер или като постави нереални финансови условия! Както се вижда наш Митко не го притеснява да седи на скамейката... получава си тлъстата заплата,а даже не му се налага да се изпотява, за да си я заработи! Недейте забравя, че Берба има договор до юни 2012-а година! Така че каквито и да са плановете на МЮ за Митко... те трябва да се съобразят с неговото жаление - просто нямат друг избор!
А колкото до това кого ще вземете...? Най-вероятно САФ ще си вземе още един таралеж в гащите като освободи Реал от тоя камък Бензема! Вия идва в Барса, а Рибери... ако сега Байерн спечели ШЛ... франсето ще подпише нов договор с швабите и ще бъде непродаваем!
Така че този сезон МЮ ще трябва да се насочат към по-скромни играчи, освен ако не развържат кисията за Силва и Хуан Мата от Валенсия, но конкретно за Силва ще трябва да се надцакват с Реал..., а това определено не е по силите на Глейзърови!
А колкото до това кого ще вземете...? Най-вероятно САФ ще си вземе още един таралеж в гащите като освободи Реал от тоя камък Бензема! Вия идва в Барса, а Рибери... ако сега Байерн спечели ШЛ... франсето ще подпише нов договор с швабите и ще бъде непродаваем!
Така че този сезон МЮ ще трябва да се насочат към по-скромни играчи, освен ако не развържат кисията за Силва и Хуан Мата от Валенсия, но конкретно за Силва ще трябва да се надцакват с Реал..., а това определено не е по силите на Глейзърови!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Barcelona - Mes que un club[/center]
-
- Контакти:
Според мен Бербатов ще остане и през следващия сезон в Юнайтед.
Сега когато няма да се занимава с националния отбор би трябвало да има значително
по-успешен сезон в Англия.
Сега когато няма да се занимава с националния отбор би трябвало да има значително
по-успешен сезон в Англия.

bojkyy написа:vladomin_ написа:Сигурен съм, че Бербатов ще си изпълни договора до край! А що се отнася до трансфери това лято мисля, че гръмки имена няма да има. Момчета на около 20 години в началото на кариерата си.
Той САФ си го каза тва миналата семица
В общи лини и аз очаквам а е и в стила на САФ да вземе млади играчи в момента МЮ е в период като този между 2004 и 2006г. експерементира се с младите сработвот се и се гради отбор, а Бербатов, Гигс, Скоулс, и пр. заедно с Рууни са там за да подържат ниво в отбора и все пак се вижда, че постепенно Нани и Валенсия се сработват и следващия сезон ще играят много по-силно, в халфовата линия очаквам Андерсон и Харгрийвс да се завърнат с голямо желание за игра, но футболист с качествата на Сена мисля беше от Виляреал в халфовата линия ни трябва, в нападение очаквам, че ще се даде шанс на Диуф и Мексиканеца скрити зад понасящете ударите Рууни и Бербатов да израстнат и това е очаквам млади момчета и някой като Валенсия наложил се в отбор от златната среда във ВЛ.
И само искам да кажа това е стил на САФ а не е финансова криза, не че не вярвам такава да има но и самия САФ доказа че трудно работи с изградили се вече футболисти, като почнем от Кончелски минем през Поборски,Верон и стигнем за съжаление до Бербатов.