За Димитър Бербатов и Димитър Иванков

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sweetchinmusic
Контакти:

Re: За Димитър Бербатов и Димитър Иванков

Мнениеот sweetchinmusic » 18 май 2010 09:39

И в друго отношение Иванков е по-добър от Бербатов-----------------головете :lol:

иначе много хубава тема съгласе съм с тебе

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 18 май 2010 09:54

Уважавам мнението на автора - негово право е и си го отстоява. Защото всяко мнение, особено грамотно написано и носещо послание, е достойно за уважение. Да хвалиш Иванков не е трудно - заслужава си го. Да оплюеш Бербатов също не е трудно. Но, както е написано и в статията, и Иванков беше оплюван, но си мълчеше и "стана мъжкар". Играе в Бурса, стана шампион, но преди това се отказа и той от националния. Бербатов играе в МанЮнайтед, беше шампион на Англия, отказа се от националния и това даде нова сила на оплювките. Видях, че и Слави Трифонов вече се упражнява в издигане на пропадащия си рейтинг, използвайки името и постъпките на Бербатов. Но такава явно е съдбата на големите - да са дъвка в устата на гладните.
Браво на Митко Иванков!!! Който си го може, си го може. Но защо ли не е в БГ и в националния? Този въпрос сигурно има поне 6000000 отговора. Така е и с Бербатов. Колкото и да са различни двамата, причината да не са в националния е една и съща. И това не е нито мъжкарството, нито лигльовщината.

venelin_valchev
Контакти:

Мнениеот venelin_valchev » 18 май 2010 10:39

определено Берба много пред Иванков. Берба е световно вели4ие. Все пак той е деветка в най-мощния отбор в света, тренер му е най-доказания футболен спец в света. А за Иванов кво да се каже - от Левски в Турция. НЯМА МЯСТО ЗА СРАВНЕНИЕ.
справка - когато пазеше в левски , самите левскари го плуеха а сега го сравняват с Берба, и едва ли не го боготворят щото стана турски шампион. :o
НАГЛОСТ. И този сайт стана само за драска4и

Потребителски аватар
.cskara.
Контакти:

Мнениеот .cskara. » 18 май 2010 10:53

Статията е написана от поредния жалък комплексар,който я е измислил в тоалетната,криейки се от жена си. :lol:

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 18 май 2010 11:00

Глупава статия на автора,много изумена тема. :shock:
Само Черно море.

Потребителски аватар
plamenfm
Контакти:

Мнениеот plamenfm » 18 май 2010 11:08

Страшно елементарен опит да защитиш тезата си (доказа за пореден път злобата си чрез лицемерие и наглост). За съжаление неуспешен.

Иванков не си ли тръгна също от национталния отбор?! Мъри, Наско и Боби не го ли молеха да остане? Той отказа. Това обаче не го прави лигльо. И ако някой го твърди ще е чисто и просто опит да се "окаля" още един достоен човек!

Каквото и да се каже, където и да се каже Бербатов е световно известно име вече и никой на запад не е казал и няма да каже, "Този е лигльо, избяга от националния отбор на България". Тази помия само българските плювалници я леят и изпадат едва ли не в екстаз, което си е чист мазохизъм. По цял свят фланелката с №9 с името BERBATOV е блян. Всеки чужденец произнася Бербатов с усмивка и възхищение. Само защото единствен беше оценен и привлечен да играе в Юнайтед е достатъчно. Даже и да не беше играл изобщо за националния пак щях да се гордея с него и предпочитам всеки български футболист да стигне до такъв клуб като Юнайтед отколкото да стане шампион я в Турция, я в Русия или Израел.

Ако Бербатов беше страхливец, както също го наричаш, то да се беше отказал изцяло от футбола още когато Георги Илиев беше наредил да го отвлекат!

Жалко, че няма кой вече да го стигне по успехи! Дори и срещу него да бяга...

А колкото до тъпото сравнение Иванков - Бербатов е толкова безмислено, че все едно да сравняваш Марадона и Пеле (и двамата са велики).

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 18 май 2010 11:15

Провокативна тема откъдето и да я погледнеш, Иванков МЪЖКАРЯ излезе с фланелка "Аз мразя ЦСКА"- достойна постъпка на един велик българин нали???

LSFCLSFC
Контакти:

Мнениеот LSFCLSFC » 18 май 2010 11:24

Феновете дето пеят песента за Бербатов , всъщност са фенове на Левски , а не на Юнайтед! Английските вестници дето се скъсаха да го плюят са сини!Така , сега по - сериозно! Никъде не съм казал , че мразя Бербатов! Ядосвал съм му се като се разхожда за национала... било ми е гадно като чета какво се пише за него в Англия. Макар да не съм фен на Юнайтед , съм предпочитал той да вкарва головете. Мненията ми в темата бяха срещу тези дето не приемат , че Бербатов има слаби мачове и определено си заслужава голяма част от критиките , както в Българският отбор , така и в Юнайтед! Не само ние левскарите го критикуваме , драги чорбари.Ей такива червени фенчета като вас не допускат да бъде критикуван , каквото и да става! Далеч по - големи футболисти от Бербата са били и ще бъдат критикувани и това е нещо нормално! Няма перфектни футболисти , който да не грешат. Дори Меси и Роналдо са търпели критики и това е съвсем нормално , а това чорбета че на вас ви се иска Бербо да изглежда перфектен си е ваш проблем.
ПП. Когато 90% от България вижда един футболист излязал без никакво желание , като на разходка , не е нито фенщина , нито комплексарщина .Това е самата реалност! Жалкото е , че и цяла Англия вижда същото!

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 18 май 2010 11:33

Lyubooo написа:
Автора май не е наясно, че българския трибагреник се вее по 24 часа на денонощие на Олд Трафорд, че на бутонките на Бербо е нарисуван трикольора, че се занимава с благотворителност и спонсорство в България и т.н.

автора на темата, се принизява и до женски полов орган сравнявайки по този начин един бълагарин с друг, ясно показвайки, че не му пука за българщината, щом трябва да бъде оплют един българин! Ето това имат в предвид и Камата и Бербатов когато казват, че сме от една малка страна, която едва се вижда на картата и че самите ние трябва да си се подкрепяме, а не да се очерняме при всяка възможна ситуация!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 18 май 2010 11:40

До голяма степен авторът е прав, но в никакъв случай не мога да се съглася, че Иванков е бил критикуван колкото Бербатов. Помията върху Бербо никога не се е изливала в такива размери върху други национали. Бербатов го плюят месеци наред, докато критиките към други наши национали са по-скоро епизодични. Лично аз не искам да обиждам Митко Бербатов - момчето игра цял сезон с контузия, а и изтърпя много критики преди отказването си (аз не бих издържал толкова). Някак си кофти ми се струва изобщо да сравняваме Митко с Митко.
В никакъв случай по-горното ми мнение не значи, че няма верни неща в мнението на автора или пък, че то ме дразни. Нещата, които той каза за Иванков, наистина показват Митко като голям човек и българин и аз го поздравявам за това. Не може обаче с такава злоба да се нахвърлят всички върху Бербо. Въобще не е толкова надут, колкото го изкарват, а дори да е, всеки би бил такъв, ако заиграе в Юнайтед.
Последна промяна от Udoji90 на 18 май 2010 13:01, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “Футбол - Свят”