За Димитър Бербатов и Димитър Иванков

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

RedDream
Контакти:

Re: За Димитър Бербатов и Димитър Иванков

Мнениеот RedDream » 18 май 2010 01:51

moonlight написа:
kartago написа:Автора нека да приеме, че има мнения и различни от неговите! Пак казвам браво на Иванков! Но в опита си да напише похвална статия за Иванков е тръгнал да си показва омразата срещу Бербатов! Е, сорри, пич! Има хора и които го обичаме и уважаваме! Сега и ти можеш да ми теглиш една майна! ......... ;)

Всеки има право на мнение. Само че между двамата има една малка разлика. Тя е че Бербо щял "да дойде да Ви оправи футбола". Колко пъти по време на мач на националния отбор си виждал Бербо да пее химна искрено, а не само да си отваря устата, все едно дъвче дъвка? Кой е национала, който пее най-истински химна на своята родина- Иванков! Кой е играча, който си сложи българското знаме в Турция след спечелената титла-Иванков! Никой не отрича чисто футболните качества на футболиста Бербатов. Напротив- той има добри качества. Не е за Юнайтед, но е добър играч. Тук говорим за чисто човешки качества и за обичта му към родината :roll:

Баси идиотското изказване!!!! На това му се казва върха на дебилщината човече - ЕВЕРЕСТ ако искаш. Как така всички са искрени освен Бербатов? Тука повечето ставате с мисълта "за какво да се заям с Бербатов" и нищо повече. Подобни индивиди ще ми говорят кой милеел за България и кой не! Боже господи!
Последна промяна от RedDream на 18 май 2010 01:52, променено общо 1 път.

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 18 май 2010 01:52

kartago , за това съм написал 99% ... Има още един процент , които плюят всичко и по навик. ;)

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 18 май 2010 01:53

kartago написа:Значи, според теб човек не може да има собствено мнение и собствена преценка?! Или да ти изкарам 120 теми от форума където го плюете, сега какво толкова ви ядосва, че го няма, вместо да се радвате?! Вие наистина сте като палачинки! Какъв вятър да задуха, каква промяна?! Ти уж поне си мислещ човек?! Той каза ЕДНА причина! Така е решил! Че не ти се е обяснил лично на тебе, и че ти не си информиран, ами сорри! Май не си чел ли, не си чул ли, че още ПРЕДИ последната ни контрола е говорил и със Сираков и със Стоилов, ама защо да не си говорим понякога ей така и да подклаждаме огъня! Кажи ми ти защо хулиш Бербатов след като не го харесваш и по принцип трябва да се радваш, че повече не е в национала?........

Напротив лично аз се радвам на 1000% и му желая да не му се провали кариерата в Юнайтед.
Да, Бербатов е страхотен футболист, но вече не го желая в националния с неговата апатия и скътавки.

Дано всико в Юнайтед наистина с еоправи, защото той в момента не играе там, той е просто един от отбора на Щнайтед който от твърд титуляр се превърна в първа резерва - това ако не е достатъчно то не зная какво трябва да се случи за да се разбере, че човека драпа назад.
Изображение

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Мнениеот moonlight » 18 май 2010 01:53

kartago написа:Но искаш да ми се закълнеш, че при всяко изпълнение на химна ( дори на мач!) ти в къщи пред телевизора ставаш и запяваш химна?!........Пак попитах, откъде разбра, какво е "искренно пеене"? Сега дали ще имитираме или ще си вършим работата са коренно различни неща!..........Извинявай, че се съмнявам, ама не вярвам и да спираш на 2-и юни! Това го правят хора които обичат българското и го подкрепят! Никой на никого нищо не е длъжен от тях! Каквото са ни дали, когато е било хубаво - благодарим им! Ако е имало лошо - забравяме го!...........

