както правят тези фенки
[center]
[/center]Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Мнениеот Los Che » 18 май 2010 16:21
[/center]Мнениеот megan fox » 18 май 2010 16:26
Los Che написа:За сега от Барца може да се снимат с Хишника,
както правят тези фенки
[center][/center]
Мнениеот Linkydj » 18 май 2010 16:30
Мнениеот Middlesbrough » 18 май 2010 16:45
Мнениеот megan fox » 18 май 2010 16:45
Linkydj написа:Дано не отиде...не и в Барса.. от любимия ми отбор в Испания в най-мразения..+че ще остави голяма дупка в атаката на Валенсия ,ако и Силва се махне не ми се мисли, а и ми е един от любимите играч , но това е личен коментар, колкото до трансфера..Някой по-горе каза, че ще играе от ляво на атаката , да и във Валенсия понякога играе от ляво или от дясно , но това не му е позицията и накрая може да стане като с Ибрахимович..трансферен провал ( не че се е провалил много де има 21 гола , това не е малко , но явно не е достатъчно), въпреки че Ибрахимович си играеше таран в Барса , а сметките за нови титли и по 50 гола и над 100 от новия сезон са просто смешни , да не говорим ,че Гуардиола може и да си тръгне.
Мнениеот Los Che » 18 май 2010 16:47
Мнениеот megan fox » 18 май 2010 16:49
Middlesbrough написа:Меган Фокс :
по добре Вия да си е централния нападател , Меси от дясно , Педро от ляво (момчето показа че е класа) , защо Фабрегас да ни е ненужем , глупости има над 60 мача през сезона ! , видя се като Иниеста се контузи кво става :X , може би с Иниеста в състава щяхме да играем на финала на ШЛ , аз лично искам Ибра да бъде продаден![]()
Искам да вида следния състав догодина
Валдес , Дани Алвеш , Пике , Пуйол , Абидал , Фабрегас , Шави , Иниеста , Педро , Меси , Вия ,
Добре ли е а ? !
Мнениеот niki87 » 18 май 2010 16:51
Мнениеот Los Che » 18 май 2010 16:51
Мнениеот Middlesbrough » 18 май 2010 16:51
megan fox написа:Middlesbrough написа:Меган Фокс :
по добре Вия да си е централния нападател , Меси от дясно , Педро от ляво (момчето показа че е класа) , защо Фабрегас да ни е ненужем , глупости има над 60 мача през сезона ! , видя се като Иниеста се контузи кво става :X , може би с Иниеста в състава щяхме да играем на финала на ШЛ , аз лично искам Ибра да бъде продаден![]()
Искам да вида следния състав догодина
Валдес , Дани Алвеш , Пике , Пуйол , Абидал , Фабрегас , Шави , Иниеста , Педро , Меси , Вия ,
Добре ли е а ? !
Ок, Вия - Таран, Меси и Педро крила, Шави и Иниеста са твърди титуляри, когато са здрави и не са наказани... и тогава Фабрегас къде ще играе? На кого на мястото? Тогава идва другият вариант, който споделих - да бъде една скъпа резерва, в случай, че Иниеста или Шави не може да играе! Няма смисъл да му се хаби таланта да търка скамейката ни и да се затварят купища пари за резерва! Това е характерно за един друг голям испански отбор, който се намира в Мадрид!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта