От Арсенал до Касъмпаша

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Vonin
Контакти:

Re: От Арсенал до Касъмпаша

Мнениеот Vonin » 18 май 2010 02:16

Вчера сутринта попитах същия въпрос...защо трябваше да четем в продължения на няколко ГОДИНИ, че този футболист ще е трансфериран в Арсенал и след това Стяуа, а накрая заигра в отбор от... Турция (предполагам, не съм отворил и статията да я чета). До кога ще излиза писаният от знайни и незнайни драскачи и разбирачи, които искат да надуят синия балон до максимална степен, убеждавайки България, че планове 2006, 2007, 2008...to be continued..(на Мъри) са произвели нещо качествено за Западния пазар...

http://www.sportal.bg/news.php?news=102155

http://football.sportal.bg/news.php?news=181541

Приятни сънища, блясъчко!
Антверп, Аалст, B 1903, Люцерн, О.Ф.Н., Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), Жилина, Дебрецен,Търнава, Сараево, Иртыш Павлодар...keeps counting => "Не спирате да губите по цялата земя!"

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 18 май 2010 07:11

мисля,че момчетата имат качества да не са уникални футболисти,но имат потенциял и колкото да ми е болно да го кажа далеч от нашата действителност не се знае до къде ще стигнат.Турското първенство е вече много далече от нас за съжаление и съм сигурен че всеки един отбор от 10-ката им ще се опъне на Литекс визирам тях като шампиони

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 18 май 2010 08:20

Най-после ще извършат нещо полезно за "Левски"!!! ;) :lol: :twisted:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
Краставичарят Ганчо
Контакти:

Мнениеот Краставичарят Ганчо » 18 май 2010 08:58

Аз не разбирам защо е това тръшкане! Турското първенство е много по-силно от нашето, така че това е крачка напред за Сърмов и Хичо. Аз дори се очудих, че Касъмпаша ги иска.
А защо турското първенство е по-силно от нашето? По простата причина, че Турция има 70 млн. население, а ние сме малко над 7 млн.! Както сме талантлив народ, ние ако бяхме 70 милионна държава щяхме да имаме поне една световна титла на национално ниво и поне 2-3 спечелени шампионски лиги на клубно ниво.
На стар краставичар краставици не продавайте !

Потребителски аватар
mishkar
Контакти:

Мнениеот mishkar » 18 май 2010 09:07

Населението няма значение Холандия са 16 млн, а Русия.....
нямам подпис...

chengeto
Контакти:

Мнениеот chengeto » 18 май 2010 09:53

Раководството на Левски не спира да ме учудва те треньор няамат,а копуват продават фудболисти се едно са тържище.Не е ли треньора човека които трябва да каже,кой ще се продава и кой ще се купува.Пожелавам успех на момчетата. :roll:

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 18 май 2010 10:11

Краставичарят Ганчо написа:Аз не разбирам защо е това тръшкане! Турското първенство е много по-силно от нашето, така че това е крачка напред за Сърмов и Хичо. Аз дори се очудих, че Касъмпаша ги иска.
А защо турското първенство е по-силно от нашето? По простата причина, че Турция има 70 млн. население, а ние сме малко над 7 млн.! Както сме талантлив народ, ние ако бяхме 70 милионна държава щяхме да имаме поне една световна титла на национално ниво и поне 2-3 спечелени шампионски лиги на клубно ниво.

Това с населението не може да е оправдание,защото тогава Китай и Индия, където населението общо е около 2,5 милиарда трябва да са на всяко световно минимум на полуфинал и да имат вече няколко Златни топки. Или защо Кипър,който по население е колкото половин София ни опука с 4-1. Според мен проблема на е е в броя на населението, а другаде :roll:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

liv_fc
Контакти:

Мнениеот liv_fc » 18 май 2010 10:17

Определено трансфера е крачка напред. Вярно с Левски ще имат шанс да играят в евротурнирите, но в Турското първенство ще имат възможност да играят футбол. Лошото е, че с всяка изминала година първенството ни става все по-трагично и трансфери освен в Русия, Турция и Израел са рядкост. Истината е, че в нашето първенство няма качество и проблема започва от много ниско равнище и стига до най-високото. Нито клубовете, нито управата на футболният съюз работят за подобряване на положението, дано поне притиснати от УЕФА и Европейския съюз да сме принудени да вдигнем нивото на футбола.
Успех на Хичо и Сърмов, дано след година да успеят да се преместят в някой от по-качествените Турски отбори, дано се развият като футболисти и да подобрят нивото на националният отбор.

Потребителски аватар
Martines
Контакти:

Мнениеот Martines » 18 май 2010 10:58

Абе я се осъзнайте бе всезнайковци и професори по футбол......мислите се за по умни от ръководството на Касъмпаша,ако и двамата за нищо не стават мислите ли,че ще им предложат 5 годишни договори?........не съм фен на Сърмов,но Хичо го следя от 16 годишен и ще видите какво ще стане с него.Пожелавам им да са живи и здрави,за да затворят устите на недоброжелателите си!Успех момчета!
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54 :P
http://vbox7.com/play:44b6627e

drizhelev
Контакти:

Мнениеот drizhelev » 18 май 2010 11:07

ehh написа:Нека им е зле на двамата с такъв стадион и в такъв квартал:
http://imagecache.soccerway.com/venues/600x450/1362.jpg
Чудя се, как ще се преведе името на отбора. "Kasim" означава "ноември", а "pasa" е титла в османската империя.

Не се опитвай да го превеждаш. Касим паша е османския пълководец успял да превземе Константинопол през 15 - ти век. След това Константинопол е преименуван на Истанбул, а Византия изчезва от картата.

Върни се в “Левски”