Не мога да се закълна в каквото и да е било, първо защото не обичам толкова крайни изказвания, и второ защото не винаги го правя(опитвам се,но не винаги се получава). Но повтарям отново. Аз съм никой, никой не се интересува от мен. Аз обичам или не обичам, пея или пия, това не определя нищо. Тези футболисти са там, за да защитават знамето на своята страна. Кога за последно видя мач на националния отбор, в който целия отбор да се раздаде. :roll: Не може винаги да печелиш, но трябва да се раздаваш, да се бориш. Бербо не го прави, и аз имам претенции към това. Не към футболните му качества, които са безспорни!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 18 май 2010 01:55

PFC Litex написа:
kartago написа:Значи, според теб човек не може да има собствено мнение и собствена преценка?! Или да ти изкарам 120 теми от форума където го плюете, сега какво толкова ви ядосва, че го няма, вместо да се радвате?! Вие наистина сте като палачинки! Какъв вятър да задуха, каква промяна?! Ти уж поне си мислещ човек?! Той каза ЕДНА причина! Така е решил! Че не ти се е обяснил лично на тебе, и че ти не си информиран, ами сорри! Май не си чел ли, не си чул ли, че още ПРЕДИ последната ни контрола е говорил и със Сираков и със Стоилов, ама защо да не си говорим понякога ей така и да подклаждаме огъня! Кажи ми ти защо хулиш Бербатов след като не го харесваш и по принцип трябва да се радваш, че повече не е в национала?........

Напротив лично аз се радвам на 1000% и му желая да не му се провали кариерата в Юнайтед.
Да, Бербатов е страхотен футболист, но вече не го желая в националния с неговата апатия и скътавки.

Дано всико в Юнайтед наистина с еоправи, защото той в момента не играе там, той е просто един от отбора на Щнайтед който от твърд титуляр се превърна в първа резерва - това ако не е достатъчно то не зная какво трябва да се случи за да се разбере, че човека драпа назад.

Ами тогава радвай се бе, радвай се бе, Милене! Ти от пресконференцията не си спрял да го плюеш! Пиши позитивно колко много се радваш от това, поздравявай го! Иначе понеже ти виждам мненията по нищо не показаваш, че се радваш! Говорили сме много за футбол, признавам, че разбираш някои неща, но не мога и да скрия, че и доста неща не можеш да видиш! Но по принцип, покажи си правилната емоция, т.е. радостта, а ти няколко дена не си спрял да показваш негативизъм! Странно някак си, не мислиш ли?!.............

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 18 май 2010 01:56

Айде престанете с това Левски-ЦСКА,бе,хора,в статията къде е споменато името на някой от тези два отбора?Особено вироглавия,престани,бе,пич,за теб друго освен тези два отбора(единия огромен за теб,другия нищожен,а всъщност и двата са на едно и също ниско ниво),не съществува ли?Димитър Иванков с развятото българско знаме в омразната ми Турция показа какво значи да си българин!Хвърлянето на фланелката в сектор Г пък показва колко обича България и,че не дели българите на сини и червени.Много малко хора могат да го направят.Колкото до Бербатов-прекрасен футболист,благодаря му за кой ли път за всичко,нека спра дотук с коментарите за него,че и мен ще обявят за какъв ли не...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Мнениеот moonlight » 18 май 2010 01:58

RedDream написа:Баси идиотското изказване!!!! На това му се казва върха на дебилщината човече - ЕВЕРЕСТ ако искаш. Как така всички са искрени освен Бербатов? Тука повечето ставате с мисълта "за какво да се заям с Бербатов" и нищо повече. Подобни индивиди ще ми говорят кой милеел за България и кой не! Боже господи!

