Виданов: Кой съм аз, че да коментирам Бербатов?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Re: Виданов: Кой съм аз, че да коментирам Бербатов?

Мнениеот captain_drifuss » 17 май 2010 22:22

едно мога да кажа за Виданов- никак не е глупав! навремето Пената му се беше ядсоал нещо, че "философствал много", но аз мисля, че е хубаво да има тук таме и футболисти, които могат да формулират мнение, да се изказват без да говорят праазни приказки! за качествата му като защитник съм раздвоен- когато почна през 2008 ми направи силно впечетление на добър краен защитник, май там му е силата, а не в центъра! това, на което се надявам е да се работи добре с него и да не го съсипват психически... с времето може да се окаже много стабилен и поливалентен защитник! добре е да има един-двама като него и коста стоянов, които знаеш, че можеш да ги ползваш на всички позиции при нужда! но има много да се работи с него, особено по пласирането!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 18 май 2010 07:52

Смисъла на думите му бе,че ще може да съди Бербатов чак когато постигне част от неговите успехи.Това ми прозвуча много добре и така трябва да расъждават всички критици на Митко.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 18 май 2010 11:13

Много добре казано, момчето си знае мястото. Виданов е бъдещето на ЦСКА, дано да се доближи до Бербатов, ако не по-качества, то поне по-слава. Павката ще продължи да дерзае, но има много, много да учи. Двамата с Апостол Попов могат да научат доста неща от един опитен защитник до тях, примерно Вальо Илиев.

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 18 май 2010 14:36

redpride написа:Много добре казано, момчето си знае мястото. Виданов е бъдещето на ЦСКА, дано да се доближи до Бербатов, ако не по-качества, то поне по-слава. Павката ще продължи да дерзае, но има много, много да учи. Двамата с Апостол Попов могат да научат доста неща от един опитен защитник до тях, примерно Вальо Илиев.

Наистина много премерени и точни думи от страна на Павел Виданов! Но искам да коментирам частта за Вальо Илиев - човек на дали ще го привлекат..

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 18 май 2010 15:38

Радващо е да знаеш, че в отбора ти има такива скромни и възпитани момчета, които не летят в облаците. Виданов има качества, но още МНООООГО ще се развива. Все пак, поне за момента трябва да играе като бек, а не в центъра. Там трябва да бъде Вальо Илиев - дано да си го върнем.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
shamara93
Контакти:

Мнениеот shamara93 » 18 май 2010 22:11

Преди няколко години го обявиха за най-добрия млад играч.Аз лично му симпатизирам.Ако има 1,2 по-опитни покрай него ще е много добре.Още увисва,закъснява,не се пласира както трябва,но има голямо бъдеще.Апостолчо също е добър,но чак за титуляр :? :? Вальо Илиев му изтича договора лятото и е свободен агент ако не излезне нещо неочаквано е при нас ;) ;)

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 19 май 2010 13:59

Аз съм изненадан. Мислех си, че всички млади футболисти са от породата на ИИ. Е, явно Павката е изключение. Винаги ми е бил симпатичен, но поради огромното количество грешки в отбрана и разни интриги в отбора, по едно време го бях отписъл. Както и да е той си е краен защитник не му е мястото в центъра. Браво на Виданов.

УСПЕХ!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
emi_loko_plovdiv_usa
Контакти:

Мнениеот emi_loko_plovdiv_usa » 20 май 2010 05:43

shamara93 написа:Преди няколко години го обявиха за най-добрия млад играч.Аз лично му симпатизирам.Ако има 1,2 по-опитни покрай него ще е много добре.Още увисва,закъснява,не се пласира както трябва,но има голямо бъдеще.Апостолчо също е добър,но чак за титуляр :? :? Вальо Илиев му изтича договора лятото и е свободен агент ако не излезне нещо неочаквано е при нас ;) ;)

Апата е доста добър защитник който според мен е хубаво да е титуляр и до него да не е Валентин Илиев. Причината е че предпочитам някои като Коце Стоянов - а пък Апостол е достоен заместник на Иван Иванов. Павката да си е десен бек.
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!

batebo
Контакти:

Мнениеот batebo » 20 май 2010 12:49

Може и да ми се смеете ,но аз си мисля че той трябва да играе много по - напред .С интелекта си може и играта да върже и голове да вкарва .А отзад без вратар- командир, като Джони, на всеки ще му е трудно.Ей тая чалга мама и ...

Върни се в “ЦСКА”