хайде бе хора,нали това искахме-БОТЕВ да си бъде наш.затова ли беше цялата тази война 11г,да се окаже накрая,че едва 20 човека са готови да дадат пари за любимия ни отбор.далече съм от мисалта да кажа че тези който не могат да си позволят дадат тези 240лв не са истински фенове-НЕ ГО ТВЪРДЯ,но и немога да се съглася и да повярвам,че само 20 души от нашите многоброини фенове могат да си го позволят.
КАНАРИ,събудете се и нека доведем нещата до край
Фенклуб Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- PLOVDIV PEE 1912
Re: ПЛАТЕТЕ СИ ЧЛЕНСКИЯ ВНОС!
emo_75 написа:хайде бе хора,нали това искахме-БОТЕВ да си бъде наш.затова ли беше цялата тази война 11г,да се окаже накрая,че едва 20 човека са готови да дадат пари за любимия ни отбор.далече съм от мисалта да кажа че тези който не могат да си позволят дадат тези 240лв не са истински фенове-НЕ ГО ТВЪРДЯ,но и немога да се съглася и да повярвам,че само 20 души от нашите многоброини фенове могат да си го позволят.
КАНАРИ,събудете се и нека доведем нещата до край
След една седмица и аз ше платя вноската.Призовавам всички да го направят.
Искам да кажа на всички,които имат възможност да платят тези пари,но все още се колебаят,че с вноската подпомагат любимия клуб,но и тази постъпка е един вид ПРЕСТИЖ за тях самите.По себе си съдя,че освен чувството за изпълнен дълг чувствам и задоволство,че съм един от малцината до момента,които са го направили! НАПРАВЕТЕ ГО И ВИЕ!
Трябва да свалят членския внос на 40-50 лв, за да има масовост
STENLI написа:Трябва да свалят членския внос на 40-50 лв, за да има масовост
Ако стане 4-5 ще има по-голяма масовост... Хайде да се държим сериозно.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.
- botev_1912
- Контакти:
Ki Cho написа:STENLI написа:Трябва да свалят членския внос на 40-50 лв, за да има масовост
вноската само за тази година да бъде 50 кинта примерно, за да може да се съберат повече хора, които за догодина ще се чувстват задължени да си платят сумата от 240 лв след като вече имат карта!
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
Нека си е 240 но разсрочена в няколко месеца.Сега са нужни повечето средства.Вчера беше написано,че е прието разсрочване на членския внос.Какво повече искаме.
- botev_1912
- Контакти:
hetfield написа:Нека си е 240 но разсрочена в няколко месеца.Сега са нужни повечето средства.Вчера беше написано,че е прието разсрочване на членския внос.Какво повече искаме.
Ама какъв е проблема, само информативно - 90 процента от тези които биха плащали членски внос, дори и на разсрочено - пак няма да го платят, за тази година!
Дано от УС да премислят правилно ходовете си!
Аз лично /както и почти всички от моите познати с които сме коментирали идеята/ ако не се измисли някаква преференциална встъпителна вноска за тази година, ще станем членове на сдружението, НО ЧАК ДОГОДИНА! Тогава ще съм си направил сметката и ще мога да отделям тази сума!
100
покривни прозорци
покривни прозорци
-
- Контакти:
Аз съм 23 с вноска и съм много щастлив, че помагам по някъв начин. Оправдание да не платите вноската ще си намерите и другата година . Жалко за Ботев
Ki Cho написа:STENLI написа:Трябва да свалят членския внос на 40-50 лв, за да има масовост
Шегата настрана. Според мен за тези между 16-25 и над 65 години трябва членският внос да е на половин цена.
105 години / 4 поколения ботевисти!