Къде съм казал, че Бербатов е единствения , който не се раздава :shock: Струва ми се ,че темата е за Бербатов или се лъжа :shock: Ако имаше тема за Чавдар Янков примерно щях да напиша същото и за него :shock:
П.С. Прекалено много наблягате на детайлите. Примера с химна беше просто, за да онагледя липсата на желание в почти всички български национали. Не за да се захващате за пеенето :shock:

Потребителски аватар
jembajemba
Контакти:

Мнениеот jembajemba » 18 май 2010 01:58

PFC Litex написа:

Назад, назад...... ама в Юнайтед. Догодина може да е напред. И ако реши да се върне ще е супер поне за мен. Апатия и скатавки - той си играе така и в Юнайтед, може би само така изглежда отстрани. Стил просто - който стил не се харесва на доста футболни фенове.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 18 май 2010 02:01

moonlight написа:
kartago написа:Но искаш да ми се закълнеш, че при всяко изпълнение на химна ( дори на мач!) ти в къщи пред телевизора ставаш и запяваш химна?!........Пак попитах, откъде разбра, какво е "искренно пеене"? Сега дали ще имитираме или ще си вършим работата са коренно различни неща!..........Извинявай, че се съмнявам, ама не вярвам и да спираш на 2-и юни! Това го правят хора които обичат българското и го подкрепят! Никой на никого нищо не е длъжен от тях! Каквото са ни дали, когато е било хубаво - благодарим им! Ако е имало лошо - забравяме го!...........

Не мога да се закълна в каквото и да е било, първо защото не обичам толкова крайни изказвания, и второ защото не винаги го правя(опитвам се,но не винаги се получава). Но повтарям отново. Аз съм никой, никой не се интересува от мен. Аз обичам или не обичам, пея или пия, това не определя нищо. Тези футболисти са там, за да защитават знамето на своята страна. Кога за последно видя мач на националния отбор, в който целия отбор да се раздаде. :roll: Не може винаги да печелиш, но трябва да се раздаваш, да се бориш. Бербо не го прави, и аз имам претенции към това. Не към футболните му качества, които са безспорни!

Ами щом не обичаш крайни изказвания, тогава не ги прави! Откъде ти можеш да знаеш, кой как прави нещата?! Според теб не се раздава, според мен ние сами си изгонихме най-талантливия футболист, какъвто скоро няма да имаме! И понеже темата е и за Иванков и за Бербатов, аз не мога да забравя и издънките на Иванаков в националния ( защо загубихме в Холандия без сериозно положение пред вратата си, защо направихме равен в Унгария), но пък не мога и да забравя колко пъти ни е вадил! Това е футбола! Но, темата според мен е тъпа и настройваща, защото не познавайки хората си позволяваме да коментираме кой е "по-българин"! А ако започнем да говорим за социалната част на нещата, за фондациите, за жестовете и помощта? Накъде отиват нещата?! В предния си поуст написах, благодаря им! Другото няма да го помним!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 18 май 2010 02:05

kartago написа:Ами тогава радвай се бе, радвай се бе, Милене! Ти от пресконференцията не си спрял да го плюеш! Пиши позитивно колко много се радваш от това, поздравявай го! Иначе понеже ти виждам мненията по нищо не показаваш, че се радваш! Говорили сме много за футбол, признавам, че разбираш някои неща, но не мога и да скрия, че и доста неща не можеш да видиш! Но по принцип, покажи си правилната емоция, т.е. радостта, а ти няколко дена не си спрял да показваш негативизъм! Странно някак си, не мислиш ли?!.............

Няма негативизъм, старая се да гледам позитивно на нещата.
Мен не ме интересува той какво прави в Юнайтед, защото аз нито съм фен на Щнайтед, нито съм фен на Бербатов, аз съм фен на Българския национален отбор по футбол и ме интересува извиканите как се раздават за този отбор.

През последните две години Бербатов вече не се раздава, скътава се, на моменти се губи на терена. Имах надежда да превъзмогне тази апатия, но уви не стана. Какви са причините за същата НЕ ЗНАЯ.

Точно за това се радвам, че се отказа. На негово място може да дойде в пъти по-слаб футболист, но изорава ли терена както се казва и да со остави дробовете по него той ще получи мойте адмирации.
Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”